Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 519
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Записвам се и аз.
После ще чета. Лек ден на всички и благодаря за новата тема.  bouquet

# 16
  • Варна
МГМ и аз в началото бях неприятно учудена за късата лятна ваканция. Ама сега като се замисля както работим и не можем да вземем отпуски, ако трябваше да ги пратя децата 3 месеца при бабите в Бг нямаше да изтрая толкова време без тях Wink

# 17
Дорет, ти си толкова учител, колкото аз съм сърдечен хирург.
Не ме занимавай, жалко за хората, които все още ти вярват.

# 18
  • Пазарджик/Лондон
Ауу, нова тема си имаме Rolling Eyes.

Ах, много ме объркват тези образователни промени, тъкмо започнах нещичко да схващам, сега съвсем ще се объркам Rolling Eyes.

Щерката е взела да казва по някоя и друга дума в у- ще, много и се чудя, по- хубаво от мен говори, пък се срамува Rolling Eyes Rolling Eyes.

# 19
  • Англия
Вместо запис - от кога до кога е лятната валанция? А зимната?

# 20
  • Варна
Лятната е от 24 юли до 5 септември нашата. Но варира в различните училища с по няколко дена. Другите ваканции през учебно време са няколко на страницата на училището ги има при нас, предполагам на всяко училище ще ги имат. А да не говорим що пъти ни пращат брошурка с инфо да не ги забравим Wink))

# 21
  • Англия
Сега ми става ясно защо билетите от и до България юли месец са в пъти по-скъпи...

# 22
  • UK
е, те Юли месец са си на училище почти до края, обикновено Август е месеца на 'луди' цени за самолетните билети  Mr. Green Ние Февруари още си букнахме почивката Август и пак бяха едни хубави ценииии ама какво да направиш, няма как ...

# 23
  • Англия
Ние си взехме за средата на август и цента е съвсем поносима, но за юли ме заболя главата. Те децата може да са още на училие, но бабите не се ли изстрелват тогава, за да ги приберат към Бг?

# 24
  • Манчестър
Аз пък се възползвах от скорошната промоция на Wizzair и купих билети за края на август по 125 лири на човек. В момента са по 280 на човек.

# 25
  • ENGLAND

zlatnata tolumba колкото и да не ти се иска учител съм, за разлика от теб която се представя за нещо, което всъщност не е. Жалко е, че толкова хора тук ти вярват без да знаят каква си и какво работиш, но проблема си е техен. Помагала съм и помагам на много потърсили ме за съвет, а не пиша патетични постинги тук. Жалка си с всичката тази показност и злоба. Не се занимавай с мен.

Сега очаквам няколкото ти подгласнички да се включат в хора с обидите, преживяла съм го това, не ми пУка, както казва дъщеря ми.

# 26
  • Лондон
Много ме е яд, че не се разкарахме някъде за тази ваканция, времето цялата седмица се очертава пълен провал Confused

Иначе нашето училище свършва на 11.7 и още за тогава цените бяха излетели, въпреки, че ги купувах септември миналата година ooooh!  Сега взехме един билет директно до Бургас... с тези пари можех да ида до Ню Йорк... Още една причина да ни е първото и последно море в Бг това десетилетие, и без това не ми се ходи... Проблемът е в тези 6 седмици, какво да се прави, ако работиш... Миналата година ходи по разни лагери, но не й хареса, а и си ангажиран с транспорта от и до. Не знам какъв е оптималният вариант...

В нашия клас има 2 деца, които пишат с лявата ръка и досега не са правили нищо специално или различно от другите деца, специално съм питала майките. Миналата година в reception на всички бяха раздали едни специални моливи уж да си подобряват хващането, но аз особена полза не видях...

# 27
   Аве, мерси за новата тема   bouquet
   Ние сме добре, от утре започвам 12 часови смени и се приготвям психически, незнам как ще ги избутвам  Rolling Eyes Цял ден си мисля за плаж и море, дано е хубаво лятото, да можем да ходим тук като миналата година, че пак няма да ме огрее лятна почивка май  Confused
   Гледайте офертите на Балкан Холидейс и на Томсън, имат хубави оферти в последния момент до Варна и Бурсаг понякога.

zlatnata tolumba колкото и да не ти се иска учител съм, за разлика от теб която се представя за нещо, което всъщност не е. Жалко е, че толкова хора тук ти вярват без да знаят каква си и какво работиш, но проблема си е техен. Помагала съм и помагам на много потърсили ме за съвет, а не пиша патетични постинги тук. Жалка си с всичката тази показност и злоба. Не се занимавай с мен.

Сега очаквам няколкото ти подгласнички да се включат в хора с обидите, преживяла съм го това, не ми пУка, както казва дъщеря ми.
   Ние отдавна не ти обръщаме внимание....

# 28
  • UK/София

Ave, благодаря за темата! Hug

Merry, честита прическа! Simple SmileАз разбрах защо англ.фризьори не подстригват така както искаме на етажи и т.н.Защото, ако тук се оплачеш, че не те е направила както искаш, след това ще има сериозни проблеми, дори и като й трябва препоръка за намирането на нова работа.В БГ като кажеш, че искаш 2см. и те ошутят като магаре и да се оплачеш, никой няма да те чуе.
 Малкият ми син е левичар.Голямо замазване с ръката става при писане, за огледалните букви да не говорим.Аз не му правя забележки, все някога ще ги оправи.Бих се радвала, ако в училището му помагат за това.Засега не го правят, но пък не мога да искам специално отношение.
 За съжаление настъпи времето в което на децата им е по-забвано в Англия.Поляните на които постоянно искат да играят, парковете, приятелите им ги влекат повече.В София на междублоковото пространство не мога да им осигуря тези забавления, пък и ме е страх от кучетата.Една овчарка нападна големия ми син и сега аз се страхувам повече от него.На вилата и в провинцията им е скучно.за това ще се приберем есента за малко.
 Ние тази ваканция я напълнихме с различни занимания в спортния център.карате, воден волейбол, каране на джетове в басейн(не знам какво чудо ще е това), но съм доволна, че ще имат занимавка.Цяла седмица го дават дъжд.

# 29
  • някъде в орбита...
Благодаря за новата тема   bouquet

Ние все още не сме измислили лятото къде ще сме  ooooh!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт