Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Да се включа и аз по темата. Преди около 8-10 години съм ходила при Хайрието. Заведе ме моя колежка която е родом от този край. Но, при мен въпроса беше здравословен. Колежката ми имаше инфо от свои близки живеещи в района, че Хайрието е баячка. Имах ужасни болки в ръцете (само на 20 и няколко години), не можех да ги вдигна, нямах никаква сила. През нощта издърпвах завивката със зъби... Тогава тя хвана ръцетет ми и започна да си бае нещо. И честно казано облекчи състоянието ми! Каза да отида още веднъж за по-добър резултат. Но аз не го направих поради липсата на време и голямото разстояние. (Относно здравословното ми състояние, години след това приложих гладолечение и друга алтернативна медицина.) Хайрието тогава много, ама много облекчи състоянието ми!
Но никога не съм знаела, че тази жена е и гледачка...    Joy

Някой по-нагоре беше питал за ясновидка която се занимава с ТАРО. Аз наскоро попаднах на една книга "ТАРО попитай сам себе си", написана от този автор:

http://tarotbg.com/

Интересното е, че книгата предполага самоврачуване. Но самата авторка има сайт и вероятно прави консултации с ТАРО. Някой има ли мнение? Бих я посетила ако си заслужава!

Jyly_morning, въпросната жена е Илиана Смилянова. Сочена е като една от най-добрите тароложки в България. Занимава се усилено и с преподаване на таро. Жената обаче подчертава, че не е ясновидка.

След дълго колебание я посетих в средата на януари. Колебаех се, защото таксата ѝ е 50лв. за 60 мин, но през това време се разглежда само един въпрос, може да нареди няколко пъти карти, но всичко трябва да се свежда до един въпрос или тема.

Ще започна с това, че жената е една от най-интелигентните, на които съм попадала. Ерудирана и възпитана, от този тип хора, от които може да се научи нещо. Преди самата консултация обяснява какво може да се очаква. Приема в центъра в един апартамент-офис в приятна и релаксивна обстановка. Както вече написах се разглежда един въпрос/ тема. Аз питах за бизнес, защото там са едни от най-големите ми тревоги.

Нареди ми карти два пъти и подредбите не бяха с по много карти. Много интересно ми беше, че започва да тълкува първо с тези карти, които липсват. Започна да говори по картите и макар че те бяха малко за моите очаквания тя даде много подробна информация за настоящето при мен по съответния проблем, без никакви насоки от мен. Не ми допадна, че отделя много време, за да обясни и принципното значение на всяка една карта все едно съм на курс по таро, не че не е интересно, но се губи доста от времето, което все пак аз плащам.

И да дойдем на болния въпрос за бъдещето, направи ми четири предсказания...Ето тук е интересното...Абсолютно всичко, което каза се сбъдна с точност (срокове не е посочвала), но...тя е видяла едни определени етапи и случки от една сложна ситуация. Тези събития, които ми предсказа и се сбъднаха не бяха окончателни и след това се случиха други много, много по-важни неща...За да ме разберете по-добре, ще се опитам да перефразирам така- Илиана все едно ми разказа един филм правилно до средата, но както знаем най-важното се случва след средата и накрая.

С оглед на времето, за себе си мога да заключа, че тя има познаваемост, но не си заслужава за тази висока цена и това, че може да се разглежда само един въпрос/тема.

Та, ако аз питам всичко, което ме интересува, ще трябва да отида поне 4 пъти по 50лв. става 200лв. Определено услугата, която предлага е много, много скъпа.

Това е моето мнение.

# 466
  • София
Аз съм доволна от Сирма! На мен преди окоо 2г.позна. Simple Smile

# 467
Искам да ви кажа,че обиколих всички известни в темата гледачки, какво ли не слушах....че имам магии,че не ми върви в любовта,защото имам проклятие,че догодина ще се женя,ако разваля магията. Е,накрая отидох на астролог и разбрах защо нещата са такива при мен, кога какво ме очаква и каква е причината да не ми върви с мъжете. Планетите, домовете,всичко ми се обясни и придоби разумен замисъл. Колко пари пръснах по врачки,а сега съжалявам. Съветвам ако някой има наистина сериозен проблем да отиде на астролог и психолог.

