Перилни препарати и омекотители - 22

• 61 005
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
И омекотител Малиция за любителите на силни и трайни аромати.

Тъкмо гледах брошурата и се канех да попитам за тоя омекотител, никога не съм го ползвала.

# 391

Няма да сбъркаш с него.... Wink
И да,остава траен аромат след като изсъхне прането.
Освен него бих препоръчала и това Коколино:
Скрит текст:

Благодаря ти Simple Smile  bouquet
Ще го имам предвид за следващия път, както и синия Lenor, който Госпожица Лаленце препоръчва.

Много ми се иска да имаше омекотител с аромат на роза, на жасмин... много харесвам такива миризми.

# 392
  • Варна
Е, има още надежда за мен, щом съм го запомнила това, пък сравнително от скоро чета темата  Mr. Green
Да ама съм забравила какво си казала за трайност на аромата и омекотяването - та моля да споделиш, че идва на добра цена май  Hug

# 393
Много ми се иска да имаше омекотител с аромат на роза, на жасмин... много харесвам такива миризми.
Има. Примерно на роза миришат тези:
Скрит текст:

а на жасмин - тези:
Скрит текст:

Ако се поогледаш, вероятно ще намериш и други.

Да ама съм забравила какво си казала за трайност на аромата и омекотяването - та моля да споделиш, че идва на добра цена май  Hug
Трайност на аромата - голяма. Омекотяване - при мен почти никакво, но това е положението с почти всички омекотители, така че не съм критерий.

# 394
Тандил - какви са?

# 395
Собствена марка на немските дискаунтъри Алди.

# 396
мерси
2 ри въпрос
добри ли са?

# 397
Аз не съм ползвала, но тестовете на Stiftung Warentest му дават добри оценки.

# 398
AQUA, омекотителите Malizia също имат вариант с аромат на роза. От тубата ухае чудесно, но не знам как е след пране, тъй като не съм го пробвала. Като посвърша запаса с омекотители, смятам този да е следващата ми покупка.

# 399
  • София

Аз пера с концентрирания- 35 мл се слага, ако това те ориентира.

Мноооого благодаря, синия за какви дрехи е, предполагам светли, май трябваше и зелен за цветно да взема  Mr. Green

Взех тези, ще давам отзиви, предполагам лятото ще имам много плажуващи в гръцко и отзивите за техните препарати ще са интересни  Hug

# 400
  • Стара Загора
nad_tab, и зеленият Скип е като синия, но с друг аромат, т.е. универсален.
Този е за цветни и черни:
Скрит текст:

# 401
  • София
nad_tab, и зеленият Скип е като синия, но с друг аромат, т.е. универсален.
Този е за цветни и черни:
Скрит текст:

Благодаря, а кой е за бяло тогава  newsm78

# 402
  • Стара Загора
Универсалните са за бяло и светло пране, тези двата дето си ги показала( синия и зеления) са точно такива- за бяло.

# 403
  • София
Универсалните са за бяло и светло пране, тези двата дето си ги показала( синия и зеления) са точно такива- за бяло.

Което значи, че концентрат за цветно, няма  Mr. Green

Я кажете кой според вас е най-добрия прах за цветно пране, без ограничения в цената  Laughing

# 404
Има какви ли не препарати на пазара, но някак си цената е важна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт