Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 756
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Здравейте и от мен, бременна съм във втори месец. Препоръчаха ми д-р Зарзаланов ходих при него преди една седмица установи че съм бременна в 4та седмица(което аз си го знаех) и каза на другата седмица да отида за да чуем пулса на бебчо, стори ми се рано, но все пак отидох това беше вчера. След прегледа ми каза рано е за пулса ела другата седмица никакво внимание не ми обърна и при 2та прегледа и останах разочарована. Чудя дали да продължа при него и поради това че при него имаше само и единствено роми и при 2та ми прегледа. Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог в Русе? Ходила съм при д-р Пейчев не ми хареса техниката прекалено е стара, от Христова съм крайно разочарована. Мислех си за Тутракан, защото вече съм ходила и там останах много доволна, но ме притеснява сезона, дали ще успявам всеки път да ходя до там.. Благодаря предварително.
Ами аз ви казах, че всичките циганки от Иваново при него ходят и са много доволни Mr. Green
И те са хора все пак и раждат по 3-4 деца. Peace

Актуална информация не мога да дам. Аз няма да ви казвам коя докторка ми водеше и двете бременности. Агнес много я "обича" Mr. Green

# 211
Обичам я аз и още как  Twisted Evil

При Зарзаланов прегледите протичат така, на бързи обороти. Той е добър специалист понеже при него минават много, ама много родилки. В родилното обаче е по спокоен, има време да те прегледа, да обясни. Минава при своите пациенти всеки ден. Но това е вече като родиш. Аз съм ходила при него няколко пъти като бременна, но аз го ползвах като един вид второ мнение. Определено съм много доволна от него. Първото ми секцио е по добро от второто. Първото беше при него, второто не успях да мина при него.
Моята ЖК я водеше и двата пъти д-р Дуваджиев в трета поликлиника. Нямам и грам оплаквания, само мога да хваля. Обръщаха ми достатъчно внимание, дори бих казала и повече от очакваното от мен. Гледаха ме всеки път на видеозон през втората бременност.
В крайна сметка важно е да се чувстваш добре при гинеколога си. Няма значение дали е алкохолик или грубиянка. Без да споменавам имена за конкретните лекари. То има значение, но ако си доволна за теб няма да има.

Успешна и спокойна бременност  Hug

# 212
  • Русе
.......................
В крайна сметка важно е да се чувстваш добре при гинеколога си. Няма значение дали е алкохолик или грубиянка. Без да споменавам имена за конкретните лекари. То има значение, но ако си доволна за теб няма да има.
Това ми хареса. И с двата типа съм се сблъскала и съм доволна Joy

# 213
.......................
Това ми хареса. И с двата типа съм се сблъскала и съм доволна Joy
Joy Joy Joy

# 214
Здравейте и от мен, бременна съм във втори месец. Препоръчаха ми д-р Зарзаланов ходих при него преди една седмица установи че съм бременна в 4та седмица(което аз си го знаех) и каза на другата седмица да отида за да чуем пулса на бебчо, стори ми се рано, но все пак отидох това беше вчера. След прегледа ми каза рано е за пулса ела другата седмица никакво внимание не ми обърна и при 2та прегледа и останах разочарована. Чудя дали да продължа при него и поради това че при него имаше само и единствено роми и при 2та ми прегледа. Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог в Русе? Ходила съм при д-р Пейчев не ми хареса техниката прекалено е стара, от Христова съм крайно разочарована. Мислех си за Тутракан, защото вече съм ходила и там останах много доволна, но ме притеснява сезона, дали ще успявам всеки път да ходя до там.. Благодаря предварително.

Йоанна,
при Зарзаланов съм била веднъж, беше много мил и нямаше ромки. И те са жени родилки, а пък и  може да ти обръща повече внимание Simple Smile

Тончева и Минчева имат частни кабинети и съм чувала много добри отзиви за тях. За Тончева - ходила съм 3-4 пъти - доволна съм, определено не "претупва", но се чака много и е без час, за Минчева - не знам.
Също имай впредвид, че ти си в началото на бременността и повечето лекари са предпазливи, докато не мине 12та седмица.

# 215
Йоана моето мнение е да се довериш на инстинкта си. Имала съм контакти с него и не смятам, че е добър специалист. Така се завъртяха нещата, че и раждах при него и много зле премина раждането. За Тончева много  добри отзиви чух от приятелка. Аз иначе ходя при Кунев. Добре са нещата. И аз съм бременна. Ако нещо те интересува за Кунев мога да ти отговоря на лични. Да не разтягам локуми тук 

# 216
Родих скоро и мога да ти препоръчам д-р Рудницки и д-р Тончева , за другите не останах с особенно добро мнение понеже лежах и в паталогията и видях доста от лекарите.... и няма да коментирам....

# 217
Някой има ли инфо къде е кабинетът на д-р Минчева и как работи?

# 218
Благодаря ви за отзивите момичета. Мисля понеделник да отида при него понеже направлението ми още важи и да видим какво ще стане. После заминавам за Германия за месец и нещо и като се върна ще реша какво да правя.

# 219
Случи се така че раждах при Зарзаланов, преди това бях имала контакт с него не във връзка с бременноста, тогава си спомянм че ужасно ме наплаши с неясните си обяснения и объркания и припрян говор. Казах си тогава че няма да ходя повече при него, но се случи така че раждането ми мина пак при него. От раждането имам достатъчно неприятни спомени, но все пак раждане, не като да съм на почивка. Всичко нормално ако не се стигна до там да си поиска лична среща с мен и моя позната във връзка с протеклото раждане и във връзка с малката "благодарност", която съм му изказала. Тогава си казах че съм дотам и че оттук нататък ще правя всичко възможно да не се срещам с този човек. След това чух репликата да съм внимавала, защото все щяло да ми се наложи да отида на гинеколог, какво съм щяла да правя тогава....
Моя съвет е да прецениш за себе си какво впечатление ти е направил и така да вземеш решение.
И аз колкото пъти съм отишла все "дами" от сой съм виждала.

# 220
  • в огледалото на живота
Добре де,какво значение има потеклото,вярата,изповеданието и прочие...всеки е човек..... Tired

За толкова време в тази тема всеки ще изкаже за и против мнение за различните лекари.
Нормално е  Peace

Йоана,успех в избора!
Слушай себе си,не форума.... Laughing

# 221
  • Русе
Добре де,какво значение има потеклото,вярата,изповеданието и прочие...всеки е човек..... Tired
И аз го написах това по-горе. И те са хора и раждат по 3-4 деца - живи и здрави. Той им следи бременността, той ги изражда.

# 222
ако имаш проблеми с бременността Рудницки не става, от Тончева лоши впечатления нямам, нито от Зарзаланов, аз при него раждах и той ми следи бременността, малко е особен, роми ходят много наистина,  но това няма значение ако човек се е доверил на лекаря. Претупва прегледите, но гледа каквото го интересува,ако няма проблем може дори 2 приказки да не ти обели, но ако искаш някой приказлив, който да те държи там 15мин и да ти разтяга локуми и накрая нищо да не гледа, той не е човека. Има фалове като лекар и не знам кой няма, но където и да избереш да отидеш, трябва да бъдеш спокойна, т.е. да вярваш на този лекар. Ако нещо в него те притеснява,просто избираш друг,иначе ще ходиш с недоверие. Довери се на инстинкта си

# 223
И аз мисля,че Рудницки не става при проблемна бременност. Всъщност,зависи какво търсиш и какво очакваш от прегледите. Лично аз искам през 3 седмици да ме гледат на видеозон,плащам си,няма проблем.Искам когато се обадя на лекарят ми,да вземе насериозно това,което го питам и ако не може да ми даде бързо час,да ми отговори по телефона.Рудницки не е такъв,с 300 зора в началото си изпросих 1 видеозон и то безплатния,прегледа беше 30 секунди,аз нищо не видях. Знам,че добрата апаратура не означава добър лекар,но все пак си мисля,че е доста важно.При Рудницки видеозона е доста стар,за дължина на шийката се катериш на магарето Grinning,което не е проблем,но ако трябва на 2 седмици да ходиш за това....Иначе си вдига телефона и в късните часове. Но излезе,че просто не е моя лекар.Няма да го сменям,но си ходя на частно при Тончева.

# 224
Здравейте,мами.И аз да се включа в темата Simple Smile
Водя си консултациите при Константинова,при нея съм вече от 8 години,имам две операции направени от нея-киста на яйчника и секцио.Затова реших втората бременност да ми я следи тя.... та останах крайно разочарована от държанието и,преди не беше такава.... а сега едно претупване,едни забележки и караници... просто съм възмутена.Няколко пъти ми се налага да и звъня по спешност а тя не си вдига телефона.Да не говорим че ми измисли скъсение на шийката на матката още 2ри месец от бременността.... а последващите прегледи ме държеше в неведение дали се оправило така нареченото скъсение или не е.Всеки месец на магарето,и така грубо ме "бърка" че нямам думи.Ходих при Зарзаланов за второ мнение отностно това скъсение и какво-нямала съм нищо такова,а и се било установявало с вагинален видеозон а не с бъркане с ръка.... Поне ме успокои,и предложи да си водя при него консултациите,но след като видях там каква мизерна обстановка има в кабинета и няма кой да ти смени лигнина на кушетката(наложи се аз да си го сменям докато чакам,той да дойде-а да не говорим че секретарката(телефониската нахлу в кабинета докато бях гола).... И така нямам думи просто..... Не знам сега при кого да раждам,моля помогнете ми със съвет!!!!!Безкрайно съм разочарована от тези двамата доктори.Замислям се за Рудницки,Матеева или Минчева.Моля дайте мнения!!!!

Общи условия

Активация на акаунт