Би ли казала при кой астролог ходи, цена и координати? Благодаря!

# 468
Здравейте, да се разпиша аз и да споделя информация от една приятелка. Ходила при Цеца и тя и направила нещо с някакъв катинар и тъй като тя искаше да бъде с едно момче и да задълбочат връзката си. И така след като и го направила момчето направо се вкопчило в нея и едва ли не вече е лудо влюбен. Тук става въпрос не за събиране на разделена двойка, просто са се харесвали и Цеца е подсилила ефекта да се съберат по-бързо и той да иска само нея. Crazy Crazy

# 469
Пак и се вдигнаха акциите на Цеца. От позицията на вече изминали три месеца, при мен не се случи нищо. Не виждам и как ще се случи, въпреки уверенията  и"шъ видиш ,шъ стане" Дори и общите неща които казва, като път и т.н. - ядец.

# 470
Не аз изрично подчертах не е за събиране на разделена двойка. Хората са се харесвали, ухажвали, сваляли и т.н. И Цеца и предложила да го заключи с някакъв катинар и да остане момчето само с нея. Peace

# 471
Искам да ви кажа,че обиколих всички известни в темата гледачки, какво ли не слушах....че имам магии,че не ми върви в любовта,защото имам проклятие,че догодина ще се женя,ако разваля магията. Е,накрая отидох на астролог и разбрах защо нещата са такива при мен, кога какво ме очаква и каква е причината да не ми върви с мъжете. Планетите, домовете,всичко ми се обясни и придоби разумен замисъл. Колко пари пръснах по врачки,а сега съжалявам. Съветвам ако някой има наистина сериозен проблем да отиде на астролог и психолог.

В същото се убедих покрай високата степен на точност на астро-оракулите от портала MagicBul.net, а именно че разчитането на съдбата, прогнозирането на бъдещето са си наука. И без ползване на астрологична карта, или кармична мандална матрица си е все едно да стреляш на тъмно.  Иначе наистина има хора, които ловят сигнали от аурата ни, но те са по скоро за настоящето и миналото. Преди ходех по врачки и установих, че част от тях ловят някакви варианти на бъдещето, картини, букви и т.н. Но те не се случваха. Например-Ще видиш, ще си продадеш колата до еди си кога, ще има клиенти? Да имаше интерес, но не се случи така. Или, ще имаш две излизания навън. Да имах намерения, но обстоятелствата не го позволиха. А що касае съдбата, тя е тясно свързана с онова, което ни е орисало в момента на раждането и пътя ни напред се разгръща като кълбо прежда. Само астрологията може да ти каже от каква нишка е изтъкана твоята съдба Simple Smile

# 472
Да се включа и аз по темата. Преди около 8-10 години съм ходила при Хайрието. Заведе ме моя колежка която е родом от този край. Но, при мен въпроса беше здравословен. Колежката ми имаше инфо от свои близки живеещи в района, че Хайрието е баячка. Имах ужасни болки в ръцете (само на 20 и няколко години), не можех да ги вдигна, нямах никаква сила. През нощта издърпвах завивката със зъби... Тогава тя хвана ръцетет ми и започна да си бае нещо. И честно казано облекчи състоянието ми! Каза да отида още веднъж за по-добър резултат. Но аз не го направих поради липсата на време и голямото разстояние. (Относно здравословното ми състояние, години след това приложих гладолечение и друга алтернативна медицина.) Хайрието тогава много, ама много облекчи състоянието ми!
Но никога не съм знаела, че тази жена е и гледачка...    Joy

Някой по-нагоре беше питал за ясновидка която се занимава с ТАРО. Аз наскоро попаднах на една книга "ТАРО попитай сам себе си", написана от този автор:

http://tarotbg.com/

Интересното е, че книгата предполага самоврачуване. Но самата авторка има сайт и вероятно прави консултации с ТАРО. Някой има ли мнение? Бих я посетила ако си заслужава!

