Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 429
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • в огледалото на живота
А кой от русенските гинеколози има колпоскоп в кабинета си?
Д-р Кунев със сигурност.

# 661
Април правих аборт по желание при Зарзаланов.Тъй като личния нямаше направления тогава,Зарзаланов ме прие и се уговорихме следващия месец да му занеса направлението.Така че платих само 150 лв.за аборта,а иначе трябваше да платя и 20 лв мисля за прегледа.По мое лично мнение въпреки всичките му кусури,специално за аборт той е много добър.Миналата година имах мисед,незнам как ме е кюртирал,но още след първия цикъл забременях,както ме и посъветва той да не чакам три цикъла.Мисълта ми е,че лигавицата на матката ми беше много добре запазена.Миседа беше в 10 г.с.

# 662
''А кой от русенските гинеколози има колпоскоп в кабинета си?''
Колпоскоп имат в Евромедисон!

# 663
Здравейте, искам да препоръчам д-р Граматикова. Добър специалист, обяснява всичко, наразположение е 24ч. И не гледа само таксата. Върши си съвестно и отговорно работата. Води и женски консултаций.

# 664
Можете да видите кабинетите в уеб сайта на д-р Иванова > www.ginekolog-ruse.eu

Регистрирахте се днес....и първото ви мнение е да отговорите на въпрос от преди 4г  Thinking  Laughing , толкова е рекламно че повече няма накъде

# 665
Има ли някой раждал в Медика? Да сподели мнения?
Както и в Умбал Канев-старото АГ, допускат ли се роднини в АГ, поне така пише на сайта им, както в нормалните болници или продължават да държат родилките в затвор?

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 09:17 от brummmm

# 666
Вече се допускат роднини в часът за свиждане от 17-18ч,без деца.

# 667
Вярно ли е,че ако не се следиш при лекар работещ в АГ-то, щели да се държат гадно като отидеш да раждаш.Засега ходя при Кунев,но четох,че като разберат,че си негова пациентка и правели коментари.Да вметна,че ще ми е четвърто раждане, второто бях при Христова, третото при Зарзаланов.Ами,никой не ме попита кой ми е проследяващия  АГ.Не съм била и с избор на лекар,който се падне.Преди година родих третото.А не ми се мести от Кунев,че ми е много удобен за болничните,организацията при Зарзаланов не ми хареса,но ако трябва ще се изместя.Моля някой скоро раждал да сподели,ако се е следил при друг специалист.

# 668
  • Русе, България
Няма гадно отношение, просто си "външна". Satisfied Така казаха за мен, защото нямах избран лекар. Ако подобен коментар не би те впечатлил, няма проблем. Аз се бях настроила на вълна "раждам!" и пропусках приказките им покрай ушите си. Но гадно, грубо не са се държали. Не помня да са ме питали при кого съм се следила. Или ако са ме питали, съм отговорила и толкова.
Щом е четвърто раждане, сигурно е известно, че имат навика да питат едно е също нещо по няколко пъти, но не бива да им се обръща внимание. Просто си отговаряш кротко и продължаваш да ...раждаш! При мен проработи!
Успех и леко раждане!

П.С. Има отделни теми за раждане в АГ и в Медика.

# 669
Благодаря!Ще потърся темите.Иначе аз не съм претенциозна,малко непукистка си падам и не се впечатлявам много, много какво говорят, особено и като ме боли😁,но като цяло проблеми с отношението до сега съм нямала,доволна съм.
А иначе по темата за АГ специалистите в Русе,аз лично не мога да се доверя ,предубедена съм.Да,със сигурност има специалисти,но ако си със сериозен проблем...Ами не съм убедена.Аз съм с тромбофилия и ходя и в София един два пъти по време на бременността.
В началото на бременността прокървих,отидох при Зарзаланов,той видя пулс,в мн ранна седмица бях-4 г.с.Естествено нищо не ми обясни,след няколко дни отидох при Кунев-видя плоден сак,жълто тяло,но каза,че още е рано за ембрион и пулс.Е....нямам думи,всеки вижда различно😁.

# 670
# 671
Здравейте, някой има ли контакт на д-р Граматикова? И информация къде е кабинета й?

# 672
Здравейте, някой има ли контакт на д-р Граматикова? И информация къде е кабинета й?

Мисля,че е на партера на АГ-то.

# 673
Д-р Граматикова преглежда понеделник и сряда в Аг. Телефон 088 5145816

# 674
Момичета,моля препоръчайте ми спешно добър гинеколог,излязоха ми досадните гъби отново... смених Константинова,Тончева и Шишкова,ако може да работи със здравната каса

Общи условия

Активация на акаунт