Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
искам само да допълня още нещо за Леля Цеца понеже тя ме попита от къде съм и взела номера и аз и казах от сайта ,а тя жената дори не е знаела hе всеки ден се писало в този сайт за нея ,,,,,,,, newsm78 newsm78 newsm78

# 301
искам само да допълня още нещо за Леля Цеца понеже тя ме попита от къде съм и взела номера и аз и казах от сайта ,а тя жената дори не е знаела hе всеки ден се писало в този сайт за нея ,,,,,,,, newsm78 newsm78 newsm78

Не знае ли???Хайде,бе...

Вие затова ли се регистрирахте-за да я похвалите.

Абе нещо да не би да ѝ намаляха доходите на Цеца,че се прави такава реклама?

# 302
аз за какво сам се регистрирала това си е моя работа данък за обществено място не плащам ,не може да имате мнение за всеки нов потребител 4e se регистрирал да хвали Цеца .И не мисля hе закъсала имаше си доста хора в интерес на истината Simple Smile

# 303
То се вижда за какво сте регистрирана.Не сме от скоро тук,знаем...

Давайте в същия дух-може пък и някой да се поизлъже.

И ако не е тайна,колко Ви взе?

# 304
  • София
Цеца не само знае за сайта, знае че я обсъждаме тук и чете  Laughing

# 305
Цеца не само знае за сайта, знае че я обсъждаме тук и чете  Laughing

Не исках да го споменавам.Явно някой ни мисли за абсолютно заблудени.

# 306
аз за какво сам се регистрирала това си е моя работа данък за обществено място не плащам ,не може да имате мнение за всеки нов потребител 4e se регистрирал да хвали Цеца .И не мисля hе закъсала имаше си доста хора в интерес на истината Simple Smile

Не е само твоя работа, защото всички останали четем неграмотно написаните постове на новорегистрираните, сякаш един и същи човек ги пише.

# 307
аз съм регистрирана от много време в сайта ,но по тази тема се заинтересувах понеже ми беше нужно да се допитам до някои потребители за ясновидството ,но видях hе Цеца води и за това реших да си я посетя това си е мое лиhно решение ...Аз като виждам тя води за сега и писмено и устно така hе можете да си плюте колкото си поискате аз не сам седнала тук да споря с вас  или да се Обеснявам кой какво ми е казал на картите аз си имам други ангажименти а не като някои хора по цял ден да се забавляват с досадни въпроси .Ами колко ми взе ли по малко от колкото съм дала на други 10 карти и 10 кафето толкова.

# 308
Хайде Моля Ви се да не се пишат глупости!

Цеца знае много добре за форума, ще станат две години в края на това лято. Добре помня как когато отидох при нея ми разказа, че в края на лято 2012-та приятелка на приятелка на дъщеря ѝ е писала за нея тук и от там е започнало голямото звънене.

А това, както някои пишат, че имат доста работа...та те са ненаситни повечето. Следват стриктно правилото на Мечо Пух, че ''колкото повече, толкова повече''.

# 309
Дата на регистрация:    чт, 12 юни 2014, 14:52

Мисля,че лъжите са малко в повече.

Спирам дотук,всеки има глава на раменете си и може да прецени дали да отиде при някого или не.

# 310
И на само Цеца, а една голяма част от врачуващия контингент има регистрации тук или са назначили приятели или роднини да дебнат какво се пише за тях и да ги защитавам в първия удобен случай.

# 311
Да попитам нещо друго, ако някой знае...Получих добри отзиви, но оскъдна информация като координати...

Някой да е чувал за гледачка (гледа на кафе) на име Донка, не е млада. Приемала два пъти в седмицата в София, в Лозенец, от някъде пътувала, но не разбрах от къде.

Ще съм благодарна, ако някой знае да сподели.

# 312
И на само Цеца, а една голяма част от врачуващия контингент има регистрации тук или са назначили приятели или роднини да дебнат какво се пише за тях и да ги защитавам в първия удобен случай.

това ,което и аз предположих и написах тук!

# 313
Намерих в една стара тема писано не особено хвалебствено за Донка. Обадих се за обща информация. Тел. е 0889-65-49-61- Донка Костова. Беше любезна. Приема в сряда и в събота в София в Лозенец, с предварително записване. Тарифа няма. Отделяла по 30-40 мин на човек. Може да се пита и за други хора като се носят техни снимки. Това разбрах.

Ако някои има впечатления, нека да сподели.

# 314
да виждам hе един потребител е с няколко разлиhни имена и си пише само той, каквото си иска  и си имат по едно мнение  пълен ужас  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт