Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 379
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 270
Наистина не вярвах като казваха другите, че се изморяват очите, но ето половин час чета и вече ме стяга главата  Tired.... прекалено е контрастно.

# 271
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отново питам- няма ли начин да не ни записвате вие в някакви групи, а да се записваме сами? Ако желаем.
(особено не желая да ми се пълни пощата с известия)

# 272
Чета от доста време във форума, и откривам много полезни неща. Бих казала, че новата визия е по-добра от старата, но като цяло е по-объркана, лично аз трудно намирам нещата които ми трябват. Явно с времето ще свикна, но към момента това мисля. Simple Smile

# 273
  • София
Къде е бутона за старата версия? Искам да го натисна и повече да не се връщам към тази грозотия.

Няма такъв и няма и да има! Стига мрънкахте за тази стара версия! И на мен не ми е приятно заради изместването, но ще се свикне! Една част от проблемите ще бъдат отстранени!

Моля намалете размера на шрифтовете в: обобощение на темите под полето за публикуване!  Както и на повечето други страници!

# 274
  • София
То не че толкова уморява очите... обаче тези тъмносини ленти така контрастират, че  се набиват прекалено на очи и причат на нормалното съсредоточаване и възприемане на информацията, която човек се опитва да поеме(нали за това е форума всъщност предназначен...май вече не точно)
И тук-там някакви червени неща бодат очите...
Никаква милост към четящите.

# 275
  • София
Проверка правопис не ви работи изобщо.

# 276
Отне ми по-малко от минута, за да "напусна" всички групи, в които някога съм писала. Няма драма.

Ами хайде разкрий тайната и нас?

Отписах се от 14 групи - по два клика на група, колко да ми отнеме  newsm78

# 277
Т.е. ако искам да пусна тема - трябва да стана член на
Предполага се, че когато пишете в даден форум, ще желаете да имате бърз достъп до него.

Как да спрат да ми излизат заглавия в началната страница в  от моите групи и защо излизат  там заглавия от подфоруми където уж не съм член на група?
Ако не сте член на нито една група, не трябва да виждате нищо в полето От моите групи.

Ако сте член на 1-2-3 групи, в това поле ще виждате само темите от съответните форуми - напр. На пазар, Бебета, Филми и ТВ сериали.

Отново питам- няма ли начин да не ни записвате вие в някакви групи, а да се записваме сами? Ако желаем.
(особено не желая да ми се пълни пощата с известия)

Направено е еднократно прехвърляне и добавяне в групи на база на това къде има публикации всеки.
Може и само да изключите известията за дадена група и да запазите бързия достъп до групата.

# 278
  • София, България
Редактирам се: А как мога да разбера коя е новата тема, заради която ми показва число?

Повтарям си въпроса  Wink

# 279
  • Варненска клюкарка
Ами не мога да се въздържа- ужасна визия ooooh!

Получих световъртеж, главоболие и клаустрофобия- имам чувството че правите непрестанни опити да си затриете форума, а ние сме се запънали и се опитваме да не ви позволим...аман вече Stop

Вместо да ми е приятно тук, аз се натоварвам, а май идеята не е такава- до сега устоявах на адблок-а, но май няма да е за дълго...

Не искате да се коментира визията, но заради нея дори нямам желание да се запозная с функциите- всичко ме дразни... Толкова ли е трудно рекламите които са в дясно да се боднат най-горе и форума да се центрира Rolling Eyes

Погледнах началната страница- там е някакъв ужасен панаир от форуми Наистина ли си мислите че това улеснява потребителите?!??  doh
Когато нещо ми причинява досада, неудобство и губене на повече време от предвиденото за да го намеря, като например да изрина купища теми форуми и подфоруми, просто се отказвам...

# 280
  • София
Благодаря Мамма -  Не съм член на никоя група в момента, пълно ми е с теми от места, които дори не съм посещавала откакто съм във форума тип автомобили, романтични сериали и т.н.
Бърз  достъп имам до темите, в които пиша от нови отговори и напълно ми е достатъчно, това с групите неприятно ми напомня фейсбук или друга подобна  тъпотия, не искам да съм по групи, неприятно ми е.
Може ли да си пренаредя  поне първата страница, така че да Нови отговори да ми е първия таб и по дефолт да виждам него, а не групи.

Като пише човек отговор също не е ли по-логично първи да му е бутона - публикувай, пък после прегледи и проверки.

Няма ли шанс поне бутоните да върнете в някакъв  по-неутрален и лек цвят, наистина е безумно. Тя не че толкова новата визия е лоша, ама нещо цветово съвсем го окепазихте.

# 281
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм член на група "Основно и средно образование". Не помня да съм писала никога нито едно мнение в старите образователни подфоруми. Как, за Бога, съм се озовала там newsm78?

# 282
  • София
В темите с вградено видео видеото се свлича върху мненията и не се виждат, ето така:

# 283
  • София
Какво значи ранг Регистриран?
Има ли начин да се спре тази досадна рекламка на Лореал, не спира да се върти едно и също? newsm78

# 284
Няма да коментирам визията, просто ...
Но съм взела решение за себе си: набие ли ми се в очите някоя реклама отдясно, моментално спирам да купувам съответния продукт.
Къде е бутон "нагоре"?

Общи условия

Активация на акаунт