Лидл ::44::

• 102 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Утре ще проверя в нашия дали е останал. Иначе ММ ми го купи в сряда. Аз пък си издирвам формите за сладолед Simple Smile
[/quote]

Благодаря ти предварително  Hug В Лидъла на Пещерко в Пловдив вчера имаше формички Peace
catty m,точно преди да ида в Лидъл бях в Джъмбо и специално гледах за такова нещо,ама или съм бляла и не съм го видяла,или не е имало  Rolling Eyes Ако трябва да съм точна искам само лъжичката  Mr. Green Ама не е болка за умиралка и другаде ще си намеря,просто не съм търсила  Wink Дразнят ме само как категорично отговарят,че артикулът е изчерпан  Crossing Arms

# 526
  • Русе
Мрежите за комари в Джъмбо са около 5 лв, в ОЛХ-също  Peace
И аз се сдобих с джегингс, тръгнах за дънкови, купих си оранжеви  Mr. Green
Малко странна ми идва дължината обаче, подвити ли ги носите  newsm78
А мрежите в Джъмбо, такива с магнити ли са? От Продавалник, като сложиш и доставката и цената е почти същата като в ЛИДЛ, с тази разлика, че в ЛИДЛ можеш да върнеш, а в Продавалник, не.

Джегингсите са същите като червените, че дори и материята е същата, т.е. плътни са. Очаквах да са по-тънки. Аз червените си ги носих да ми ги скъсяват точно с един ръб(163 см. съм висока) и не ми се свличат(№ 36).

Вчера върнах банските, които бях взела за малката, че освен, че долнището е дълбоко и горнището няма с какво да напълни Mr. Green Тази вечер пък ММ какво е гледал, взел вместо промоционалните кюфтета, кюфтета "Стара планина". Управителя още като ме видя и вика: "Теб ако и трети път те видя тази седмица и няма да ти върна повече парите" Joy Викам: "Спокойно, от утре съм в Русе, поне месец ме няма." Joy Но касиерката промърмори, докато го чакахме. То пък за късмет, вчера пак тя ми сторнира банските. Мислела, че поне днес ще се мине без сторно. Така като ти кажат, чак неудобно да ти стане, ама пък да дам 9,18 лв. за 960 гр. кюфтета, айде, мерси Naughty

# 527
  • UK
Не знаех, че и кюфтета и подобни малотрайни продукти могат да се връщат. Разнася си ги някой цял ден навън в жегата вместо да стоят по фризери/хладилници и после айде пак обратно в магазина.  Rolling Eyes

# 528
  • Русе
Не знаех, че и кюфтета и подобни малотрайни продукти могат да се връщат. Разнася си ги някой цял ден навън в жегата вместо да стоят по фризери/хладилници и после айде пак обратно в магазина.  Rolling Eyes
Е, как цял ден? Веднага ги върнах.

# 529
Преди седмица бях свидетелка  в магазина как една дама питаше дали като си сготви пилето, ако не й хареса, може да го върне.  Laughing   Поклон пред персонала - никой не се изсмя като мен. Laughing 

# 530
  • 1st floor
 Поклон пред персонала - никой не се изсмя като мен. Laughing 
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 531
  • sf
Преди седмица бях свидетелка  в магазина как една дама питаше дали като си сготви пилето, ако не й хареса, може да го върне.  Laughing   Поклон пред персонала - никой не се изсмя като мен. Laughing 
Да не е било шега  Crazy Честно, не мога да повярвам,че някой би задал такъв въпрос  ooooh!

# 532
  • UK
Е, как цял ден? Веднага ги върнах.
Е аз не говоря конкретно за теб Simple Smile Говоря по принцип.

# 533
  • София
Много често в магазина на бул. Черни връх съм виждала зарязани тарелки с месо по другите регали.
Ровила някоя леля из тениските и като си избрала дрехи забравила кюфтета или пилешко. Сучвало се е да видя нещо забравено сутринта в 7.30 и като влеза в обедната почивка още да си отлежава там. Последно вчера бяха 2 опаковки мариновани крилца при очилата.
Дано после не ги връщат в хладилника при другите, дано ги преоценяват.

# 534
Някой знаели дали все още има слънцезащитни продукти, бре не мога да ги намеря на Черни връх и това е?? Пратих и на Халите да ми търсят и пак не ги намират. Sad

А това със зарязването на хранителни стоки където падне не го рабирам. Да е препарат, дреха, нещо нехранително или с дълъг срок - добре, ама да си зарежеш месо, мляко или други където ти падне е признак на ниска култура и мързел.  Close

# 535
Искам да питам , успя ли някой да си поръча блендер  до неговият град?

# 536
Някой знаели дали все още има слънцезащитни продукти, бре не мога да ги намеря на Черни връх и това е?? Пратих и на Халите да ми търсят и пак не ги намират. Sad

А това със зарязването на хранителни стоки където падне не го рабирам. Да е препарат, дреха, нещо нехранително или с дълъг срок - добре, ама да си зарежеш месо, мляко или други където ти падне е признак на ниска култура и мързел.  Close
В Младост 3 имаше цял шендер слънцезащитни. Парочистачката от новата брошура пускана ли е досега, някой може ли да ми сподели мнение за функционалността и?

# 537
И в Лидл захарна фабрика вчера имаше слънцезащитни  Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

Някой пита за клиновете. Аз си взех 3/4 сив и съм много доволна . Удобен и мек  Heart Eyes Heart Eyes/ Бих взела още ,но няма други цветове.

Чакам и аз отзиви за пътната чанта Simple Smile.

# 538
Да не е било шега  Crazy Честно, не мога да повярвам,че някой би задал такъв въпрос  ooooh!

Уви - не! Simple Smile

От слънцезащитните продукти използвали ли сте детския спрей ? Отзиви? Размазва ли се добре, остава ли бяло, цапа ли дрехите?

# 539
  • София

Уви - не! Simple Smile

От слънцезащитните продукти използвали ли сте детския спрей ? Отзиви? Размазва ли се добре, остава ли бяло, цапа ли дрехите?

Миналото лято го взех, сега го ползвам в градски условия, че ми остана. Размазва се добре, не белее, не съм забелязала да цапа дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт