Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 565
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • SHOOT ME 10 $
Лелее denima ще ме умориш, с тия кремави латинки...колко много ги исках и тъкмо се сдобих с две от тях , но не ми било писано.Мноого бързо умряха. И тия прекрасни петунии...колкото ги харесвам - не вървят при мене и това си е!Най-много пари за петунии съм дал до сега (843.74лв.) ... doh и продължавам.
Вижте какво се случва с тях при мене

А това е много хубаво цвете ,успях да го съхраня от миналата година , но тая не цъфна,дали ще цъфне... newsm78 и как се казва...

Единствено бегониите ме радват неспирно

# 511
  • Бургас
midkoo,латинките съм ги купувала пакетчета микс,мисля от Карфур бяха  newsm78
Относно петуниите от готови разсади едвам кретат,добре се развиват само моите,лошото е,че не продават качествени семена ,едно на картинка а излизат едни и същи обикновени.Събирам от мои ,но цвета се променя и цъфтят по дребни.

# 512
  • Велико Търново
Да се включа скромно  Embarassed Това ни е прозореца, има много какво да се желае, но това е тази година:

# 513
  • Велико Търново
И първия слънчоглед, дано другите са по-едри, любимото ми цвете е:

# 514
midkoo, 2/3 от моите петунии изглеждат така Sad Всички са от разсад, купен от различни места, някои пожълтяха от самото начало, други цъфтяха месец и половина и станаха такива, а трети, по-скрити от дъжда си вървят добре. Според мен просто им дойде в повече дъждовното лято Sad На всичкото отгоре, нещо им яде цветовете Sad
Скрит текст:

Но аз съм доволна, като за първи опит успях да се порадвам на цветове Simple Smile Досега само 'зелении' съм гледала, тази година не знам дали от ЕГН-то, ама се запалих по цъфтящи Mr. Green Всъщност то при мен от инат стана, три декоративни розички уморих, но тъпо и упорито си купих четвърта, почти умряла от Лидл (но червена!). Като и опадаха листата и на нея, реших да се откажа, тя пък взе, че възкръсна Crazy
Скрит текст:
Снимката е отпреди месец, вчера отрязах последния цвят, вече имам 4 нови пъпки Blush
Другото, което гледам за първи път са сакъзчетата, оказаха се изключително непретенциозни и за разлика от петуниите, за които при всеки дъжд търчах да ги прибирам, 'сакъзите' си посрещнаха всички порои гордо. Снимките са от последния порой вчера, затова са и малко пооклюмали Blush

Скрит текст:

И един красавец, който наааай-после цъфна:

Скрит текст:
Не е много, но от сърце Mr. Green Както се вижда, почитател на червеното съм, и розовото и цикламеното, което се пръкна от 'червени' разсади ми развали концепцията, но догодина ще се постарая повече.

Имах въпрос за един цитрус преди известно време, но се оправих сама, сега като нацъфти пак, ще ви го покажа Wink

# 515
  • на североизток от Рая
Кака Лара, пишеш много интересно. И цветята ти са много хубави.  Simple Smile

Митко, ти си хвърлил пари за петунии колкото за една кола на старо.  ooooh! Като не става, не става, дай сега заради тез петунии да се огорчаваш. Аз все купени вземам, растат, цъфтят. Но пък и смело режа като завяхнат и ако им е писано, да умират, има други. Една съседка ми даде разсад тази година, от нейни семена, засадих ги в градинката, цъфтят вече, но до една са лилави и еднообразни. ама пък цъфтят упорито. А тази бегония, жълтата висяща, изглежда е много актуална, защото я виждам в много къщи. Абсолютно като твоята изглеждат всички, сякаш са клонинги.  Simple Smile Моята жълта още ден  и ще се отвори, едва я чакам вече.

Наде, какъв ококорен слънчоглед. Обичам ги и аз!  Simple Smile

Денима, всичко е красиво при теб. И аз съм фен на кремавата латинка. Изобщо на латинките.  Simple Smile

Танче, прекрасна теменужка. Дано да успееш да я завъдиш.  Hug

Нези
, завърна ли се?!

Хубав ден, момичета!   bouquet

# 516
Еха,колко красиви цветя видях-напълнихте ми душтата с красоти!!! Heart Eyes  bouquet
При мен почнаха вече да цъфтят гладиолите,а една част от латинките преминава вече,ама аз сложих и по-късно, та още има цъфтящи латинки. Laughing
 И ще помоля,ако може семенца от жълтите латинки. Confused

Скрит текст:

трудно ги достигам  от многото цветя,които излезнаха и май съм прекалила  Laughing
Имам и една цъфнала иглика.

Още една тиквичка от Девичка.

Не знам защо не вървят петуниите при вас-аз нямам такива проблеми ,моите са на двора посадени и си цъфтят и растат. newsm78
Сега чакам още 2 лилиума да цъфнат,розите са отрупани с цвят и пъпки.

А тези лаватери не мога да спра да им се радвам-отрупани са с цвят.

Хайде приятни почивни дни!!! Sunglasses

# 517
  • на североизток от Рая

И ще помоля,ако може семенца от жълтите латинки. Confused

Само да успея да събера семена, ще ти пратя задължително.  Simple Smile

Гладиолите ти ми взеха ума. И цветово, и как са гъсти откъм цвят.  Heart Eyes

# 518
Нели-благодаря,дано събереш семена от латинките!  bouquet
А за гладиолите дето ти пратих нищо ли не оцеля? Thinking
Сега като ме раздразнихте с тия бегонии излезнах да снимам и моите на терасата и да ви ги покажа. smile3534 Mr. Green

и трите заедно-в еднасаксия са,не са каскадни

тази я забравих  Mr. Green
И едно кралско мушкато,по точно то ми беше първото ,което ме запали по тези красоти,но ми остана само това от старото  растение и до последно се чудеше дали ще оживее.Сега ме радва с цвят. Heart Eyes

# 519
  • DE
Малеййй, начи.
Като наизкачате от шубраците, като започнете с тези снимки-разногледа ставам.
Голяма красота бе другари Hug

Гледам и други се радват на жълто като мен Heart Eyes

Табакова, тези плешовци са твой специалитет hahaha
Мушкато само с цвят, верно, скоро не сме виждали-от миналото лято де hahaha
Катя, пИпИрудената снимка е много готина!

Ах, тези бегонии-слабост са ми тази година!
Красавици и при Нели и при Мидко и при Писето
Свеееее, ти си наред...не съм те забравила Heart Eyes

Мидко, аз си приказвам тук за петуниите, ама никой не ме слуша Crossing Arms
Това е фикус на долната снимка, нали?
Какво го чакаш да цъфне Embarassed

кака Лара , Nadejda:))) красота!
Денима, циганетата са много красиви!
Смарайда , да покажеш пак снимка на кафенцето, като зачерви семената.

Ехинацея

Свещите и астилбето почват да цъфтят

Ананaсовото и то

Това направи една седмица пауза и пак се ошари

Има още, но друг път Blush

# 520
  • SHOOT ME 10 $
 matze
Цитат
Какво го чакаш да цъфне

Не е фикус. Миналата година цъфна едно бяло,много красиво, а за петуниите ще видя какво си писала

# 521
Ох, много красиво тук, оплакнах око  Heart Eyes

Имах прекрасни петунии, нооо само за около 2 месеца всичко приключи, маносаха се и ги орязах  Sad Жал ми беше, защото имаха мнооого цвят още, но прецених, че по-добре да не ги мъча Rolling Eyes
Сега май ще тръгват наново , но не знам дали ще им стигне времето до есента. Каквото такова. Като за начинаещ цветар, мисля, че съм доволна..
Имам втора мини розичка Heart Eyes

# 522
Еееее-и аз съм тръгнала да се меря с твоите различни цветя Матце. Confused  Mr. Green
То различни водиве,то красиви снимки.
Ама май днес ще прекаля-полях си градинката,че много сухо. ooooh!
Притъмня,задуха доста силен вятър ,но тъкмо приключих и тогава прекапа ама до като се кача до горе  и спря-полях си и саксиите по терасата и направих малко снимки на вън.Ето това не мога да не ви го покажа,то е страхотна красота и се получи снимката.

Хайде лека вечер.
Скрит текст:
И понеже не мога да се стърпя ще се похваля-ще имам другата седмица среща и гости с една от вас,дано се случи. Praynig Чакам от доста време въпреки ,че сме доста близо една до друга. Heart Eyes

# 523
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
matze
Цитат
Какво го чакаш да цъфне

Не е фикус. Миналата година цъфна едно бяло,много красиво, а за петуниите ще видя какво си писала

струва ми се, че е дипладения  Blush

# 524
  • Бургас
И аз си помислих за дипладения ,ама си премълчах.Ако Митко има снимка с цвят ще сме сигурни,или да си го провери.

Общи условия

Активация на акаунт