Jyly_morning, въпросната жена е Илиана Смилянова. Сочена е като една от най-добрите тароложки в България. Занимава се усилено и с преподаване на таро. Жената обаче подчертава, че не е ясновидка.
...
Това е моето мнение.

Благодаря! Разбрах какво имаш предвид! Ще мисля дали и кога да я посетя! ТАРО-то ме привлича повече от гледачеството, зашото аз съм от хората на които не им се познава! Една единствена жена ми е познавала, с такава убедителност и точност, че аз самата иронизирах и не приемах думите й! Но за съжаление тя вече не е между живите, невероятен и позитивен човек - лека й пръст. 

# 473
 Коментара ми беше за карти, защото там хич я няма. Явно се е преквалифицирала с мятане на катинари.

# 474
Здравейте!

Цеца при мен обърка хората. Питах за един мъж и тя ми предрече среща с него, възстановяване на стари отношения и т.н. Дори ми описа на какво място ще се срещнем. Е, стана с друг:)) Познава някакви неща жената, но леко бърка хората и сроковете:))

# 475
  • София

В същото се убедих покрай високата степен на точност на астро-оракулите от портала MagicBul.net, а именно че разчитането на съдбата, прогнозирането на бъдещето са си наука. И без ползване на астрологична карта, или кармична мандална матрица си е все едно да стреляш на тъмно.  Иначе наистина има хора, които ловят сигнали от аурата ни, но те са по скоро за настоящето и миналото. Преди ходех по врачки и установих, че част от тях ловят някакви варианти на бъдещето, картини, букви и т.н. Но те не се случваха. Например-Ще видиш, ще си продадеш колата до еди си кога, ще има клиенти? Да имаше интерес, но не се случи така. Или, ще имаш две излизания навън. Да имах намерения, но обстоятелствата не го позволиха. А що касае съдбата, тя е тясно свързана с онова, което ни е орисало в момента на раждането и пътя ни напред се разгръща като кълбо прежда. Само астрологията може да ти каже от каква нишка е изтъкана твоята съдба Simple Smile

Peace  +1

# 476

Peace  +1
О  не .Не съм съгласна ,че някаква звездна карта ще ми каже дали ще имам връзка с Иван примерно или,че ако наема едно помещение вцентъра на града ще ми е печеливш бизнеса.Тя може да даде посоката на моя живот.Примерно ще се омъжиш и ще живееш дълго или не,ама тука Нептун си взаимодейства със Сатурн и това значи ,че ако си родена в първа декада ще стане така ,ама тука се намесва еди коя си планета и може да стане иначе.Друго си е да идеш на гледачка и тя да каже учиш нещо,защо.Ами ще кандидатствам.Добре пиши се приета.Това разбирам аз.А колкото до Меджик бул.нищо и половина.На един и същ въпрос  от различни телефони два абсол.противоположни отговора

# 477
http://www.silnabulgaria.com/%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%B3%D0% … %82%D0%B0-%D1%89/
При тази дама ще е интересно да се отиде...ама незнам гледа ли на хора или само на Държавата  Laughing Joy

# 478
http://www.silnabulgaria.com/%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%B3%D0% … %82%D0%B0-%D1%89/
При тази дама ще е интересно да се отиде...ама незнам гледа ли на хора или само на Държавата  Laughing Joy

Интересно.....

# 479
ЛориМ, писах на лични. Hug
Нещо не справям с новия изглед на сайта...
И за да е по темата - Румяна много розови прогнози дава /чак повярвах/, ама нещо клонят да не се сбъдне нищо...
Ще пиша развитие... ама засега всичко тръгна наопаки.

Общи условия

Активация на акаунт