Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 418
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Надежда Иванова ми следи по ЗК бременността,много приятна и спокойна.
При Минчева на частно.
Кунев ми е много неприятен,с кофти впечатления съм от него още от клиника Щерев.
Христова в много приятна,ходила съм при нея веднъж със съмнение за извънматочна бременност.
Граматикова ме приемаше в АГ-то като ще раждам и беше много враждебна защо ще съм секцио,какви били причините и т.н.,без да съм я питала нейните деца защо са раждани така.
Зарзаланов няма да коментирам!

По повод лекуването на раничките,едно време при Дойчинова бяха голяма мода.
Голямо горене беше в Медикус на всичките ми приятелки че и аз.

# 691
Мнение за Аръшева?

# 692

Една приятелка ходеше при нея на ЖК и беше доволна,с хубава апаратура,обстойни прегледи и т.н.
Успех!

# 693
Здравейте! Някой има ли информация дали д-р Борислав Стаменов все още работи в Русе? И ако да, знаете ли къде преглежда?

# 694
По последни данни не беше в Русе.

# 695
Здравейте ! Бих искала да попитам за мнение за д-р. Граматикова (Русе). Също така кабинета й къде се намира в АГ комплекса и в Медика?

# 696
Здравейте ! Бих искала да попитам за мнение за д-р. Граматикова (Русе). Също така кабинета й къде се намира в АГ комплекса и в Медика?

В АГ комплекса има кабинет, на мен ми предстои посещение при нея, отивам за трето мнение, защото моята докторка никога не са ми казвали, че имам цервикален полип, сега изведнъж Рудницки ми видя полип и отивам за трето мнение. Когато има 2 разнопосочни мнения, винаги бих потърсила трето.

# 697
Здравейте. Може ли мнения за доктор Надежда Иванова. Интересува ме следното. Моя позната е пациентка на друга докторка в града, но поради причина е отишла при др Н. Иванова еднократно. Станало е дума за пола и са се оказали две различни мнения. Иванова казва момче (нещо стърчало, това са й били думите), а другата докторска твърди друг пол, дори и на следващи преглед. Та какво мислите дали доктор Н. Иванова е надежда за определяне на пол Simple Smile Сега моята позната не знае и се чуди към кого да се обърне, мисли да запише час в Тутракан и там за едно мнение, въпреки, че и тук си има специалисти

# 698
Просто да изчака на следващ преглед и пак да иска дс погледнат. Бебетата не винаги са в подходяща позиция да се види полът им. И в крайна сметка няма гаранция че на видеозон ще се види. В крайна сметка най сигурният начин е когато бебето се роди.
Това дали Иванова е видяла и определила пола на 10 бебета вярно не означава че не би могла да сбърка нс 11 тото.
На фетална морфология би трябвало да се види най добре защото там бебето се гледа на видеозон подробно и уреда е по-детаилен. В кой месец е? В четвъртия месец често се бъркат половете.
И колкото и тривиално да звучи по важно е бебето да е здраво.

# 699
Да да така е 🙂

# 700
За следене на бременност аз съм изключително доволна от д-р Стойнев. Работи в Медика. И за най малките проблеми през бременността ме пращаха при специалисти, много спокоен, обяснява подробно. Аз не съм имала особено много въпроси по принцип, той си следеше нещата, които са важни. Вде пак важен е резултатът да е едно здраво бебе. Бях с проблеми с щитовидна жлеза, пускаха през месец изследвания, ккто и ме пращаха при ендокринолог. Ходих и на хепатолог заради хемоглобин, на кардиолог заради по висок пулс, за да е сигурен че няма сериозни проблеми. Отзивчив, внимателен към бременните. Пак казвам, много съм доволна.
Предната си бременност следих при Кунев, не ми допадна. Да не говорим че когато имах проблем, вместо да ме успокои ме стресира допълнително. Но, минало заминало. От тогава не съм го посещавала, не е моят лекар.
Сега, след бременността, се надявам Стойнев да се занимава не само с бременни, защото ми допадна като лекар и бих искала ако имам проблеми да ходя отново при него.

# 701
Стойнев не се занимава само с бременни. Аз случайно го улучих една вечер в Медика, когато беше дежурен. На мен също ми допадна като отношение. Една приятелка скоро ходи на преглед при него, тя също е доволна и не е бременна, както и не планува скоро бременност. Simple Smile Кунев и аз не го харесвам.

# 702
Аз съм споделяла тук,но пак да кажа,Кунев и за мен не е добър гинеколог.

# 703
  • Русе
Аз съм споделяла тук,но пак да кажа,Кунев и за мен не е добър гинеколог.
Кунев е отвратителен печалбар....

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 22:08 от G3r

# 704
Здравейте! Първо :Извинявам се, ако не е за тук въпроса ми.
Ето го и него. :Можете ли да ми кажете генеколог, който да работи в събота?

Общи условия

Активация на акаунт