Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 762
  • 739
  •   2
Отговори
# 510
Привет момичета:)

Бях питала за Соня от модерно,  която гледа на таро. Тук никой не ми отговори за нея. Днес я посетих. До 6-7 месеца ще ви споделя мнение:))

# 511
  • София

Бях питала за Соня от модерно,  която гледа на таро. Тук никой не ми отговори за нея. Днес я посетих. До 6-7 месеца ще ви споделя мнение:))

Сподели сега,за минало и настояще позна ли ти?Има ли подпитване от нейна страна , ти ли задаваш въпроси или тя си ти говори направо?И не маловажното колко пари взима?

# 512
Някакви впечатления за Румяна от Шумен?
Мненията са противоречиви, според мен нищо не познава, но на една съфорумка предсказала среща със звезда в кафе в чужбина  Joy Joy Joy, има инфо по-напред в темата.

# 513
Вас Цеца ви е върнала...а аз какво да кажа като мен Краса от Бяла Слатина ме върна 200 км отиване и 200 връщане...щото видиш ли съм закъсняла с 20 минути...ми аз пътувам с кола, не съм влак или автобус по разписание..

Оттогава приключих с врачките!

Ти в четвъртък ли ходи при нея? Аз с една колежка ходих на 3-ти в четвъртък каза ни в 17 ч. и да сме точни, защото преди нас имало др. записани а след нас от 18 ч. е на работа. Тръгнахме по рано за да намерим улицата, защото за първи път отиваме. Намерихме я.
Останах доволна, както и колежката. За минало и настояще позна. Не пита абсолютно нищо. Накрая ако имаш конкретни въпроси питаш. Накара ни да си записваме всичко което говори. За бъдеще нека др. които са ходили да кажат има ли познаваемост.
Като минат юли и август ще ви кажа дали и за бъдеше познава. Каза ми още да направя някой неща сама да се изчистя. Нямало смисъл да давам пари по врачки за чистене на негативна енергия.

# 514
Не, не съм ходила нито в четвъртък или петък, това беше преди повече от месец..

Звъянх й през цялото време докато пътувах, защото тя има навика да не си вдига тел.
След като почти бях стигнала балговоли да вдигне и да ми каже да се връщам, че нямала време...

Тва София - Бяла Слатина не е Надежда - Младост ....

# 515

Сподели сега,за минало и настояще позна ли ти?Има ли подпитване от нейна страна , ти ли задаваш въпроси или тя си ти говори направо?И не маловажното колко пари взима?

То за минало и настояще много от врачките познават... Принципно да, позна, но предсказанията за следващата половин година са впещатляващи... за това по-добре да споделя по-късно.
Жената още в началото каза че има доволни има и недоволни. На мен трудно ми се гледа и за това не ходя с големи очаквания. И тя не може да познае на всеки, така че не ви съветвам да бързате:)

# 516
А колко пари взима тази Соня?

Колко време отделя?

# 517

Звъянх й през цялото време докато пътувах, защото тя има навика да не си вдига тел.
След като почти бях стигнала балговоли да вдигне и да ми каже да се връщам, че нямала време...

И аз и се обадих във вторник на 01.07 и се примолих да ме приеме и тя ми каза че не може, трябва да си види графика и тогава. Да й звънна вечерта, че е на работа. Вечерта колежката й звънна в 21 ч. мен ми беше неудобно, но тя е по-нахална и Краса ни каза в събота. Казахме й че аз съм в командировка и тя тогава каза може в четвъртък в 17ч, но да бъдем точни.
Трябва първо да си запишеш  час и тогава приема. 

# 518

И аз и се обадих във вторник на 01.07 и се примолих да ме приеме и тя ми каза че не може, трябва да си види графика и тогава. Да й звънна вечерта, че е на работа. Вечерта колежката й звънна в 21 ч. мен ми беше неудобно, но тя е по-нахална и Краса ни каза в събота. Казахме й че аз съм в командировка и тя тогава каза може в четвъртък в 17ч, но да бъдем точни.
Трябва първо да си запишеш  час и тогава приема. 

Нали не мислиш, че съм хукнала към Бяла Слатина без да съм си записала час една седмица предварително? newsm78

# 519
Явно,вече на аудиенция при Папата може да се иде по-лесно, отколкото в покоите на поредната селска прелест ( врачка).Една възпитана циганка крещи и обижда клиентите си и в хамалски стил им държи сметка какво са написали за нея във форума, в който уж не влизала Laughing,не й трябвали 20 те им лева, които , обаче, не пропуска да си приберe...Друга селска прелест, след като човек си уговори и запише тържествено час в халваджийския й  тефтер ,не благоволява сума ти време да му отговори по телефона и после арогантно го изпъжда да си гори бензина обратно към София...Редно е да им се носят още повече пари и благоуханен мед и да се изразява повече благодарност за чудодейната им прелест, непоколебима сбъдваемост на дрънканиците им  и не на последно място-дивна наслада от цивилизованата и така приятна платена  комуникация с тях.

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 18:04 от ryannn

# 520
Явно,вече на аудиенция при Папата може да се иде по-лесно, отколкото в покоите на поредната селска прелест ( врачка).Една възпитана циганка крещи и обижда клиентите си и в хамалски стил им държи сметка какво са написали за нея във форума, в който уж не влизала Laughing,не й трябвали 20 те им лева, които , обаче, не пропуска да си прибера...Друга селска прелест, след като човек си уговори и запише тържествено час в халваджийския й  тефтер ,не благоволява сума ти време да му отговори по телефона и после арогантно го изпъжда да си гори бензина обратно към София...Редно е да им се носят още повече пари и благоуханен мед и да се изразява повече благодарност за чудодейната им прелест, непоколебима сбъдваемост на дрънканиците  и не на последно място-дивна наслада от цивилизованата и така приятна платена  комуникация с тях.

You make my day!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 521
Приказката за баницата важи с пълна сила...............

# 522
Приказката за баницата важи с пълна сила...............
Съвсем заради това  тук се пишат чат пат и нерекламни и неплиткоумни постове.

# 523
След много врачки,по които ходих малко се пренасочих и исках да питам знаете ли някой,който чете Акашовите записи?

# 524
След много врачки,по които ходих малко се пренасочих и исках да питам знаете ли някой,който чете Акашовите записи?

Роберт Йовчев мисля се казваше... Почти е невъзможно да се доредиш, а и ако успееш не е сигурно че ще ти направи консултация. Иначе имаше едни мошеници, които и курс правеха, което ако беше истина че могат да те научат щеше да е много опасно, но понеже не е истина... Simple Smile) Курса мисля че се провеждаше в Горна баня.

Общи условия

Активация на акаунт