Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 442
  • 592
  •   1
Отговори
# 240
B1B2,

да изтупам темата от прахта. Семеен мъж, на 40г, тя е на 39. Нямаме деца, заедно от 5 години.
Почти същото положение като при автора на темата. Ще се радвам ако той сподели как е при него след повече от пет години след започването на темата.
Моята съпруга е много чувствителен човек, опитвам се да не я оставям в нищо. Домакинство, готвене, миене на съдове. Още не е открила попрището, което й харесва, това й тежи със сигурност. Мечтаем за дечица, опитваме. В началото секса беше доста, после рязко намаля. След сватбата ми сподели, че в началото се е раздавала заради мен, иначе не е много по секса. Говорим примерно за веднъж на месец-два-три. Винаги го смята по календар за овулация, спонтанно няма, някак не издържа. Рекорд имаше веднъж с два дни подред и после пауза от месеци. Тегаво ми е много. Като ходеше на работа й беше изморено от работата, сега й е скучно като е в къщи, като в депресия. Искаше да спортува, беше си харесала нещо. Ходих в няколко клуба, уговарях среща и отивахме заедно да пробва, нищо не стана. Аз гледам поне малко да се поддържам във форма без да прекалявам.
Като правим секс хубав си я подгрявам, а в ежедневието съм романтик по душа, знам че й харесва да я държа за ръка при разходките, да я милвам.
За съжаление темата секс й е трудна за разговор, казва "да не съм такава жена..." и край. Секс през деня не сме правили, не харесва. Секс по време на почивка също не, секс в стая различна от спалнята - не. А преди сватбата беше яко различно. Сега й липсват онези безгрижните години, компании и барове, пътуване. Тогава живееше с домашните си и те са покривали повечето неща, знаете как е. Като се отделихме само двамата и нещата, отговорнистите малко се промениха. Аз съм живял независимо от 18г и не ми прави впечатление.
Ще се радвам ако B1B2 се появи да сподели за неговото семейство към днешна дата.

# 241
Той автора си е намерил друга отдавна сигурно. Иначе твоята... допускам, че се е увлякла по друг и много се надявам да не съм прав...

# 242
  • волно калдъръмче
На мен пък ми прилича на хормонален дисбаланс. Тези депресии не ми харесват. И последно, за подгряването ясно, ама тази жена свършва ли?

# 243
  • София
justman, считай значи, ако забременее и след раждането - секс повече няма да видиш нея, никога най-вероятно. Щом чистосърдечно ти е признала, че секса преди брака е бил за....брака, нали.

Ще използвам един съвет, който биха дали 90% от списващите тук дами, но към жена в сходно положение: бягай, байноле, бягай с 200, че секс повече няма да видиш! Първо поговори, разбира се, после бягай.

И не ме карайте да цитирам хиляди постове на потребителки, които съветват други такива да се развеждат, ако мъжа им прави секс по-малко от всеки ден, нали. Така че - не вадете сопите Grinning

# 244
Имам чувството, че не те обича. Взела те е, защото си добър, грижовен. Май "мечтае" за дете да те върже по стабилно. Тези дето наистина искат дете поне 3-4 дни в месеца трябва да правят секс. С един път на 3-4 месеца дете не се прави. А отвръща ли поне на ласки и целувки или и там не е такава жена?

# 245
Може наистина да не си пада по секса, може да е комбинация от депресия и хормонален проблем. Нека отиде на ендокринолог, за да отхвърли хормонален проблем. Сексът е много важен за една връзка. Здравите жени, които обичат мъжете си, не правят секс веднъж на 3 месеца, по календар (демек по задължение) и не ги е срам да обсъждат темата с мъжа си. Ако не с него, то с кой? Обърнете се към терапевт ако трябва. Опитай се да обясниш колко е важно за вас да имате и физическа връзка. Все пак не сте съквартиранти, а съпрузи. Защото ако оставиш нещата така и някак успеете да имате дете, то след него съвсем секс няма да видиш. Успех.

# 246
На мен пък ми прилича на хормонален дисбаланс. Тези депресии не ми харесват. И последно, за подгряването ясно, ама тази жена свършва ли?

Уж свършва. Хубаво я нагушвам, облизвам я цялата докато протече та да се омажа хубаво. После бързо свършва, примерно 3-4 минути. На мен толкова не ми стига и обикновено това е. Оставам недовършен, оправям се сам, но не пред нея. Разбираме се прекрасно в останалата част. В предишната си връзка е стигала до секс на 2 пъти в годината. Случайно е хванала мъжа в изневяра и така си е тръгнала (били са на възраст около 25 години и така са карали почти 8 години). Това го разбирам сега. Има още две асексуални жени в семейството й, и двете спират секса на възраст около 25г. Тази информация ми дойде с голямо закъснение. Иначе това, което обича е да я закачам, погалвам по дупето, да се чувства желана жена. И като се възбудя ми се смее. Секс няма. Така караме няколо години, заигравка и имициативата е само и единствено моя. Но след стотици напразни опити, дойде време да ми писне и не се и опитвам повече. Тогава става невъзможно кисела, целия свят й е крив, изпокара се с  близките хора, интервюта за работа е абсурд да премине с тоя негативизъм. Жена ми е, обичам я, искам да я изкарам от това положение, но не виждам как да го направя. Опитах доста, само аз си знам цената.

# 247

Така, както я описва, дали свършва? Simple Smile
Предполагам, че е от тези, които симулират оргазми, за да не скършат хатъра на мъжа (или докато го вържат с брак/дете), а после им омръзва или ги мързи да се преструват.
Да бяха заедно повече време, да рече човек, че са си омръзнали. И деца нямат, че и те са голям фактор за „фригидността“ на жените.
Ама 5 години заедно са нищо, би трябвало на този етап да са във вихъра на страстта – вече са се опознали достатъчно и знаят как да доставят удоволствие на партньора си качествено.
Съветът ми е да пробват със сексолог, ама не знам има ли качествени специалисти у нас.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 20:16 от Как' Сийка

# 248

Предполагам, че е от тези, които симулират оргазми, за да не скършат хатъра на мъжа (или докато го вържат с брак), а после им омръзва или ги мързи да се преструват.
Да бяха заедно повече време, да рече човек, че са си омръзнали. И деца нямат, че и те са голям фактор за „фригидността“ на жените.
Ама 5 години заедно са нищо, би трябвало на този етап да са във вихъра на страстта – вече са се опознали достатъчно и знаят как да доставят удоволствие на партньора си качествено.
Съветът ми е да пробват със сексолог, ама не знам има ли качествени специалисти у нас.

За сексолог или психолог съм съгласен. Но от нейна страна ще е трудно до невъзможно, тя проблем не вижда, всичко си е нормално. Така са майка й и сестра й. След 25тата година секса приключва, два брака се разпадат. Аз искам да се боря, не се отказвам. Обаче паралелно се боря за добствен дом, доходите да повиша, интервюта, преквалификация и малко спорт. Това всичко е само върху мен. Мъж съм и трябва да съм корав, но и аз душа нося, поне малко. Ходихме на инсеминация, неуспешно. При здрави и прави хора, всичко си е в норма, беше ми тъпо, но го правихме. Колко щеше да е лесно в началото на връзка човек да си каже или покаже как разбира живота и тогава всеки да си направи избора осъзнат. А не след сватбата да излизат скритите лимонки. Бъдете здрави и се обичайте, желая го на всички от сърце.

# 249
Абе не знам как да го кажа по-деликатно, но - не иска секс, бивш й е изневерявал, има и по-зле нея в семейството, инсеминация заради неправене на секс... Според мене трябва да решиш на секса ли държиш повече, или на нея. 
Между другото, аз ли погрешно разбрах, или тя не работи и ти я издържаш?

# 250
Скритите лимонки излизат с годините – без значение дали има брак, или не.
Да не говорим, че и хората се променят с възрастта и обикновено е към по-зле.

# 251
Приятел, да не те разочаровам, ама няма да стане тази работа. Жена ти е слабо сексуална или изцяло асексуална, това не се променя с нищо. Освен това има и някакъв егоизъм, да го нарека в нея- да не те довършва когато си загрял, е някаква гавра за мене. Не знам как карате със секс 2 пъти в годината, че даже и до изкуствено инсеминиране сте стигнали по тази причина, аз обаче за 10 дни откачам, не ми се мисли за повече какво би било. Честно казано ако постоянно ме реже и ме кара да се чувствам като някъв навлек или просяк, много бързо ще ми мине мерака за всичко. Излъгала те е в началото- случва се, явно все пак държи на теб. Сядате и говорите сериозно без увъртания- секса не е някаква лиготия, екстра или нещо между другото. Той е изключително важен за отношенията във връзката и без него се отключват редица други проблеми. По-честния вариант спрямо нея е този, от колкото да тръгнеш по чуждо или да я разкараш. Въпреки това ако го прави по задължение, лично аз не знам колко ще ме кефи.
Така че съм скептичен за връзката ви, всичко това се казва сексуална съвместимост. Когато такава няма, нещата са обречени поначало.

# 252
Тц, тц, тц мислех ,че само при мъжете го има това.  Такава връзка или семейство няма начин да оцелее.

# 253
  • волно калдъръмче

Предполагам, че е от тези, които симулират оргазми, за да не скършат хатъра на мъжа (или докато го вържат с брак/дете), а после им омръзва или ги мързи да се преструват.

Така е, кака, едва ли свършва.

Пич, ти за множествени оргазми не си ли чувал?
Скрит текст:
Определено не можеш да ѝ докараш клиторен, щом се омазва и чааак после свършва вагинално за това кратко време. Ако е така, тази жена е царица и ако и ти си цар на секса, ще иска още и още.

За вагиналния си иска бая работа, надъхване, мачкане на ерогенни зони, смяна на пози и дълбочина на проникванията. Допускаш ли, че и тя може да практикува ръчен труд? Седнете и си поговорете искрено. Остави я да се докара сама и да свърши. Ти я надъхвай и наблюдавай какво прави с тялото си. Може пък да ти дойдат някои идеи. Другият варинт ти е малко алкохол и много свободно време. Ама чак на човек да му писне от скука и да поиска да рознообрази със секс.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 23:39 от Вяра

# 254
  • София
И как ще направите дете, като се довършваш сам? Thinking Тази жена има някакъв голям проблем, дали с теб, дали със себе си, дали със секса. Нормален сексуален живот с нея няма да видиш. Дори да може с някой мъж, с теб няма да стане. И аз подкрепям раздяла, друг изход за теб няма. Колкото по-бързо го приемеш, толкова повече време, нерви и следи върху следващи връзки ще си спестиш.

Общи условия

Активация на акаунт