Предизвиквам те да отслабнеш!

• 70 929
  • 353
  •   1
Отговори
# 270
Мацки, идвам да ви мотивирам - отслабнала съм с 2.5 кг. с режима на Папе с лееки прегрешения + ФИТНЕС обаче, като второто е много важно. Това след като ми свърши МЦ днес се притеглих. Без фитнес не свалях нищо, а се ограничавам доста от края на август, преди това ядях като свиня.

Честито   bouquet

А може ли да споделиш за този режим нещо?

# 271
# 272
Мацки, идвам да ви мотивирам - отслабнала съм с 2.5 кг. с режима на Папе с лееки прегрешения + ФИТНЕС обаче, като второто е много важно. Това след като ми свърши МЦ днес се притеглих. Без фитнес не свалях нищо, а се ограничавам доста от края на август, преди това ядях като свиня.

Честито   bouquet

Режимът е много лесен - на закуска можеш да ядеш само въглехидрати да кажем филия пълнозърнест хляб със сладко (аз обаче сутрин не съм гладна и обикновено съм на кафе и вода или плод и кафе), на обяд се позволяват белтъчини и малко въглегидрати, да кажем нещо готвено като супа, яхния, нещо печено, а на вечеря може само белтъчини, например печена пържола със салата. Не се позволяват междинни хранения, освен вода и кафе и чай без добавки. Това е общо взето.  Peace
На фитнеса карам само колелото и бягам на пътека, че съм малко срамежлива и притеснителна за другите уреди, като общо 40 минути фитнес правя всеки ден.

# 273

Честито   bouquet

Режимът е много лесен - на закуска можеш да ядеш само въглехидрати да кажем филия пълнозърнест хляб със сладко (аз обаче сутрин не съм гладна и обикновено съм на кафе и вода или плод и кафе), на обяд се позволяват белтъчини и малко въглегидрати, да кажем нещо готвено като супа, яхния, нещо печено, а на вечеря може само белтъчини, например печена пържола със салата. Не се позволяват междинни хранения, освен вода и кафе и чай без добавки. Това е общо взето.  Peace
На фитнеса карам само колелото и бягам на пътека, че съм малко срамежлива и притеснителна за другите уреди, като общо 40 минути фитнес правя всеки ден.

Това звучи доста добре. А за колко време свали тези килограми?

Vilqna32  Hug Hug Hug Hug

# 274

Честито   bouquet

Режимът е много лесен - на закуска можеш да ядеш само въглехидрати да кажем филия пълнозърнест хляб със сладко (аз обаче сутрин не съм гладна и обикновено съм на кафе и вода или плод и кафе), на обяд се позволяват белтъчини и малко въглегидрати, да кажем нещо готвено като супа, яхния, нещо печено, а на вечеря може само белтъчини, например печена пържола със салата. Не се позволяват междинни хранения, освен вода и кафе и чай без добавки. Това е общо взето.  Peace

Това звучи доста добре. А за колко време свали тези килограми?

Vilqna32  Hug Hug Hug Hug
Някъде от 20ти август започнах да се ограниавам по мой си режим, като не закусвам, на обяд някаква манджа хапвам без хляб, а вечер само салата със сирене, имала съм вечери и само на таратор, а диетата я спазвам от седмица и нещо. Тя е общо взето като предишното ми меню, но с повече месо.

# 275
Така да се разпиша отново. От 8-ми до днес съм смъкнала още 2 кг, като общо свалените за 24 дни са 5 кг. От 5 дни обаче съм в застой, т.е. не съм мръднала и  грам. Продължавам си с режима. Някой  може ли да ми каже колко обикновено продължава този период на застой и кога да очаквам да мръдне пак надолу стрелката на кантара  Laughing

# 276
Да се отчета - една седмица -2кг... Спазвам разделно, но то повече отиде към Дюкан, тъй като за една седмица само веднъж ми се случи да хапвам въглехидрати на обяд, а до обяд съм само на плодове и евентуално ядки. Няма да лъжа, очаквах малко повече.. Тъй като досега не съм пробвала разделно, а и доста значително намалих храната и междухраненията (спрях изцяло), пък и нали уж винаги като почнеш някакъв режим 1-2 кг са вода, та значи реално нищо не съм свалила ли? Е, знам, че няма как една седмица 8 кг, но тоооооолкова ми се искаше  Laughing Laughing Laughing

# 277
m0nit0yyy не си давай твърде много зор.Резултатите ще дойдат с време,постоянство и търпение.Лека полека.Успех все пак и не се отказвай.Минуси ще има още със сигурност!  Peace
 ev_angel гледам ,че си писала преди 5 дена ,а активността в групата нещо се губи. Принципно ,ако още те интересува за застоя -при всеки е различно.Нали знаеш,че най-вече се дължи на това,че организма ти се опитва да се приспособи към новото тегло и да го запази за по-дълъг период.Повярвай ми имаш ли застой и сваляш по 1 кг на 2 седмици означава,че тялото е в процес на адаптация.Аз също правя какво ли не и понякога се притеснявам като не видя минус.До следващата седмица продължавам да съм същите килограми,предвид ограниченията,но виж ти ,дрехите ми стават по-широки ,чувствам се по-лека и вече дори и да си позволя 1 почивен ден за всякакви храни,килограмите си остават същите. Моите варират между 53-54 от началото на месеца.Целта ми е да ги закръгля на 50.Напоследък доста хора ми правят комплимент за теглото въпреки че реално на килограми спрях да свалям и този месец не съм мърдала.  Hug Най-важното е да си позитивна ,да не се отказваш.Не си давай прекалено много зор . Чисто хранене и малко повечко физическа активност и всичко ще е ОК.Аз правя големи разходки в последно време - по 6-7 км дневно и без ходене на фитнес и бягане,пак е файда..
Хубав уикенд на всички!Ще пиша пак.

