Къде в Русе тема 5

• 83 384
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Комиците играят на 30.08 от 20.30 в летният театър. Билетите са по 12 лв. Билети се продават в офиса на Юзит калърс в Русенски университет . телефон 082/84-03-64

# 466
  • Русе
Аз закупих билети от Технополис. На "Информация" ги продават. 12 лв за обикновени места, по 20 лв за местата, които са точно пред сцената и доколкото разбрах има осигурени подаръци за въпросните.

# 467
Благодаря ви момичета  Hug

# 468
Вече всички билети са по 12 лв.

# 469
  • в огледалото на живота
Къде в Русе могат да направят персонален етикет за бутилка с моя снимка и текст?
Нещо подобно:
Скрит текст:

# 470
Ами там където правят визитни картички и рекламни материали би трябвало да могат newsm78

ето тук на една фирма за ситопечата какво пише, мисля си че е това което ти трябва  http://www.hera-bg.com/view.cgi?catid=20&subcatid=&prodi … 08&showcat=20

# 471
  • Русе
Къде в Русе могат да направят персонален етикет за бутилка с моя снимка и текст?
Нещо подобно:
Скрит текст:

На бившето централно фото, не знам дали още работи, но миналата година там правих. Ако не се лъжа - 10 лв е цената с бутилката.

# 472
  • русе
Нещо подобно:
Скрит текст:

На бившето централно фото, не знам дали още работи, но миналата година там правих. Ако не се лъжа - 10 лв е цената с бутилката.
В силвена фото-6лв е цената , но ти си носиш бутилката-предварително изчистена от стария етикет.

# 473
в продавалника имашее една дама която правеше
аз се бях възползвала от нея .прати ми ги по и-мейла а ги разпечатах в силвена фото

# 474
  • в огледалото на живота
Благодаря ви момичета  Hug Много сте ми ценни с тази информация.Ще спестя транспортни разходи... Simple Smile
А чаши дали биха ми надписали и нарисували ?
За стъклени става въпрос?

# 475
Вече всички билети са по 12 лв.
Още вчера как прочетох за Комиците и купихме билети  Hug

# 476
  • Русе
Явно в събота ще има мини среща на БГ-мамите в летния театър. Жалко, че не Ви познавам лично... Иначе нямам търпение да гледам Комиците на живо. Това е нещо, което си бях казала, че ще направя още преди 2 години  #Crazy

# 477
Карола,
а знаеш ли дали в Юзит калърс в Университета правят застраховки за пътуване в чужбина с Асистанс. Алианц, който е на Янтра вече е само банка, а не ми е удобен на центъра.

# 478
Да, знам. да, правят Simple Smile Виж повее инфо тук: https://usitcolours.bg/bg/samoletni-bileti/zastrahovki/104

# 479
Благодаря! Не бях сигурна дали там ще ми направят!

Общи условия

Активация на акаунт