Токуда болница - София - 19 тема

• 83 711
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз си следя бременността при Колева и самата тя ме прати при Марков (не че и без това нямаше да ходя при него).Но дори не знаех, че прави ФМ, а и тя не е споменавала нищо такова.

# 646
  • София
Аз се следя при друг АГ там и като говорихме в началото за ФМ аз си казах, че мисля във Фемина, тя там е щяла да ме прати и без това и бързо се разбрахме.

# 647
  • Sydney
ако се пита на регистратура ти отговарят, че само Колева прави ФМ, мен тя лично не ме е оферирала да ми ги прави  Rolling Eyes
Мен повече ме притеснява документалната измама, която е направила, защото на всеки може да се случи да допусне грешка, но е неморално да се опитва да я замаже, вместо да се извини и поправи.
е, нали ако се поправи означава да признае, че е сгрешила и виновна... като отчетем себичността на лекарите като цяло, това ми се струва невъзможно който и да е да признае... а, че тази й немърливост можеше да има доста по-сериозни последствия и невъзможността да се направи нищо в момента е драмата... не само в случая, а и цялостно

# 648
Тази история е доста потресаваща, хора..Аз се бях насочила към Токуда за раждането, но леко се разубеждавам. Мислех и без избор на екип, защото не се следя там, но май си е рисковано. Безумно е да се случват подобни неща, имайки предвид, че си плащаш и то не малко пари.

# 649
  • София
Това реално може да се случи навсякъде, не само в Токуда. Преди години В. Нейнски раздуха подобен случай с Мазнейкова. Така че по-скоро е до лекар и до конкретен случай, не до болница.

# 650
  • София
И аз така мисля.
Разказите по-горе по никакъв начин няма да ме откажат да раждам там.

# 651
И аз не мисля да се отказвам да раждам в Токуда, но ще направи всичко което зависи от мен, за да може доктора за който си плащам да е на смяна и той да ме изроди, а не някой тотално непознат и недружелюбен.За Колева....без коментар. Точка.

# 652
  • Sydney
Oceanborn това дали ще се случи е доста относително, каквото и да правиш... мен също ми се искаше тогава лекарят, който ме следеше цяла бременност и когото съм "избрала" да родя при него, в крайна сметка родих при някой, който не познавах - д-р Корсачки... с уточнението, че тогава имаше задължителен избор на екип

# 653
Накратко и за моето раждане, че стана много негативна темата Simple Smile

Родих на 23-ти, планово секцио при Илиев. Много съм доволна от него и екипа (д-р Крумов асистираше, д-р Велева - анестезиолог). Изключително се постараха самата операция да е максимално положително преживяване, доколкото е възможно, разбира се.

Изобщо - получих отношението, което очаквах  Peace

# 654
benitabeni,   говоря само за това, което зависи от мен. Всички останали обстоятелства, които не зависят и не ги контролирам...няма как. Късметлийка си,че си попаднала на Корсачки, той е моят лекар!

JT, много се радвам,че всичко е минало успешно и както си го очаквала. Това е най-хубавото!

# 655
Аз съм родила и двете си деца в Токуда и ако дай боже някога имам трето и него там ще родя, и то пак при д-р Герганова. Днес бях на хирург в Токуда и я срещнах случайно. Ами тя толкова ми се зарадва все едно сме приятелки и пита как сме с децата и беше мила. Изобщо, грам не съжалявам, че съдбата ме изпрати при нея навремето (след като в Тина Киркова ми бяха казали, че трябва да ми махнат бебето, защото било недоразвито).

Та, с две думи - мацките, които се колебаете и си мислите, че този случай с д-р Колева може да ви откаже от Токуда помислите и за десетките положителни разкази от раждания, които сте чели тук и ги сложете на везните.

# 656
  • Sydney
Oceanborn аз си представих (от предния ти пост) как го заплашваш, че жив мъртъв трябва да е там... ама това е раждане, не е настройка на машина... и аз не съм искала да родя месец по-рано и изпадах в притеснения ами ако го няма лекарят ми, но ето че не беше страшно... а че тогава Колева ме остави на Корсачки е съвсем друг въпрос... сега става дума за съвсем различно нещо...

# 657
Oceanborn аз си представих (от предния ти пост) как го заплашваш, че жив мъртъв трябва да е там... ама това е раждане, не е настройка на машина... и аз не съм искала да родя месец по-рано и изпадах в притеснения ами ако го няма лекарят ми, но ето че не беше страшно... а че тогава Колева ме остави на Корсачки е съвсем друг въпрос... сега става дума за съвсем различно нещо...

Ами да ти кажа, ако трябва ще го заплаша, жив мъртъв, ако трябва на море няма да ходи  Joy Joy Joy

# 658
Аз също мислех да раждам нормално и без екип в Токуда - иначе много ми допадна д-р Кирякова, като бях на Отворени врати, а после попаднах на предродилна консултация при нея....Но...Непосилно ми идва финансовата част и се отказах. При все това, предвид случая с д-р Колева - не толкова извършената грешка (наистина навсякъде може да се случи), но това как видимо е извършила измама (!!!) - никак не ми се струва удачно за без екип.

# 659
  • София
Здравейте!
А някакви отзиви от д-р Кръстанова?
Попаднах на нея случайно и нещо не останах никак доволна....
Започвам да се замислям за избор на екип, колкото и безсмислено да минсе струва това при естествено раждане.

Общи условия

Активация на акаунт