# 278
Привет на всички! Скоро не съм писала и аз. Това е защото последния месец хич не съм сериозна  Embarassed. Хубавото обаче е, че съм си запазила 2-та свалени килограма. Бях 54 и отгоре в началото на лятото, целта ми е 50, може и 49-8. Месец преди морето тренирах всеки ден и ограничавах храната. На морето, последните 10 дни от август, тичах всеки ден, храната не я ограничавах. Откакто съм се върнала не съм правила никакви упражнения и си ям. Вчера поднових тренировките и установих, че човек много трудно влиза във форма и много лесно излиза от нея. Само за месец съм спряла и доста зор видях. Аз правя тези упражнения - http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8.
Успех ви пожелавам! И не прекалявайте с диетите!

# 279
m0nit0yyy не си давай твърде много зор.Резултатите ще дойдат с време,постоянство и търпение.Лека полека.Успех все пак и не се отказвай.Минуси ще има още със сигурност!  Peace
 ev_angel гледам ,че си писала преди 5 дена ,а активността в групата нещо се губи. Принципно ,ако още те интересува за застоя -при всеки е различно.Нали знаеш,че най-вече се дължи на това,че организма ти се опитва да се приспособи към новото тегло и да го запази за по-дълъг период.Повярвай ми имаш ли застой и сваляш по 1 кг на 2 седмици означава,че тялото е в процес на адаптация.Аз също правя какво ли не и понякога се притеснявам като не видя минус.До следващата седмица продължавам да съм същите килограми,предвид ограниченията,но виж ти ,дрехите ми стават по-широки ,чувствам се по-лека и вече дори и да си позволя 1 почивен ден за всякакви храни,килограмите си остават същите. Моите варират между 53-54 от началото на месеца.Целта ми е да ги закръгля на 50.Напоследък доста хора ми правят комплимент за теглото въпреки че реално на килограми спрях да свалям и този месец не съм мърдала.  Hug Най-важното е да си позитивна ,да не се отказваш.Не си давай прекалено много зор . Чисто хранене и малко повечко физическа активност и всичко ще е ОК.Аз правя големи разходки в последно време - по 6-7 км дневно и без ходене на фитнес и бягане,пак е файда..
Хубав уикенд на всички!Ще пиша пак.
Mama-mia-73 благодаря ти. Все още не съм мръднала, мисля от утре да започна по-сериозно с упражненията, че ги зарязах последните дни

# 280
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug

Изчезнахте нещо, надявам се нещата при вас да вървят добре  Peace

Аз бях в ПМС до преди два дни и естествено съм + 2 кг. От днес съм на Монодиета, като от понеделник до петък ще правя и упражненията, които си свалих от Замунда. Монодиетата ми ще бъде в следния режим:

1 ден - кис. мляко
2 ден - плодове + фреш
3 ден - варени яйца
3 ден - сухари
4 ден - пил. пържоли
5 ден - ядки
6 ден - св. пържоли
7 ден - царевица

След това започвам пак от ден 1. Ще я спазвам стриктно до 24.10., защото тогава сина ми има РД и ще се отпусна. След това ще мина на ВМ НВД.
Това е плана и дано да устискам по него - ще минавам да докладвам  Hug

Успех на всички диетуващи - минете да се похвалите/оплачете   bouquet

# 281
Аз не съм за хвалба  Naughty
Вяра Heart Eyes

# 282
Аз не съм за хвалба  Naughty
Вяра Heart Eyes

А??? Защо така????
Давай да помагаме   Hug

# 283
  • някъде по морето
Похвалвам се - държа фронта Hug
7 месеца без нито едно прегрешение. Резултатите са добри, доволна съм.
Приемам това не като диета, а като начин на живот.
Не полагам усилия да го спазвам.... Embarassed
Просто за мен храната никога не е била самоцел.
Ако някой се интересува - не ям нищо от брашно - хляб и тестени изделия, картофи, пържено, никаква захар.
Ям млечни, по малко чисто месо и като десерт лъжичка мед Simple Smile
Веднъж - два пъти в месеца по малко ориз.
Пробвах с билката гръмотрън, но не ми подейства добре... Sad
Успех, момичета Hug

# 284
  • София
Браво момичета, възхищавам ви се! Допреди няколко години, не ми се е налагало да ограничавам нищо и пак бях слаба (въпреки, че непрекъснато повтарях колко съм дебела. Наистина го вярвах Sad Сега се чудя как съм изглеждала в очите на околните  Embarassed
Скрит текст:
Просто не мога да си представя да не хапна нищо от брашно - хляб, хайде ще го преживея, а има и пълнозърнести, но без спагети, пица, баничка, палачинка - НИКОГА, просто няма да успея. Да, мога да ги огранича, но да ги изключа напълно, не, не мисля че някога ще успея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт