На море в ТУРЦИЯ - тема 31

• 110 583
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Оооо, аз отпуска имам още 16 дни за тази година, даже и на планина ходим  Heart Eyes
Мислех си дали масово се лети до там или има още много като нас, които не може да си позволят 500 евро отгоре  Tired

nefertari33, моята почивка за седем дена и шест нощи беше 414 евро вкл самолет, но аз си нямам идея, колко по-малко е с автобус, т.к. Съм ограничена във времето и не съм гледала за автобусни варианти. Може пък разликата действително да е голяма newsm78

П.с. Да няма недоразумение-имам си25 дена отпуск в годината, но лятото можем да взимаме само по една седмица на 2 пъти, че да може всички колеги да излезнат в летните месеци.

Алиннна, искрено ме усмихваш с тези аква обувки Joy респект  bouquet

# 586
Будиш ми любопитството с тия аква обувки  Mr. Green
София - Кушадасъ го взехме за 17 часа, а София - Дидим пак за толкова. Връщането беше по-бавно и от двете дестинации, не знам защо  newsm78 Абе 3 часа повече не могат да ме бутнат  Mr. Green Mr. Green

# 587
Рейнбоу, ние сме двама възрастни с дете на навършени 11 години, в 400 евро не влизам както и да го гледам  Crazy При нас отпуските са разрешени до 3 седмици накуп, но тази година съм по-скромна  Embarassed
Дайте линк да ги видя тия аква обувки какво представляват  Mr. Green Mr. Green

# 588
Оооо, аз отпуска имам още 16 дни за тази година, даже и на планина ходим  Heart Eyes
Мислех си дали масово се лети до там или има още много като нас, които не може да си позволят 500 евро отгоре  Tired

nefertari33, моята почивка за седем дена и шест нощи беше 414 евро вкл самолет, но аз си нямам идея, колко по-малко е с автобус, т.к. Съм ограничена във времето и не съм гледала за автобусни варианти. Може пък разликата действително да е голяма newsm78

П.с. Да няма недоразумение-имам си25 дена отпуск в годината, но лятото можем да взимаме само по една седмица на 2 пъти, че да може всички колеги да излезнат в летните месеци.

Алиннна, искрено ме усмихваш с тези аква обувки Joy респект  bouquet

Не е много по-евтино с автобус. Малка е разликата. Просто мен ме е страх от самолети и кораби. Но ферибота го изтърпях.

# 589
Мен ме е страх самолета да не се разбие, а кораба да не потъне, дива работа  Crazy А от автобуса се изръмбвам  Crazy

# 590
Мен ме е страх самолета да не се разбие, а кораба да не потъне, дива работа  Crazy А от автобуса се изръмбвам  Crazy

Ми и аз се изръбих.....ама там масажи.....сега и тук ще се "реставрирам" с масажи......леко изкривеничко вървя от автобуса, че и нали съм спъната, не можах да не се представя отлично и точно пред тоалетните на Хаджията на връщане се изплющях за да направя перфектен завършек на почивката и съм с наранено колянце  Joy  ама пък един куп турски джентълмени скочиха да ме вдигат и да ми се извиняват, че съм паднала  :35

# 591
Алинаааа  Joy Joy Joy

# 592
Дааааааааааааааа, аз като видя магазини и забравям да си гледам в краката и зяпам точно като въртоглава  Mr. Green  Половинката смята догодина да ме води с тир на Мармарис  Joy

# 593
С кво да е, в Мармарис да е  Crazy

# 594
iliana_mama, старият блок на Батихан е някак си по-в дъното и отдалечен от басейните и амфитеатъра /отдалечено е малко образно казано там, че всичко е наблизо/.  В него също според мен има кофти стаи, с гледка паркинг и напечени през деня, за това за миг не съжалих, че платихме гледка море. Поне преди 2 г мебелите не бяха захабени или стари, но от снимките знам, че в новия корпус са по-симпатични. Също така в новия корпус са лукс мезонетите, на последния етаж. В новия корпус всички стаи са с гледка басейн и частично море тъй като гърба на корпуса е почти залепен за някакъв друг х-л, на който не помня името. Ресторантът на хотела е в старото крило и на нас ни беше удобно от асансьора в ресторанта, а после вече да щъкаме навън.
Относно вечерните разходки не мога нищо да кажа, тъй като ние сме с деца, а и тогава си бяхме с колата, та си ходехме с нея насам-натам, но покрай хотела има базарче, вили с алейки, някакви хранителни магазини, барове обаче не помня. Има и крайбрежна алея. Едната вечер аниматорите водиха народа на дискотека в Кушадасъ, но естествено ние не сме ходили. Просто в Турция винаги си водим ремаркетата-деца, без тях ходим на море по други държави. А тъй като пък държим на плаж без платформи и скали не мога да дам компетентно мнение кое е по-добре да се гледа - плажът или оживеният нощен живот.
По въпроса за звездите, в Истанбул винаги сме отсядали в 3 звездни хотели за по няколко нощувки, на които дори вече не помня имената, но не мога да кажа нищо лошо, а напротив - много прилични, чисти, с отзивчив персонал и закуската е била превъзходно вкусна макар и не така разнообразна като по морските им курорти. Така, че и за мен звездността е много относително нещо.

# 595
Здравейте,ако някой е почивал в Onyria Claros Beach & Spa Resort - Кушадасъ моля да сподели впечатления?

# 596
Относно аква обувките за Мармарис - пред нашия хотел беше много трудно да се влиза без тях. Някои, които нямаха такива, влизаха с джапанки или чехли Sunglasses

Не знам дали е универсална цената за сейфовете в Мармарис, но в нашия хотел беше 45 ТЛ за 7 дни /17 евро/. За "Паша Бийч" четох в руски сайт, че е бил 3 долара на ден.

# 597
  • София
В Паша бийч сейфът е 2 евро на ден  Peace

# 598
 Peace В никакъв случай не искам да засегна тези които харесват другите курорти,но определено от богатия ми опит вече мога да твърдя с убеденост че ходили веднъж в Мармарис рано или късно се завръщат там.И то неведнъж.Магията на този курорт е страхотна,най-зеления от всички по Ег. крайбрежие,наслада за душата е това съчетание на море и безбройни горски масиви,красиви гледки и купонджийска атмосфера,съчетана с топло отношение на местните и пълна безопастност. Наскоро се запознах с група хора в пенсионна възраст които 20 /двадесет ! / години ходят в Мармарис на почивка. За мен това  е уникална любов .Тази година от 26.09 заминават отново там за 12 нощувки. Hug newsm74

# 599
Не съм ходила в Мармарис, но съм чувала, че сърцето остава там щом един път си го зърнал  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт