Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 051
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте милички Hug Heart Eyes
Добре дошла и на Насето Hug Hug Hug
Наистина тотали луди станаха всички,чак Кирето незнае какво прави Joy Joy Joy

# 466
Здравейте вече от морето,
ама много жарко слънцето тука да знаете, не мога да намеря слънцезащитен крем с висок фактор, ще изгоря
Скрит текст:
майтапа на страна, обаче вали дъжд
 Mr. Green

# 467
Лени Hug Heart Eyes
Как си мила?Верно ли вали на морето?Може ли такова нещо-ти отиде и заваля Joy Joy Joy Joy Joy

# 468
И според мен заради Мелис  Peace - да отговаря на въпроса на Бу   Mr. Green

Ама защо Зейно толкова е ядосана  Mr. Green  нали уж се разделиха приятелски  Rolling Eyes Сигурно сцените с Бора в училището са преди това и наш Керо е направил нещо лошо  Whistling Ревнивото Кире ще видим сигурно Crazy

Няма ли да ни пускат фрагман вече  Crossing Arms

# 469
# 470
# 471
  • Керодиспансера
Лени Hug Hugкъде е това топло,аз умрях от студ Mr. Green
Да не би да си отишла при Кирето в Т-я и да не обаждаш newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 472
  • Керодиспансера
Ани Hugте се разделиха,но това не означава,че му е простила и че  ще се държи приятелски с него Naughtyоще повече,че той и каза,че ще го няма в Истамбул Peace

# 473
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е как какво бе Ани,той и каза,че ще заминава ,тя затова се съгласи да се върне в Истанбул,и сега се връща и изведнъж той е там,тя сега си мисли ,че я е излъгал за да се върне и затова е ядосана.
А не може Ханде,да си изтрие снимките с него и да казва ,нямам място и затова(супер тъпо оправдание,според мен) а той да остане назад и да пази техни общи снимки.Тия си правят напук от където и да го погледна,оставили са чувствата си на преден план и така закопаха сериала.
Никой не може да ме убеди,че излиза след толкова дълъг период Ханде с Окан,след десетина дни,излиза и снимка на Кирето със Зъбла,това не е просто съвпадение,еми сега от цялата тяхна игра да покажат един на друг ,че им е все тая ,че другия не е сам,ние пострадахме и сериала.Ама все едно са по на 15 години бе мама му стара ,направо вече толкова много ми писнаха техните детски изпълнения,че няма накъде.
По това ,че не направих клип на ,Кирето за рождения му ден си личи колко много са ми дотегнали  ooooh!

# 474
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вали не ми,не е спряло от вчера на всичко отгоре и стана студено  Crossing Arms

# 475
   Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Ирче  , Ханде е изтрила само снимките от партито и с ЯТ

http://instagram.com/handedogandemir

Снимките с К.Б си стоят , а той доколкото разбрах е изтрил всичките си снимки и от сериала ,
   И от септември , януари , февруари и от май месец снимките са си там  Peace

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 15:34 от krasi_anna

# 476
  • София
Май, Керем прави на пук на Ханде! Той е влюбен в нея, тя обаче не иска да се откаже от Окан, след това излезе и снимката от РД на Халит и той започна постановката с ЯТ. После ханде ънфлоуна Яамур в туитър и изтри снимките им заедно! Това ако не е няква любовна свада те пък на!

# 477
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Ирче  , Ханде е изтрила само снимките от партито и с ЯТ

http://instagram.com/handedogandemir

Снимките с К.Б си стоят , а той доколкото разбрах е изтрил всичките си снимки и от сериала ,
   И от септември , януари , февруари и от май месец снимките са си там
Краси Heart Eyes Hug от туитър беше трила снимки с всички ,а и каква разлика има,защо тръгва да трие изобщо ,ами да не ги качват бе ,нямала място ,то това да не е склад да няма място или да ти тормози нещо компютъра,сега не е нормално поведението и нейното и неговото .

# 478
  • У Диспансера ...♥♥♥
Май, Керем прави на пук на Ханде! Той е влюбен в нея, тя обаче не иска да се откаже от Окан, след това излезе и снимката от РД на Халит и той започна постановката с ЯТ. После ханде ънфлоуна Яамур в туитър и изтри снимките им заедно! Това ако не е няква любовна свада те пък на!
На Ханде,аз съм абсолютно сигурна ,че и се иска ама не и стиска,Кирето вижда това и естествено ,почва да се дразни,че тя не може да вземе едно просто решение,и двамата го обръщат на цирк.
Затова в повечето компании знаят ,че стане ли нещо между главните ще пострада сериала,както имаме пример в момента  ooooh!

# 479

Ирче  Heart Eyes аз не искам да убеждавам никой в каквото и да било  Peace
  Не знам какво Ханде е  трила от ТТ но от 4 -5 месеца откакто и наблюдавам ТТ нищо не е трито , там са снимките и с тортата и със ЗейКер  Peace и др.
  По моите скромни наблюдения  до този момент-   К.Б е с ЯТ . От както излезе тяхната снимка в МОЛ има различно държание и по снимки с фенове и вчера се видя на РД какви снимки пуснаха от екипа , за да не се дразнят феновете  Peace
  Кой какво разиграва ще се види след 2 месеца като свърши сериала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт