да изтупам темата от прахта. Семеен мъж, на 40г, тя е на 39. Нямаме деца, заедно от 5 години.
Почти същото положение като при автора на темата. Ще се радвам ако той сподели как е при него след повече от пет години след започването на темата.
Моята съпруга е много чувствителен човек, опитвам се да не я оставям в нищо. Домакинство, готвене, миене на съдове. Още не е открила попрището, което й харесва, това й тежи със сигурност. Мечтаем за дечица, опитваме. В началото секса беше доста, после рязко намаля. След сватбата ми сподели, че в началото се е раздавала заради мен, иначе не е много по секса. Говорим примерно за веднъж на месец-два-три. Винаги го смята по календар за овулация, спонтанно няма, някак не издържа. Рекорд имаше веднъж с два дни подред и после пауза от месеци. Тегаво ми е много. Като ходеше на работа й беше изморено от работата, сега й е скучно като е в къщи, като в депресия. Искаше да спортува, беше си харесала нещо. Ходих в няколко клуба, уговарях среща и отивахме заедно да пробва, нищо не стана. Аз гледам поне малко да се поддържам във форма без да прекалявам.
Като правим секс хубав си я подгрявам, а в ежедневието съм романтик по душа, знам че й харесва да я държа за ръка при разходките, да я милвам.
За съжаление темата секс й е трудна за разговор, казва "да не съм такава жена..." и край. Секс през деня не сме правили, не харесва. Секс по време на почивка също не, секс в стая различна от спалнята - не. А преди сватбата беше яко различно. Сега й липсват онези безгрижните години, компании и барове, пътуване. Тогава живееше с домашните си и те са покривали повечето неща, знаете как е. Като се отделихме само двамата и нещата, отговорнистите малко се промениха. Аз съм живял независимо от 18г и не ми прави впечатление.
Ще се радвам ако B1B2 се появи да сподели за неговото семейство към днешна дата.

Тази жена има някакъв голям проблем, дали с теб, дали със себе си, дали със секса. Нормален сексуален живот с нея няма да видиш. Дори да може с някой мъж, с теб няма да стане. И аз подкрепям раздяла, друг изход за теб няма. Колкото по-бързо го приемеш, толкова повече време, нерви и следи върху следващи връзки ще си спестиш.