Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои достъпни средства за подсилване на растенията?
Какви са симптомите на преполиване при растенията?
Какви са биозащитните методи за защита на растенията от болести и вредители?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои достъпни средства за подсилване на растенията?
Някои достъпни средства за подсилване на растенията включват използване на кори от банани, поставяне в почвата около рози, използване на черупки от яйца за обогатяване на водата за поливане, заравяне на дървесна пепел в почвата за торене на зеленчуци, смесване с утайка от кафе в почвата за саксийни цветя и лехи, поливане на растения с вода, в която са варени яйца и други подобни методи.
-
Какви са симптомите на преполиване при растенията?
-
Какви са биозащитните методи за защита на растенията от болести и вредители?
-
Какви са причините за пожълтяването на листата на растенията?
-
Какви са биозащитните методи за борба с паякообразни/акари на растенията?
и продължавам.
и как се казва...
Всички са от разсад, купен от различни места, някои пожълтяха от самото начало, други цъфтяха месец и половина и станаха такива, а трети, по-скрити от дъжда си вървят добре. Според мен просто им дойде в повече дъждовното лято 
Досега само 'зелении' съм гледала, тази година не знам дали от ЕГН-то, ама се запалих по цъфтящи

Като не става, не става, дай сега заради тез петунии да се огорчаваш. Аз все купени вземам, растат, цъфтят. Но пък и смело режа като завяхнат и ако им е писано, да умират, има други. Една съседка ми даде разсад тази година, от нейни семена, засадих ги в градинката, цъфтят вече, но до една са лилави и еднообразни. ама пък цъфтят упорито. А тази бегония, жълтата висяща, изглежда е много актуална, защото я виждам в много къщи. Абсолютно като твоята изглеждат всички, сякаш са клонинги. 

Чакам от доста време въпреки ,че сме доста близо една до друга.