Намаления 2014 – лято

• 110 263
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Kyustendil
На обяд съм получила имейл от Massimo Dutti, че намалението е започнало днес.

Това, значи и всички от Индитекс, може би...  newsm78, но от Зара нямам имейл.

Да и аз го получих! Проверих в сайта им има много хубави намалени неща, но как  е в магазините не знам?! И аз чакам с нетърпение Зара!!!

# 181
  • София
От днес има намаление в HM. За пробните се чакаше на опашка.  Peace

# 182
  • Once there was a Hushpuppy...

А, когато има намаление дали приемат старите дрехи и да дават още - допълнителното от 15% май беше newsm78
Аз пак събрах разни стари тениски на мъжа ми и омалели дрешки на сина ми, смятах да ги нося...

# 183
  • София

Ама истинско ли? Защото вчера имаше намалени само 2-3 модела бански и по няколко блузи/панталони. И сутиени по 10 лв.

# 184
# 185
  • София

Ама истинско ли? Защото вчера имаше намалени само 2-3 модела бански и по няколко блузи/панталони. И сутиени по 10 лв.

На входа имаше надписи SALE и вътре имаше намалени неща навсякъде, включително чанти, обувки, дрехи за бременни. Имаше и ненамалени стоки обаче.

# 186
  • София

На входа имаше надписи SALE и вътре имаше намалени неща навсякъде, включително чанти, обувки, дрехи за бременни. Имаше и ненамалени стоки обаче.

Благодаря  Hug

# 187
А това в кой магазин на H&M ?

# 188
В магазина на Витошка на Х и М - има наистина доста намалени неща - ризи, блузи, рокли много и всякакви, дънки - всичко е по 10, 20 и 30 лева. Бельото е намалено почти всичко.

# 189
  • София
А това в кой магазин на H&M ?

Paradise Center.

# 190
някой ако срещне намаление на детски маратонки да свирка

# 191
  • с/у ОколоМръсТното

А, когато има намаление дали приемат старите дрехи и да дават още - допълнителното от 15% май беше newsm78

хА, че може ли така? За пръв път го чувам...  Rolling Eyes

# 192
  • Девето поколение софиянка
Здравейте!Докога е намалението в Комсед?Благодаря!
До понеделник.

# 193
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами,Шани аз също от тук разбрах Peace
И още преди 2 месеца и нещо си взех така рокля от лятната им колекция с талон за 15% намаление, защото занесох плик с използвани дрехи.
Само дето още не съм си я обличала, поради тази малка особеност на вън Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 194
  • Berlin
Защо да не приемат торби? Долколкото бях разбрала щеше да е с неопределен срок тази кампания. Вече не знам дали -15% важат за вече намален артикул. Ако в магазина до касите го има този "контейнер", значи събират.

Общи условия

Активация на акаунт