Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 76 от 30.05 до 30.06.2014

• 43 388
  • 474
  •   1
Отговори
# 315
Аз миналата седмица връщах обувки до Германия. 1,300 кг - 32 лева !!!
Страхотия. Тази приказка със споразумението на Български Пощи за безплатна доставка е наистина само ...приказка. Никой никъде не може да я ползва. Два пъти си отворих устата да попитам, при което получих само хокане и повдигане на рамене от служителките.
Аман от тези пощи, но...няма избор.

# 316
С Интерлогистика излиза 35-36 лв за моите 3кг и утре ще им занеса кашончето направо в офиса да го изпратя.

# 317
  • Sofia
С Интерлогистика излиза 35-36 лв за моите 3кг и утре ще им занеса кашончето направо в офиса да го изпратя.

Питай първо немците дали така може, че май имаха някакви претенции за вида на връщането newsm78

# 318
  • София
Момичета от Виповете колко време пазят порчката, ако се плати с празна карта и после се захрани?

# 319
  • на морето
Момичета от Виповете колко време пазят порчката, ако се плати с празна карта и после се захрани?

Обикновенно 5 дни я пазят

# 320

Питай първо немците дали така може, че май имаха някакви претенции за вида на връщането newsm78
В какък смисъл претенции  newsm78 Аз ще ги изпратя в кашона, с който пристигнаха обувките, мисля след малко да залича с нещо старите етикети на кашона и да залепя новите. Какво могат да направят по-различно Интерлогистика от БГ пощите върху кашона ми  newsm78 не е заяждане, наистина питам

# 321
  • Sofia

В какък смисъл претенции  newsm78 Аз ще ги изпратя в кашона, с който пристигнаха обувките, мисля след малко да залича с нещо старите етикети на кашона и да залепя новите. Какво могат да направят по-различно Интерлогистика от БГ пощите върху кашона ми  newsm78 не е заяждане, наистина питам

Дали може с куриер да ги върнеш - това имам предвид. Дискутирахме преди време в стара тема, но не си спомням точно.
Относно кашона - върни само кутиите, техните кашони са тежки и ти утежняват пратката допълнително.

# 322
Момичета, как да си върна старата визия на бг.мамма?

# 323
  • София
Момичета, как да си върна старата визия на бг.мамма?

Тъкмо видях, че и при мен се е променила визията и го няма бутона за старата версия #Cussing out

# 324
Ауууу,ужас. Тъкмо и аз исках да питам защо не мога да си върна старата версия.
 Абе тия идиоти не разбраха ли,че никой не харесва новата визия! Отвратителна е,къде да пиша за това?
И не виждам къде е "нови отговори"

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 20:05 от sasi6

# 325
Тази е още по-нова и по-отвратителна.
Тъкмо се чудех как да отказвам Бг-мамма, ето как... и бездруго няма да ме има доста юли месец... няма и да се връщам май.

# 326
  • София
Момичета, имам един въпрос. Сутринта направих поръчка от английския амазон на стойност 70,53 евро. Имах в картата около 7 евро. Следобед дозаредих картата и сега виждам, че са блокирани 84 евро. Какво да правя? Да звъня ли утре в банката, или ако са блокирали първоначално наличните пари - ще ги върнат сами.

# 327
Момичета, имам един въпрос. Сутринта направих поръчка от английския амазон на стойност 70,53 евро. Имах в картата около 7 евро. Следобед дозаредих картата и сега виждам, че са блокирани 84 евро. Какво да правя? Да звъня ли утре в банката, или ако са блокирали първоначално наличните пари - ще ги върнат сами.
Да не би да си направила поръчка за 70,53 ПАУНДА, а да са ти блокирали 84 ЕВРО, което е едно и също като сума като гледам курса  Wink

# 328
  • София
Сумата за поръчката /в ордера/ ми беше написана и в евро и в лири. Лирите бяха 54 и нещо.

# 329
  • София
Червена чанта Амеко на хубава цена
http://www.amazon.co.uk/Ameko-Womens-A-Bb197-Shoulder-Red/dp/B00 … 943397&sr=1-1

Общи условия

Активация на акаунт