JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 504
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Трейлърът изглежда на нещо, което ако го гледам, ще е най-голямото доказателство за любов, което бих могла да приложа към г-н Харди Joy.

# 631
Изглежда даже твърде много зрелищно. Rolling Eyes

Четирите плаката с главните герои. Горе-долу добре са ги нарисували, ама Том хич не си прилича.

След Франко-селфито имаме и Том-селфито  Laughing

И още снимки от сета
Скрит текст:

И една целувка

# 632
  • в сърцето на един мъж...
Джо, чи ко му има на Робокопа? Много си беше хубав. Аз даже на кино го гледах Blush
А къде е джуджето от сета на Хобит Crossing Arms

# 633
А, не питай мен, казаха ми, че не става, без детайли. Па аз съм лековерна, ей на,  и за тоя трейлърозрелищния не бих се усъмнила Mr. Green.

# 634
Криста, ти защо не предупреждаваш, че в трети сезон Той е обръснат и в костюм Crossing Arms

Сърцето ми в петичките слезе, че и неподготвена бях smile3544. Вече и на мен ми харесва визуално и (о, свещени срам!) ще гледам "Робокоп"

Скрит текст:
И за лелята не ме предупреди, и най-малко намекче не направи, че ще е чак толкова брутално, егати другарчето си, в нужда се не познава Naughty

# 635
  • в морето до колене
Казах ли аз, че преди финала на тази тема, някой ще бъде поразен от поредното Фнезапно Флюбване...  Mr. Green
Казах! Да взема да пусна тото...  newsm78

А сега актуалности:

1. Брадли при Крейг - хубаво си похортуваха. Брадли бил голЕм почитател на телевизионните сериали... и миришел хубаво  Grinning (на супа)

2. запознах се с Инстаграма на титуляра... Ъх.
Обаче имам оправдание - направих го само от нАучен интерес - публикувал е училищни снимки, пък аз май не съм виждала негови дитски снимки, та затуй.
Ако има и други любопитни като мен - ето:

Скрит текст:

8th grade graduation - I wore a tux like a gentleman

The good old days at PALO ALTO HIGH SCHOOL - senior hunk calendar

+1 = 3. Вчера е било последното представеление на Бродуей на "За мишките и хората"... имало било вероятност да го правят на филм... Ъх. Пак!

Упс, извинете. Не е Ъх...
Не трябвало да е Ъх, а Йей  Blush

Няма да го правят на филм. Ще снимат театралната постановка. В прогарамата на National Theatre Live. Първата Бродуейска постановка, която ще бъде включена в тази програма...
Ерго, може и на нас да ни се отвори парашута да я видим нЕкой светъл ден.

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 17:21 от мячик

# 636
Щом сте отворили дума, хайде бърза разходка из последното творчество на Франко-селфито Mr. Green
Първо илюстрация на новината на Мяч

после една дълбокомислена

после една, на която е трудно да се даде определение hahaha

една от същия следобед, в завършен вид

един артистичен арт

малко мац-пис-пис

и за финал- и вас ли ви заболяха очите Mr. Green?

п.п. Мяч, врачка си, вярно, аз дори и не подозирах, че има още място в сърцето джойско Laughing

# 637
Криста, ти защо не предупреждаваш, че в трети сезон Той е обръснат и в костюм Crossing Arms

Сърцето ми в петичките слезе, че и неподготвена бях smile3544. Вече и на мен ми харесва визуално и (о, свещени срам!) ще гледам "Робокоп"

Скрит текст:
И за лелята не ме предупреди, и най-малко намекче не направи, че ще е чак толкова брутално, егати другарчето си, в нужда се не познава Naughty

Ахахаха, "той не ми допада визуално", коварен е тоз Жоел(аз така си му викам), много е коварен. И аз докато го подигравах в първи сезон заради реднекския му мустак, във втори вече бях влюбена, а в трети като го видях и се разтекох.

Казах ли аз, че преди финала на тази тема, някой ще бъде поразен от поредното Фнезапно Флюбване...  Mr. Green

Къде си казала, къде? Laughing

# 638
  • в морето до колене
Къде си казала, къде? Laughing
Е, не е точно предсказание.
Беше си въпрос... Но явно продиктуван от някакъв вътрешен подтик.  Mr. Green
Наречи го "предчувствие", от мен да мине.
Ето го:
Скрит текст:

За тук в момента би трябвало Мури да работи по тема за Бенедикт.
Мисля, че бяхме постигнали консенсус той да е №9... И след него май Килиън. Джой каза, че не и пречи да прави теми начестичко.  Grinning Още повече като става дума за Килиън.

Или не е така...
Да не би някой междувременно да е обзет от внезапна и изпепеляваща любов към нов обект. Sunglasses

# 639
Баш си е предсказание. Laughing

Ама Жоел е малък още за тук. Не е завладял Холивуд, все още. Но може би върви натам, Робокоп му е "едно за тях".

# 640
Мяч, благодаря за Брадли и Крейг! Hug

Бре, бре, ще гледаме Франко в театро! Ако евентуално някога имам възможност да го гледам сигурно ще отида заради Крис О'Дауд.

Да не се обиди Франско, ето още негови снимки от миналата седмица от нещо, което би трябвало да е фотосесия на Тери Ричардсън за поредицата му “Terry’s Diary”.

И една новина за негов филм - премиерата на "Пало Алто" е насрочена за девети септември тази година.

Злате, само кажи и те почвам.Laughing Ама първо трябва да минеш през Килинга.
Слушам и изпълнявам. Само да се прибера от почивката.

# 641
Горките писани. С какво са го заслужили този тормоз? Cry

# 642
Добро утро!
Изгледах цялото предаване на Крейг. Голям смях в началото като се бъзикаше с Комик-Кона и с Брадли Супър. hahaha

А по повод разгарянето на нова любов до края на темата да си призная и аз, че изгорех по муриния мъж. Blush

Трейлъъъъър! newsm44

# 643
  • срещу двата комина :)))
ах ти, Златоооооо  Naughty

иначе аз бих гледала пиесата на Франко заради всички други, ама не и заради него  Joy

# 644
Наблюдения от трейлъра - няма достатъчно дракон Grinning

Общи условия

Активация на акаунт