"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 79

• 23 866
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Момичета,къде дя гледам серията  Cry не ми тръгва нито на таблета,нито на лаптопа от сайта им

Hug Hug Hug За коя серия говориш?  newsm78 ако е за 36-та  Hug

36-та серия в докса  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 617
# 618
Да,за 36,ама там имам да я тегля 1 седмица  Sad

# 619
  • между морето и небето

Тук очаквах една подкосяваща целувка, ама пак ни я спестика  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 620
# 621

newsm78 newsm78 newsm78 ами кажи някъде да я кача другаде.  newsm78 Защо теглиш бавно от докса?  newsm78

# 622
Аз утре ще гледам серията, но като цяло ми хареса. Сцените на ЯМИРА бяха тъжни, но хубави.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сцената в която Яманчи благодареше беше мног трогателна.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мерт пак показа колко е инфантилен.  Joy Joy Joy

Мерт и мен ме дразни.Сет Коен беше едновременно смотан и симпатичен,недодялан и фин.А нашия повече прилича на смешник.  Mr. Green
 PeaceСцените на Яман и Мира са супер.Харесвам ги когато са нежни,но мн ги харесвам и когато се карат,такива искри се разхвърчавааат! Whistling Whistling Joy     CrazyУж се карат, а изглеждат така сякаш всеки момент ще се нацелуват и награбят... Joy Joy Joy

# 623

Тук очаквах една подкосяваща целувка, ама пак ни я спестика  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И аз така .. все пак ще се разделят скоро ..  ooooh! ooooh! ooooh!

# 624
Хриси, пробвай тук http://www.diziizlehdfull.net/medcezir-36-bolum-izle-30-mayis-2014.html
Нещо се случи със сайта на Стар ТВ и качените серии не се отварят извън Турция.  Sad Sad Sad Във фейса прочетох, че се опитват да оправят проблема, но за сега май безуспешно.

# 625
Аз утре ще гледам серията, но като цяло ми хареса. Сцените на ЯМИРА бяха тъжни, но хубави.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сцената в която Яманчи благодареше беше мног трогателна.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мерт и мен ме дразни.Сет Коен беше едновременно смотан и симпатичен,недодялан и фин.А нашия повече прилича на смешник.  Mr. Green
 PeaceСцените на Яман и Мира са супер.Харесвам ги когато са нежни,но мн ги харесвам и когато се карат,такива искри се разхвърчавааат! Whistling Whistling Joy     CrazyУж се карат, а изглеждат така сякаш всеки момент ще се нацелуват и награбят... Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 Яманчи как мъркааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes като някой котарак  hahaha hahaha hahaha

# 626
  • между морето и небето

Ани, очаквах Мира да се върне, а тя само гледаше Яманчи с насълзени очи и затвори вратата. Макар, че съм от по-сдържаните, но в този момент бих му се метнала на врата ( не визирам Яман/Ча, а голямата лИбоФ)

# 627

Elele magazine June 2014  И Метин в модна сесия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 628
  • между морето и небето

ама не го правят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 629

Ани, очаквах Мира да се върне, а тя само гледаше Яманчи с насълзени очи и затвори вратата. Макар, че съм от по-сдържаните, но в този момент бих му се метнала на врата ( не визирам Яман/Ча, а голямата лИбоФ)

аз не съмот сдържаните и на лИбоФта и на Чачо щях да се метна  Joy Joy Joy Joy броени дни остават до заминаването и все пак.  ooooh! Ама и той едва, едва я целува ooooh! ooooh! ooooh!

Тя трябваше пак да му напомни, че иска да е първия и щеше да се получи друго  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт