Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 230
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, днес получих отговор от д-р Шефкетова, че биопсията ми е добра и да си запиша час за 9-10 ден. Дано това е последното изследване, което правим.  Praynig Аз по принцип нямам проблем със забременяването, а с износването на плода. До сега всичко, което направихме - имунология, генетични, спермограма, хормони, а сега и биопсия, е наред. Има ли според вас и друго, което може да направи?

# 196
Тромбофилията не е за пренебрегване.Ако не си пускала не е зле да разбереш как са ти там нещата.

# 197
Тромбофилията не е за пренебрегване.Ако не си пускала не е зле да разбереш как са ти там нещата.

Направих. И там всичко е наред

# 198
  • В сърцето на любимия човек
Kriss - листериоза пускала ли си? В една друга тема има потребителка, която след 4 спонтанни аборта без ясна причина направи изследване за листериоза непосредствено след последния аборт и се оказа, че е носител и вируса се активизира с бременността и напада плода. Направи 1 курс с антибиотик и в момента се радва на здраво доносено детенце.

# 199
Kriss - листериоза пускала ли си? В една друга тема има потребителка, която след 4 спонтанни аборта без ясна причина направи изследване за листериоза непосредствено след последния аборт и се оказа, че е носител и вируса се активизира с бременността и напада плода. Направи 1 курс с антибиотик и в момента се радва на здраво доносено детенце.

Говорих с д-ра за това. Тя ми препоръча да пусна токсоплазмоза. Пуснах и тя бе отрицателна

# 200
  • В сърцето на любимия човек
Нищо не ти пречи да пуснеш и листериоза, въпросната потребителка мисля, че я пусна в регионалното ХЕИ (РИОКОЗ), даже имам някакъв спомен, че изчака няколко дни да доставят реактив, защото нямаха наличен. Нейният лекар също смяташе, че не е нужно, но се оказа, че при нея това е бил проблема. Ако искаш говори пак с лекарката. Стискам палци  Praynig

# 201
Нищо не ти пречи да пуснеш и листериоза, въпросната потребителка мисля, че я пусна в регионалното ХЕИ (РИОКОЗ), даже имам някакъв спомен, че изчака няколко дни да доставят реактив, защото нямаха наличен. Нейният лекар също смяташе, че не е нужно, но се оказа, че при нея това е бил проблема. Ако искаш говори пак с лекарката. Стискам палци  Praynig

Благодаря много. Ще попитам

# 202
Здравейте момичета , искам да ви попитам достинекса продължава ли се ако има положителен тест.

# 203
Мисля,че трябва да се спре след положителният тест,но консултираи се с лекуващият ти лекар!

# 204
  • Варна
На мен ми спряха Бромокриптина едва в 7-ма седмица и то защото попитах не трябва ли да се спре.

А аз искам да питам, тези изследвания на молекули на плацентата, как им излизат резултатите? В смисъл имат ли си референтни стойности, за да са разбираеми и за обикновения човек?

# 205
Благодаря на рецептата от Перси пише "до теста" Rolling Eyes

# 206
Кали сподели какво стана на днешния ти преглед.Какво каза Шефи,ако искаш де.А тези молекули задължителнили са

# 207
  • Варна
Кали сподели какво стана на днешния ти преглед.Какво каза Шефи,ако искаш де.А тези молекули задължителнили са

Днешният ми преглед отпадна, защото прокървих и отидох във Шумен при Д-р Димов още в четвъртък. Единия ембрион няма пулс. Бих Неупоген, Прегнил. Включихме Дуфастон. Зацапването така и не спря. В сряда съм пак при Димов - просто не смея да пътувам в това състояние чак до София.
Никои изследвания не са задължителни. Имунолозите ги преоръчаха.

# 208
Зацапването е от това че ембриона можеби ще се чисти ли newsm78Моя дружка беше така много време се влачи с такова зацапване.Дано скоро са ОК при теб нещата Hug

# 209
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Бихте ли ми дали телефона да д-р Персенска на лични, моля!
Благодаря и желая хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт