Север-Юг по БТВ-тема 15

• 32 024
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
страхливеца!
бравооо на него

# 106
Чудя се на търпението на Джема, аз сигурно не бих била толкова търпелива. Голямо магаре се оказва Кузей Mr. Green с този олмаз. Crossing Arms ooooh! То не бе олмаз, то не бе чудо на чудесата. ooooh!

# 107
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе Фен Heart Eyes Hug аз от вчера веем тоя парцаляк Heart Eyes

# 108
ДЕ  Hug
Скрит текст:
после, след като покажат как става всичко, никога няма да ме убедят, че в началото не се целеше в брат си  ooooh! Да му се ненадяваш на това мекотело, и мен ме учуди! А още повече ме учуди с това, че не се похвали  hahaha явно, много го е шубе да не влезе в затвора, само заради това мълчеше ...
Ама е долен Баръш ... голям нещастник! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Наде, и аз и се чудя ... ама това още не е нищо  hahaha
Зизуно, видях го още снощи, нали  те похвалих за дизито, не помниш ли ? Laughing

# 109
  • София
Гюлтенката, пак и отново заобича Баръш, като чу за Париж! А беше тръгнала да спасява дъщеря си.
Егати лицемерката, и двете с Джемрето са си лика прилика!

# 110
Ама наистина ли Зейното още се надява, че може да я огрее с Кузи Mr. Greenтрябва да си мноу тъп Mr. Green
А Кузей не се ли  усеща, че има нещо гнило с Джема, че може да е в опасност newsm78

# 111
Ей този Гюню ей, колко е долен.
Уж да мислят за името на продукта а всъщност целта му е друга, да закопае по всякакъв възможен начин брат си и да се провали.

# 112
Айрич  Heart Eyes ми тя съвсем е оглупяла Зейното от това, че я отсвириха ... да, надява се, да и се чудиш на акъла  ooooh!
Е, кажете - има ли по-нагло коп..е от късия  newsm78 Той тръгнал да говори за престъпници  ooooh! ooooh! ooooh! ми ти какъв щеше да си бе, муньоооо, ако брат ти не беше влязъл вместо тебе в затвора ? Кузей направо изумя ...

# 113
  • Попово
Ауууу, вбеси ме този Гюней  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 114
Ауууу, вбеси ме този Гюней  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Борянче  Hug wavey чакай ... тепърва ще го храним тоя изрод  ooooh!
Мацки, вие ще гледате ли новия сериал ?

# 115
  • Варна
тъпо и просто е това З(л)айно!!! незадоволена ку...а! тика му се в ръцете, като някой парцал, каквато и всъщност си е!!!

Наде, той явно нарочно прави така челюста, да изглежда по ядосан! и на мен ми направи впечатление тая обратна захапка!!!

Фенче
, мило,
Скрит текст:
ще се откаже ли от бизнеса Кузей? вече не издържам! съсипах си нервите с тоя филм!

аз ще хвърлям по едно око на новия

# 116
Фенче, ще му хвърля едно око но не мисля да го следя а и имал лош край, накрая убивали главния.
Достатъчни са ми КСШ онлайн и КГ по бтв.
Петенце, със сигурност нарочно си прави така челюста когато се ядосва, защото Киво не е с обратна захапка като питбул. Joy

# 117
Петенце Heart Eyes Joy Joy

Гюна направо няаам нерви да го коментирам Mr. Green

А тоя новия филм почва с турските мурафети ooooh!

# 118
Петенце  Heart Eyes
Скрит текст:
няма, споко! Накрая той ще има всичко, а Гуньо ще го изхвърлят и от холдинга и от бизнеса  Joy Joy Joy Joy Всеки си получава заслуженото!
И аз няма да го гледам ... тоя артист не ме кефи ... след Киво ми е много безличен  hahaha
Я вижте наша Дидка  Heart Eyes каква снимка е постнала във фейса ...
Скрит текст:

# 119
Ехее  в новия филм май играе Гюзиде от КСШ newsm78 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт