"Лято, слънце, плаж, море, Декемврийче в коремчето расте" Тема 4

• 25 022
  • 720
  •   2
Отговори
# 135
Момичета, страхотно! Радвам се, че всичко е наред при вас :* Поздрави и за сините гащета! Аз така както ви слушам май досега към 90% са момченцата....а на мен толкова много ми се иска второто ми да е момичееее. Не че ще го върна ако не е ....но нали знаете Simple Smile Интересното е, че с първата бременност не знаех колко много може да се обича едно дете...заобичах го толкова силно, когато се роди. А сега понеже знам колко е силна обичта към детето, го обичам толкова още преди да се е родило Simple Smile Много странно усещане е!
Днес ще взема маслото на Палмърс и дрехите от Конти за бременни от Спиди и ще пиша за резултати.

# 136
Добро утро момичета, честито на всички с хубавите резултати, и аз тайничко се надявам бебчето да е момиче, нали първото е момче, признавам си че бих била лекичко разочарована ако ми кажат момче, но пък живи и здрави каквото такова, само да е живо и здраво. На мен доктора също ми каза да си направя изследванията към 16 г.с, но като се поразрових видях че е хубаво поне ФМ да се направи между 11-14 г.с. така че смятам да отида сама, не е нужно доктора да ме праща. Исках да ви питам на тези от вас на които са казали че в 13 г.с е най-добре, това какво означава (извинявам се ама малко са ми неясни тея гестационни седмици) 12 плюс означава ли че вече съм влязла в 13г.с или трябва да си е 13г.с и 1 ден например. Питам за да знам за кога да си запазя час, че нали сама си решавам, няма с кого да се консултирам, освен с вас. И още нещо искам да ви питам, като се извинявам предварително за невежеството ми, ако първо се прави ФМ, на което се вижда дали всичко при бебето е в норма, какъв е смисълът от кръвните изследвания(БХС), където резултата е само статистика. Благодаря предварително.

# 137
Добро утро, момичета!  Hug
И аз цял живот мечтая за момиче, обаче вчера като че ли повече се зарадвах като чух сърчицето, отколкото се разочаровах, че е момченце. Освен това си имах някакво чувство и си мислех за него като за момченце и не се изненадах много.
Таткото го видя вчера за пръв път и в началото беше много развълнуван, после се окопити и се скара на докторката, че много го натиска с ехографа. Докато си легне не спря да повтаря колко му е голяма пишката и че ще има с кой да ходи на мачовете на ЦСКА. Абе, само в правенето участват, обаче им излиза късмета, момче искаше, момче ще има.

margoot, лекарката ме изпрати на БХС в 13+ Трябва да имаш и ултразвук на не повече от 2 дни, там се вижда и размера на бебето, не трябва да е по-голямо от 79 мм, моето беше 67.

# 138
Ven4e333 благодаря за отговора.

# 139
Уфф отложиха ми прегледа за утре. Разочароващо е но ще чакаме... Sad

# 140
Докато си легне не спря да повтаря колко му е голяма пишката...

Joy
Така се разсмях в офиса  Laughing Голяма-голяма, колко да е голяма  Mr. Green

Вярно, че много момченца- да са здрави всички  Heart Eyes- явно декември е мъжки месец.
Аз, доколкото имам впечатления, момиченцата са по-свенливи  Laughing и по-късно показват пола си, та е нормално в началото да има една мъжка вълна, май  Mr. Green

# 141
Най-смешен беше баща ми, който скандираше по телефона Бра-во та-те! Бра-во та-те! Бра-во та-те!  Joy  Той още като им казахме и заяви "и, тате, гледай да е момченце!" и аз като го питах защо пък момченце, мисли, мисли как да не ме обиди и отсече: "ми....по-мъжествено е". Според мен всеки си е малко егоист и се представя с бебето - дали иска да го води на мач или да му връзва опашки Simple Smile
Иначе, аз не съм се отчаяла още, на най-добрата ми приятелка и бяха казали, че е момче, даже му викахме Росенчо, а в 7-мия месец се оказа девойче.

# 142
Ехеее честито на всички видели цвета на гащичките си!!!  newsm44
Надявам се и ние да разберем на 07.06! Не че имам претенции, но ми е много интересно!
Ven4e333 и при мен има случай, на който казаха на родителите че е момче, а в осмия се оказа момиче! Уж и на 4Д ходиха,но...  newsm78 . Много е неприятно. Най-важното да е живо и здраво!!!

# 143
Момчетата са по-мъжествени, спор няма  Laughing Joy
Да са ни здрави бебоците, това е най-важно! Но да разбереш пола си е тръпка, несъмнено  Wink
Моя доктор каза, че няма да подпише клетвена декларация и да ми осребрява после по грешка купените сини гащи, но самия той е толкова емоционален и съпричастен, че искрено ме разсмя с коментарите си  Laughing
Като ми показа бебето в анфас каза- виж го сега как гледа, ама не се стряскай. Те в тази седмица всички приличат на Пришълецът  Laughing, защото нямат почти никакви подкожни мазнини. И то, наистина, като извънземно  Joy Иначе в профил е много сладко- има моите устни  Crazy Heart Eyes Crossing Arms

# 144
И то, наистина, като извънземно  Joy
hahaha Сестра ми като гледа CD-то от ФМ на малката и се изказа по същия начин, направо заяви, че не вижда бебе, а извънземно!!!!
http://---/article/2221 какво ще кажете за това момичета?!  Laughing
Оххх извинетеме, но на кой трябваше да пиша за Facebook?

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 10:59 от Villly1

# 145
  • Варна
Villly1, за facebook пиши на adi4ka-maslinka. Simple Smile

Аз тъкмо ходих до моята лекарка да й занеса резултатите от кръвните и други изследвания. Каза, че всичко изглежда добре, макар и да имаше леки отклонения в 1-2 показателя. Много съм доволна.
Запазих си час за следваща консултация на 19.06. Последната седмица на юни мисля да ходя на късна ФМ, дано да успея да се вредя за час при доц. Балев. Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички, аз днес мисля да се отдам на мързелуване, че съм отпуск тази седмица и искам да му се насладя максимално! Simple Smile

# 146
Габии какво имаш в предвид под късна ФМ? В коя седмица ще си тогава?

# 147
На мен Балев ми каза ако искам да ходя пак да е около 20 седмица (или между 18 и 21)

# 148
Момичета днес в 15:00ч. съм на БХС. Стискайте  Peace
Да ви питам някоя от вас да има проблем с очите. Аз имам очила малък диоптър са и не ги нося постоянно макар че трябва. Ще ходите на очен лекар?
Поздрави за сините гащи. И аз си мисля, че ще е момченце

# 149
да,тогава е втората ФМ, а за края на юни ми се вижда доста рано за нея.

Общи условия

Активация на акаунт