Къде в Русе тема 5

• 83 296
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Забравих Терасата, един глас и от мен. Но менюто не е много разнообразно- малко пилешко и свинско и повече риба( поне лятото беше такова)
На Хъшовете ходим всеки ден на обяд- не бих го избрала за вечерно събиране.  Peace

# 676
  • Русе
Препоръчайте ми хубаво заведение с прилична кухня, където да празнуваме семеен празник. Не държа на детския кът, искам да е хубаво и спокойно, без чалготека и жива музика, да е с хубава храна и най-важното ми условие, да позволят да си вкарам торта  Mr. Green Сещам се за сега за Ла Страда, че питам в петък, но да си имам и др варианти.
"Мястото" Simple Smile  Peace Само за тортата незнам, но отговаря на всички останали условия. Simple Smile

# 677
Изпревариха ме с "Мястото",също така и "Дунавски кът" Peace

# 678
Имате ли идея от къде да намеря пожарогасител за кола с манометър?

# 679
  • Русе
Имате ли идея от къде да намеря пожарогасител за кола с манометър?

В пунктовете за ГТП, поне в този http://v5m.eu/ имаше преди няколко месеца.

# 680
Да знае някой от къде мога да купя кафе Инка?Преди време имаше в Кауфланд, но сега не го откривам там.

# 681
Ами не знам точно за Инка, но има една напитка Цикория, за която съм чувала, че е точно като Инката. Някой пробвал ли я е, да каже дали е хубава, и става ли за заместител на кафето, чела съм, че цикорията била много полезна. Simple Smile

# 682
Последния път Инка си купих от Била (но беше преди около 6 месеца).
Иначе съм виждала и по някои аптеки/дрогиерии, и магазинчета за био-храни, и в ДМ дори.
На доста места го има, не мога кажа сега конкретен пример, дано да няма глобален проблем с доставкатите му

# 683
Аз купувам от кварталния магазин(Здравец, до пазарчето).
В Кауфланд има някаква ароматизирана и е по скъпа(към 4лв за същото количество)

# 684
Ами не знам точно за Инка, но има една напитка Цикория, за която съм чувала, че е точно като Инката. Някой пробвал ли я е, да каже дали е хубава, и става ли за заместител на кафето, чела съм, че цикорията била много полезна. Simple Smile
Аз съм взимала от Цикорията. Лично на мен ми харесва, а и има различни варианти чиста или с добавка (жен шен, червена боровинка и др.). Приготвям е с мляко, но може да се направи и с вода. Прави хубав каймак Simple Smile

# 685
Кафе Инка май съм виждала на Пацони в Здравец  Grinning

# 686
Да имате идея къде и дали изкупуват диви кестени в наше село ?  newsm78

# 687
  • Русе
здравейте , някой срещал ли е боя за коса  Лакме и къде се продава ?  bouquet

# 688

Аз търся от де да си купя питомни  Mr. Green но да не са на 8лв/кг 

# 689

Аз търся от де да си купя питомни  Mr. Green но да не са на 8лв/кг 

Е, и претенции сега  Mr. Green
Не съм засичала още никъде от питомните...

Общи условия

Активация на акаунт