"Песен за огън и лед" - 9

• 40 217
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Арео Хота негър. Rolling Eyes
Не пише, че ще има кастинг за Ариан, може би вече са избрали актрисата.

# 61
ОК съм с много як и готин тъмнокож Арео Хота.

Ще следя с интерес кастингите за Мартели и змиите,
с Педро (признавам си неочаквано за мен) и особено с Индира много вдигнаха летвата.

Гледам във англо-форума на Вестерос коментират турски актриси за Ариан и момичетата, може да звучи кощунствено за някои, но и аз ги намирам за особено подходящи.

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 09:39 от Бумър

# 62
Турски актриси за змиите ли? Аз си ги представям по- скоро латино.

Мисля, че отдавна е известно, че Хота ще бъде пресъздаден от чернокож.

Това съюзяване на Манс с Мандърли ми звучи много неубедително. Кога преди това са се виждали, че да си имат доверие? Тука става въпрос за много животи, включително и техните. А да си играеш с живота си под носа на Болтън...... просто трябва да си голям мазохист. Мандърли от хиляди хиляди години са верни на Старките. Няма да изпълни обещанието си и да подкрепи Станис- или ще се отметне или Давос докато се върне Станис ще е умрял. И без това го чакаме всеки момент.

Вчера изгледах само първото клипче за писмото, но днес ще изгледам и другите и пак ще коментирам.

# 63
  • Варна
И аз нямам против турски актриси за дорнийки. Сибил Кекили беше попадение.
Норвос е северен град, затова ми е странно Арео да е негър, но щом и Ксаро беше негър, явно няма да спазват тези неща.

# 64
Четохте ли теорията за това, че баба Нан е Шиера Морска звезда.  Grinning. Много сладка теория, но и тя не успя да ме убеди в истинността си, най- малкото не дава отговор от кой са децата на баба Нан.

Да припомня, Шиера е извънбрачна дъщеря на Егон 4 и е била любовница на Блънрейвъна.

Аз тия дни си мисля за Мормоните. Как стария Мормон е попаднал на Вала, с какво провинение и защо са в лоши отношение с Джора? Ще почета повече за тях.

# 65
Мда Норвос винаги съм го виждала като Новгород,
но руснака в каста го пратиха канибал отвъд Вала  Joy

сега се сетих, че азиатци ми липсват в сериала, могат поне Нимерия или Тиен да направят полу-азиатка

# 66
  • Варна
Баба Нан -  Шиера?  Joy Шиера -  кърмачка? Joy Шиера при Старките?
Къде е тази теория?

# 67
Е сигурно защото Джора е продавал роби и е опозорил семейството и е прогонен от Вестерос, което си е достатъчен повод да са скарани Simple Smile

# 68
Джеор по собствено желание е отишъл на Вала, като е оставил титлата на Джора, който е оплескал нещата... и затова Мейдж поема Дома.

На мен жените са ми къде по-интересни.
След убийството на Дейси на Червената сватба би трябвало наследница да е Алисан, интересното е, че нейните две деца са извънбрачни, като по-голямото е момиче, още една точка, че на Север не се вживяват толкова кой е копеле и кой не.  Heart Eyes
Също така са ОК с жени-наследници, както е отбелязано и в Принцесата...

# 69
  • Варна
Аз съм много впечатлена и  от Алис Карстарк, това момиче трябва да е имало много кураж за да предприеме пътуването до Вала и да се опълчи на чичо си. И двойно повече кураж за да се омъжи за магнаря.
Разговорът им с Джон много ми хареса, право куме в очи, без никакви лигави истории.

В това отношение Аря и Санса са  разочарование, за дъщери на лорд са пълни бебета.  Rolling Eyes

# 70
Попаднах случайно на някаква теория за истинската самоличност на баба Нан, който иска може да я прегледа, аз лично не съм я чела цялата, а само част, за това не знам колко може да е вярна. http://www.reddit.com/r/asoiaf/comments/24gmx3/spoilers_all_theo … ns_true_identity/

Ето я теорията. Интересна е за четене Simple Smile

# 71
В това отношение Аря и Санса са  разочарование, за дъщери на лорд са пълни бебета.  Rolling Eyes
Абсолютно, но това вероятно е следствие възпитанието под влиянието на културата на юга (цивилизацията), Седемте и Тъли  Mr. Green

Ако се заровим могат да се направят много интересни паралели примерно на Аря с Лиана Мормон (ако разширим географията бих добавила Мирцела) или Санса с Уила Мандърли, Алис Карстарк (и Елия Санд)  Peace
Вълчиците хич ги няма.

# 72
  • Варна
В това отношение Аря и Санса са  разочарование, за дъщери на лорд са пълни бебета.  Rolling Eyes
Абсолютно, но това вероятно е следствие възпитанието под влиянието на културата на юга (цивилизацията), Седемте и Тъли  Mr. Green

Ако се заровим могат да се направят много интересни паралели примерно на Аря с Лиана Мормон (ако разширим географията бих добавила Мирцела) или Санса с Уила Мандърли, Алис Карстарк (и Елия Санд)  Peace
Вълчиците хич ги няма.

Не подценявай южнячките - Ариан, Марджери+ братовчедки, разните Фрей, дори една Мирцела се справя отлично.

# 73
Забравих Марджи вярно, но някак заради Натали все си мисля, че е по-голяма  Whistling
Ариан е по-възрастна.
Момичетата на Фрей не са им отделили много време, освен на булката, Джейни Уестерлинг също е в кюпа.

# 74
  • Варна
Тази събота Мартин ще чете от Ветровете на Зимата на Кон-а в Каролина.

http://www.concarolinas.org/?page_id=161

Общи условия

Активация на акаунт