Къде в Русе тема 5

• 83 348
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Не е точно по темата,но ще питам все пак.
Къде е най-евтино да се извади пълномощно,при кой нотариус?

# 556
sasi6:Нотариусите имат тарифа.Т.е. цената следва да е еднаква при всички и зависи и от броя заверени копия. Ако пълномощното ти съдържа материален интерес може да ти го сметнат и на него, а не на фиксираната в тарифата стойност. Всичко това, освен ако нотариусът не ти е познат Simple Smile

# 557
Има ли в Русе фирма, която да почиства килими, но не на място. Да ги вземе от адрес да ги изпере и да ги върне. В къщи сме с паркет и не ми се ще на място да се перат.

# 558
Момичета,нашия град ме гръмна  ooooh! Това да си направиш разходка по центъра,или по Дунава-ва е хубаво....Но да няма къде да отидеш до тоалетна си е чисто мъчение.Обикалях кафетата,срам ме хвана...Развали ми се разходката и се прибрах  Tired Хубав и чист е центъра:факт.Но това да нямаме обществени ВЦ-та,направо ме шокира  Naughty Знам само за една тоалетна,дето е по 0.50ст.на едно влизане  Mr. Green И тя ми беше далече ooooh! Че толкова ли сме зле от към тези дреболии  Rolling Eyes По другите държави като гледам как е... ooooh! Има да ги гоним ли гоним  Tired

# 559
Нямам спомен да ми се е налагало да ползвам обществена тоалетна в чужда държава  newsm78 Там имаше по магазините и моловете.

# 560
Ако ми се наложи по центъра ходя по сладкарниците.  Laughing Те обикновено имат опит с външни клиенти за това...
Неделята и тази която е м/у Тирол и часовника сме ги пробвали по тази причина вече. Не мисля, че ако си платите, никое  заведение ще ви върне.

Обществена тоалетна има зад съда, до механа Боляри, но там не съм ходила никога и не знам какво й е състоянието...

# 561
Момичета,нашия град ме гръмна  ooooh! Това да си направиш разходка по центъра,или по Дунава-ва е хубаво....Но да няма къде да отидеш до тоалетна си е чисто мъчение.Обикалях кафетата,срам ме хвана...Развали ми се разходката и се прибрах  Tired Хубав и чист е центъра:факт.Но това да нямаме обществени ВЦ-та,направо ме шокира  Naughty Знам само за една тоалетна,дето е по 0.50ст.на едно влизане  Mr. Green И тя ми беше далече ooooh! Че толкова ли сме зле от към тези дреболии  Rolling Eyes По другите държави като гледам как е... ooooh! Има да ги гоним ли гоним  Tired

milenka333 същото ми се случи и на мен този уикенд. Много се притесних с приятеля ми не можем да измислим къде да отида, а и не ни се прибира. Накрая в едно по-малко кафене, сервитьорката беше разбрана, даже пари не ми взе. Наистина е срамота, колкото и дълго да мислех, не виждах къде другаде освен да се помоля в някое заведение Praynig Rolling Eyes  Неудобно и некомфортно, въпреки, че хората влизат в положение

# 562
Мили дами, в Роял сити център има WC на ет.3 - безплатна, обществена. Също така и в заведението на последния етаж. Другите места са театъра и библиотеката. Знам, че звучи малко тъпо, но човек в такива моменти трябва да е креативен. Не съм сигурна дали и в к-с Дунав/Била няма WC. Най-вероятно има. Та нали затова са толкова модерни тези молове и търг. центрове.

# 563
Обществена тоалетна има зад съда, до механа Боляри, но там не съм ходила никога и не знам какво й е състоянието...
В доста прилично -  скоро я ползвах.  Wink

# 564
В доста прилично -  скоро я ползвах.  Wink

Да, поддържа се тя си е от край време там и си е точно на центъра Peace , другата обществена е в началото на парка. Иначе и на мен понякога ми се е случвало да седна в кафене, за да ползвам тоалетната.

# 565
Мили дами, в Роял сити център има WC на ет.3 - безплатна, обществена...

Това за Роял сити да не е отскоро? Аз до колкото знам на 3 етаж са само офиси и даже си имат служебни ключове за WC-тата, не са обществени..  newsm78

# 566
На 3тия етаж в рояла от скоро е заключена,само за персонала е...

# 567
sasi6:Нотариусите имат тарифа.
Да и са различни. Проверявах за заверка на диплома. Бай Цвятко ми искаше 10лв.,аз я заверих за 3 на центъра до Новата поща. Но за пълномощно пък там ни бяха пообръснали,та затова питам. Пълномощно за пред институции,не е за продажба-най-обикновено. Да мога да получа един документ за синът ми в негово отсъствие.

# 568
  • Русе
аз бих препоръчала нотариус Силвия Калчева в комплекс ЕВАС на 3 етаж. Simple Smile

# 569
  • Русе
Здравейте, да попитам знае ли някой, къде има магазини за обувки на завод Пещера или поне къде продават техни модели?

Общи условия

Активация на акаунт