Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 48 781
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 140
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За 1-2 секунди не бих могла да му направя скрийн. Задържа си се доволно дълго. И не е имало случай да не се появи, опитвала съм и при натискане на нови отговори няколко пъти един след друг. Винаги зареждат така.

# 1 141
  • в сърцето на един мъж...
Мяч, тва е специална екстра за чужбина само hahaha Не мога да разбера, защо все се опитвате да убедите отсреща човека, че не вижда нещо. За да се направи принт скрийн, значи си се задържа доволно дълго време и е изключително досадно.

# 1 142
А не сте привилигированите само в чужбина  Crazy същата работа е и при мен.

# 1 143
  • София
И при мен. Днес за доста по-дълго от обикновено се задържа.

# 1 144
  • КиТ
Да сега разбрах за какво говори Джой и на мен ми излиза абсолютно същото и доста време се задържа можеби половин минута newsm78 Абе има време да се натисне ботона и да се  снима  Peace

# 1 145
Тъкмо влизах да чета дали само при мен е така с темите във въпросната лента. Някои неща са променени от 'окончателната' версия, явно още се работи по форума.

# 1 146
Цъках, цъках и намерих едно описание за Мозила как да се центрира. Да, ама аз ползвам Хром. Не чета чак толкова във форума, че да ме дразни центрирането. Дразни ме само, че не виждам подписите. И ако си пусна Мозила, сигурно ще се окаже, че там се виждат.
О, същото е. Че и Мозилата ми е някаква стара версия и няма никакво меню.
Смених версията, но бозата е същата. Сега ще пробвам това от описанието на 36-та страница.
Такааа, направих всичко, но подписите и аватарите още са ми забити в ляво извън екрана. Е, поне сега се вижда по-голямата част от подписите и са четими.

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 07:56 от celika

# 1 147
bg-mamma, замисляли ли сте се да сложите бутон 'share' на мненията?
някои така предават мисълта, че заслужават и по-широка публика

# 1 148
  • Ямбол
А авторите на мненията някой ще ги питали дали да се разнасят?

# 1 149
добре де и ти си права  Simple Smile Peace

# 1 150
  • Пловдив
Явно нещо съм натиснала на лап-топа и отговорите в темите из форума ми излизат в нормално поле, но сбити в дясната страна като колонка, на компютъра си ми е ок. Някой има ли идея какво може да съм направила, не е нещо от изглед-мащабиране и т.н., защото пробвах...  Praynig

# 1 151
Labrador, понеже знам, че на 36 страница си дал решение за един браузер, а по-късно и за хром с програма да те попитам:.

Свикнала съм с Internet Explorer И има ли вариант нещо да се направи за полетата и рекламите и за този браузер?
Ако някой е намерил решение за този браузер също да пише!!!!!!

# 1 152
  • Galaxy 13197853088
За IE не знам да има  подобен  инструмент с който да се
слага потребителски css. Ще погледна за алтернативни
пътища, но съм скептик ...

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 10:44 от Labrador

# 1 153
  • Galaxy 13197853088
Горе на слайдъра, картинките не са връзки към текста.
Бъг или така си е заложено?

# 1 154
  • в морето до колене
Така е заложено, Labrador.

Само картинката, която е голяма, е активна връзка с темата. Малките картинки долу не са.
Ако се кликне в/у малка картинка, тя първо се качва горе и става голяма, тогава се активира като линк.
Директно в темата може да се влезе като се кликне в/у заглавието под малката картинка. То е линк.

Вече се оплаквахме от това преди време, но явно така ще си остане.

Общи условия

Активация на акаунт