Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 560
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, след поставяне на блокираща инжекция  нормално ли е да закъснее цикълът?

# 541
Момичета извинете ме, но аз пак ще досаждам. По план утре трябва да ми поставят блокиращата инжекция, но преди малко се взех резултатите и цъфна убийствено висок пролактин, при макс. реф. стойност 360, моят е 1500.
Часът ми е в 12:00 и се чудех, ако дам кръв рано сутринта, дали има шанс резултатите да са готови до обяд,за да може да ги коментираме с Персенска. Друг е въпроса, че ако се потвърдят високите стойности, дали ще ми поставят ли блокажа  newsm78

# 542
beellaa , аз заради това питах дали са спазени някои условия, които могат да окажат влияние върху стойността на пролактина.

# 543
  • гр. София
Ще станат готови до обяд. Почини си 15 минути пред лабораторията на пейката. Трябва да си абсолютно спокойна, тъй като пролактинът се влияе от стрес.

# 544
Cristi нито за секса имах представа, нито за стреса, а стрес определено си имаше и то в големи дози, затова и съм притеснена, че този резултат не е точен.

# 545
  • гр. София
И гърдите не бива да се пипат.  Naughty

# 546
Не се притеснявай. Както Шоки ти е писала, опитай да се успокоиш 15 минути, преди да ти вземат кръв. Поседни отпред и така.

# 547
Благодаря ви момичета, ама и то като мен такъв карък няма, на финалната права все ще се случи нещо  ooooh!

# 548
Не се шашкай, всичко ще е наред Grinning
ги още от сега започна с притеснението

# 549
... ама и то като мен такъв карък няма, на финалната права все ще се случи нещо  ooooh!

Не се притеснявай, дори и да трябва да се свали с лекарства, може да стане достатъчно бързо. Освен това, аз съм с висок пролактин и никога не бях го измервала според изискването - 30  мин. лежиш в кабинета и след това ти вземат кръв, и когато го измерих така беше за първи път ок.Освен това е важно да не си пила кафе сутринта и предходната вечер - без тежки трапези.

# 550
Като стана въпрос за лаборатория, Надежда имат ли отделна генетична лаборатория, или изпращат пробите за изследване в 'Геника'? Искам да повторя изследванията си още веднъж, но няма смисъл, ако работят със същата лаборатория да е там.

# 551
  • Варна
Като стана въпрос за лаборатория, Надежда имат ли отделна генетична лаборатория, или изпращат пробите за изследване в 'Геника'? Искам да повторя изследванията си още веднъж, но няма смисъл, ако работят със същата лаборатория да е там.

Изпращат в Геника.

# 552
Благодаря ви,момичета днес Перси каза,че повече промивки няма да има днес беше втората.Ще следва биопсията

# 553

Изпращат в Геника.

Напротив, имат си собствени генетици, които работят и в катедрата по медицинска генетика към Медицинския университет.

# 554
  • Варна

Изпращат в Геника.

Напротив, имат си собствени генетици, които работят и в катедрата по медицинска генетика към Медицинския университет.

Възможно е...
На мен сегашното изследване на ембрионите след кюртаж ми казаха, че ще го изпращат в Геника.

Общи условия

Активация на акаунт