Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 76 от 30.05 до 30.06.2014

• 43 388
  • 474
  •   1
Отговори
# 390
  • Vienna
Успях да хвана палтото, което исках от испанския, почти в моя номер даже  Laughing Може да ми се наложи да дебелея  Mr. Green Още веднъж благодаря за линковете дами, а си бях запазила само немската кампания, а там изведнъж се оказа изкупено.   bouquet

# 391
  • София
Момичета, вие пазарувате ли от sarenza? И ако да от кой сайт, европейския или английския? Харесала съм си едни сандали, които не намирам другаде, а засега не съм пазарувала от този сайт и не знам дали минава безпроблемно плащането.

# 392
  • Варна
Момичета, вие пазарувате ли от sarenza? И ако да от кой сайт, европейския или английския? Харесала съм си едни сандали, които не намирам другаде, а засега не съм пазарувала от този сайт и не знам дали минава безпроблемно плащането.
Аз съм си купувала едни сандали на Кларкс от там, безпроблемно беше всичко, имаш 100 дни възможност за връщане, аз ги върнах защото ми бяха широки, върнаха ми парите.

# 393
Флай Лондон отговарят ли?
Че снощи в бързината поръчах моя номер, а след това прочетох в отзивите, че били леко уголемени и може да се вземе по-малък номер. Thinking

# 394
  • Popovo
Флай Лондон отговарят ли?
Че снощи в бързината поръчах моя номер, а след това прочетох в отзивите, че били леко уголемени и може да се вземе по-малък номер. Thinking

Имам обувки и ботуши на Флай.Отговарят си. Peace

# 395
  • Варна
Някой мисля, че беше публикувал снимки на тази Амеко. 56 паунда струват ли си за нея според вас?
Както Aganka e отговрила не си струва 56 паунда . Hug

Момичета търся хубава по-големичка боди чанта . Някой да е засичал нещо интересно ?

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 18:45 от LeoVita

# 396
  • Варна
Мерси за мненията Simple Smile, отказах я естествено Simple Smile

# 397
  • Варна

Ако те успокоява факта,че аз я получих направо с разплетени дръжки преди дни.То ти не си най-големия карък.Сега се чудя дали да не им драсна 2-3 реда с огромното ми възмущение+ снимки

# 398
desuri задължително им пиши и върни, като са намалени не значи че ще са разглобени.

добре намалени Rockport от 100 на 32 П. http://www.amazon.co.uk/Rockport-Womens-Tyler-Chelsea-K54870/dp/ … 4395&sr=1-145 UK5, 6 i 7,5

# 399
и този ботуш Rockport от 195 на 19 п. за UK 7.5 http://www.amazon.co.uk/Rockport-Womens-Shearling-Boot-Trimmed/d … 4765&sr=1-196
а UK 4 и 5 за около 35п.

# 400

Ако те успокоява факта,че аз я получих направо с разплетени дръжки преди дни.То ти не си най-големия карък.Сега се чудя дали да не им драсна 2-3 реда с огромното ми възмущение+ снимки

Аз им писах, но незнам дали на правилното място. Чрез контактната форма с рекламация за връщане. Нещо не открих къде само да се оплача

# 401
Момичета, някакъв код има ли за немския Amazon?

# 402
Много спешно ми трябват отзиви за чехли REEF, например  тези http://www.javari.de/Reef-TODOS-R2640TBL-Herren-Zehentrenner/dp/ … mp;dept=344076031
Отговарят ли си на номера? Понеже аз нося тази марка и съм им аблолютен фен, защото издържаха 9 лета (като след пране изглеждат като нови всеки път, а аз съсипвам бързо обувки) и са най удобните джапанки за мен, но са купувани от САЩ. Миналата година поръчах на мъжа ми от английското Джавари и 42 номер, дойдоха супер умалени - отговаряха на 40 номер. Дали по принцип са умалени или на такъв чифт съм случила. Сега искам за подарък да взема и не мога да си позволя да експериментирам... Някой има ли опит?

# 403
Adventurer

Ето тук има отзиви за тях

http://www.amazon.de/Reef-TODOS-R2640TBL-Herren-Zehentrenner/dp/ … %2FBLACK+R2640TBL

доколкото разбирам -  на дължината отговарят, но са доста тесни

# 404
Някой да има тези обувки на Кларкс, да сподели за размера?

Общи условия

Активация на акаунт