Епилепсия - ТЕМА 20

• 65 600
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, четвъртък или петък ще звъня в "Св. Наум" за да ми кажат кога да отида и да ни приемат пак. Моля ви, дайте актуален телефон, на който някой ще ми ВДИГНЕ. Края на юни, когато ни се случи това с припадъците, на телефона, който ми дадоха, че е на д-р Томов (нали той отговаря за приема и първо през неговия кабинет се минава), не вдигна никой. Затова отидохме на място и веднага ни приехме, но тогава бяхме за диагностициране. Сега не ми се разкарва до София, за да ми кажат да дойдем вдругиден. Каква е процедурата, някоя от вас запозната ли е?  Hug
Тел. на д- р Томов на който той ми вдига е 029702138 тел. на централата 029702300 като искаш да те свържат със детска клиника по неврология ..поне аз така процедирам когато трябва да отида аз също не съм от София...Успех

# 391
Момичета, четвъртък или петък ще звъня в "Св. Наум" за да ми кажат кога да отида и да ни приемат пак. Моля ви, дайте актуален телефон, на който някой ще ми ВДИГНЕ. Края на юни, когато ни се случи това с припадъците, на телефона, който ми дадоха, че е на д-р Томов (нали той отговаря за приема и първо през неговия кабинет се минава), не вдигна никой. Затова отидохме на място и веднага ни приехме, но тогава бяхме за диагностициране. Сега не ми се разкарва до София, за да ми кажат да дойдем вдругиден. Каква е процедурата, някоя от вас запозната ли е?  Hug

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 17:55 от toreg

# 392
Благодаря момичета!  Hug Аз в четвъртък ще звъня, дано се свържа.

# 393
Рави, преди седмица ми правиха лумбална пункция във ВМА София. Всичко мина нормално, но аз получих ужасни болки във врата, след 3 дена и слабост в мускулите, като при инсулт, скенера е чист, нямат идея какво може да е. Та се питам да не би и при вас да е следствие на пункцията?

# 394
Не мога да ти отговоря. Нямам идея в следствие на какво се получи при нас, а и детето е малко е не може да си каже / не ,че беше в състояние, в което изобщо да си каже каквото и да е/.
Вкарваш ме в размисли....разни. Да не  говорим ,че имаме правени 2 пункции, не само 1  Rolling Eyes
Днес направихме ЕЕГ - утре ще разбера резултата.
Утре ЯМР.

# 395
Благодаря момичета!  Hug Аз в четвъртък ще звъня, дано се свържа.

Аз специално звънях през централата, но наистина страшно упорито за три дни по седем осем пъти на ден. Желая ти успех!!!

# 396
Някакви мнения за проф. Иванов от гр.Пловдив?!?

# 397
  • Пловдив
Здравей, sunnysunny2013 !Лекуваме дъщеричката ни при проф.Иванов от една година, с диагноза епилепсия.Благодарение на неговото лечение и назначени изследвания детенцето ни е много по-добре.Горещо ти препоръчвам консултация с проф.Иванов.

# 398
тел. за записване на час за проф.Божинова е 0297002250 - днес го преписах за вас от таблото пред отделението.
Напрамихме ЯМР- утре ще обсъдим резултата ,след като доц. Топалов го разчете - има изменеия в мозъка само утре ще разбера точно кое какво означава и какво да очаквам занапред.
ЕЕГ-то е добро.Няма епилептични ядра..ако правилно съм запомнила термините.

# 399
Днес се свързах, предполагам със сестрата на д-р Томов. Каза ми да се обадя в понеделник, към 11.30ч. и да говоря лично с него. Предполагам, че е в отпуск. А, и се свързах от първия път.  Mr. Green

# 400
Ravi, експедитивни сте, браво на вас. Дано всички се изясни по-бързо и детето да се повлияе добре от лечението  Hug

Дара 88, направо си ударила джакпота от първия път  Simple Smile И аз не съм от София и ми се е случвало да ходя лично, за да уговарям прием. Впоследствие се оказа, че лекуващата ли лекарка е била в отпуск. Само че не пожелаха да ми го кажат по телефона  Naughty Така всъщност ходих само за това два пъти до Св. Наум - единият път, за да разбера, че е в отпуск, и втори път, за да говоря лично, защото не успях да се свържа по тел.

# 401
Здравейте Rolling Eyes
Момичета да  ви попитам синът ми е на конвулекс 1+1 1/2  и ноепикс същата доза,но го забелязвам че от известно време от време на време му потреперват ръцете случвало ли си е при децата ви да забележите треперене .Конвулекса го пие от 1 год. а ноепикса от половин год.

# 402
Мириам* и аз не си повярвах на късмета. А по-шокиращото бе, че ми отговориха ... любезно.  hahahaЧе юни месец ме отчантарваха на всички телефони, а една ми каза троснато: "говорете по-бързо, че имам работа". Забиха ми слух с "любезното" си отношение, отдавна не ми се беше случвало. А пък не съм от тези дето разтягат локуми, говоря по същество. Дано и в понеделник имам късмет. На 09.08. сме на сватба, дано не ни държат тогава в отделението.  Praynig

# 403
Пламена, а витамини давали ли сте? На колко годинки е?

# 404
Пламена, а витамини давали ли сте? На колко годинки е?
Ами от време на време му давам,но не винаги ги иска че не му били хубави и т.н на 9 год.

Общи условия

Активация на акаунт