Намаления 2014 – лято

• 110 789
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.София
Аз нося в техни торбички и от най-малките и от по-големите  Peace

# 556
  • София
В Есприт има 15% намаление на дънки до 15 септември. Не е отбелязано на етикетите, а табелата за намалението е много дискретна.

# 557
  • София
Момичета, дали някъде има още намаления на Triumph, в София?
Малко късно се сетих Wink

# 558
Мисля, че вчера в Сердика стоеше някакво намаление, но не съм влизала вътре.

# 559
  • София
  bouquet Благодаря!

# 560
  bouquet Благодаря!

Има намалени бански за около 50лв., а също така и цветно бельо. Останалото си е на нормалните цени! Аз ходих вчера, но нищо намалено не ми хвана окото!

# 561
Тези дни си купих от Даная на разподажба страхотни ленени панталони за по 10лв. бройката и ленено сако и то за 10лв. Simple Smile доволна съм ! Но като цяло избора на размери и цветове е силно ограничен,има рокли,поли,тениски,потници ....чудни неща

# 562
Тези дни си купих от Даная на разподажба страхотни ленени панталони за по 10лв. бройката и ленено сако и то за 10лв. Simple Smile доволна съм ! Но като цяло избора на размери и цветове е силно ограничен,има рокли,поли,тениски,потници ....чудни неща

В сердика център ли? Аз вчера бях там и не видях Даная. Дали не да затворили магазина или аз съм се разсеяла и съм го пропуснала?

# 563

В сердика център ли? Аз вчера бях там и не видях Даная. Дали не да затворили магазина или аз съм се разсеяла и съм го пропуснала?

Там наистина имаше магазин,но скоро не съм ходила към мола.Купувах ги от Графа,магазина е точно на ъгъла със Солунска /ако не се лъжа,но май не беше тя  Laughing уфф немога да се сетя  /     Peace

# 564
Със Солунска е, да. На площад Славейков.
В Сердика си го имаше магазина, поне преди седмица. На етажа на Пикадили е.
Не съм влизала иначе и не знам какво има.

# 565
Да, знам че е до Пикадили, той ми е ориентир, но явно съм се разсеяла и съм го подминала Wink Благодаря все пак Wink

# 566
  • В полите на Витоша :)
А дали някъде има намаление на слънцезащитни продукти? Интересуват ме Avene, Bioderma, La Roche, Uriage... този клас козметика.

# 567
В Tally weijl всички дънки и панталони са с 25% намаление. Има доста скини неща и добри находки  Grinning

# 568
Здравейте,в понеделник ще съм в командировка в София ще водя и пубера с мен и ще имаме време за шопинг.В кой мол има намаления на дънки и маратонки да посетим? newsm78

# 569
  • София, България
Сигурно сте писали вече, но да припомня и аз, че до 09-ти септември са валидни червените ваучери за 10 лв, които раздаваха от НМ през юни!

А пък в България мол са отворили Десигуал, много приятно се изненадах, но не можах да вляза да разгледам цените .... сигурно е ужасно скъпо  Confused

Общи условия

Активация на акаунт