iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 56-та тема

• 40 649
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Понеже тичам на пътека от време на време ми се иска някакъв Л- карнетин. Вие какъв ползвате?

Освен за енергия бих искала и да засили топенето на мазнини...

# 556
  • София
Има ли в сайта люцерна (незнам как да я търся  Blush ) и ако някой е вземал, ако може препоръка   Hug

Алфалфа, на лат. е Medicago Sativa, но внимавай, че повишава нивата на естрогените, защото е богата на фитохормони.
http://www.iherb.com/Alfalfa

Денис, би ли разяснила по- подробно повишените нива на естроген до каква може да доведе?
в момента пия това
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alfa-Max-10X-Concentrate-100-Capsules/1847
по 3 капсули дневно , и това
http://www.iherb.com/Now-Foods-Cod-Liver-Oil-Double-Strength-650 … -250-Softgels/491
по 1 на ден. Това добра комбинация ли е и добри ли са дозите, които пия?

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 12:12 от stelaartois

# 557
  • Плевен
Благодаря, denis    bouquet

# 558
  • София
stelaartois  
Високите нива на естрогените причиняват:
- хормонален дисбаланс
- СПКЯ
- натрупване на подкожни мазнини
- увреждане на черния дроб
- проблеми с костите - дърпа/изхвърля калция от тялото / кости и т.н./
- проблем със ССС
- ендометриоза , миома на матката, кисти на яйчниците  /ПКЯ/
- разрастване на жлезите /гръдни - при мъже и жени, простатна  - при мъжете/
- рак на яйчниците, тестисите, надбъбречните жлези и т,н.
Вярно е, че нивата на естрогените през премено- и менопаузата падат, но те са предшествани от срив на прогестерона - който е единсвения балансьор на естрогените. Не може при липсата на Прогестерон да се вкарва Естроген Simple Smile
Консултирай се с лекар Simple Smile

Лично аз се страхувам от тези добавки богати на фитоестрогени и без това храната ни е толкова богата на тях: месо, млечни продукти, овес, ечемик, сусам, соя, пшеница, бира Simple Smile и т.н.
 Е, има и Естроген-потискащи  храни Simple Smile :  Броколи, Елда, Зеле, Цитрусовите плодове, Смокини, Грозде, Пъпеши, Горски плодове

За Now Foods, Cod Liver Oil, Double Strength  - Ок., само внимавай с вит.А
 /ако се приема дълго време има опасност от Хипервитаминоза А - този вит. има много дълъг полуживот, освен че се натрупва в тялото/ Става въпрос за ретинола, не за бета-каротина / растителната форма/

detelina_mateva 
Тези добавки топят и мазнини  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 559
Deborana  
EVENING PRIMROSE OIL 500 MG  на Country Life  - дозата е 2х1300мг или от това 5 капс. дневно, разделени на отделни приеми, както прецениш. Приема се след хранене

на Jarrow formulas po 1300 millgrams evening primrose  - от това 2х1300мг или 2 капс. дневно

Мерси много Денис,

1)Доколкото разбирам от опаковки, първото би следвало да е много по-добро като субстанция или не може да се каже ?
2)Не е ли прекалено и трите неща да приемам едновременно или е нормално.
3) По време и след хранене следва ли да ги пия отделно или може на един прием?

# 560
  • На черешатааа
Скрит текст:
Скрит текст:
stelaartois  
Високите нива на естрогените причиняват:
- хормонален дисбаланс
- СПКЯ
- натрупване на подкожни мазнини
- увреждане на черния дроб
- проблеми с костите - дърпа/изхвърля калция от тялото / кости и т.н./
- проблем със ССС
- ендометриоза , миома на матката, кисти на яйчниците  /ПКЯ/
- разрастване на жлезите /гръдни - при мъже и жени, простатна  - при мъжете/
- рак на яйчниците, тестисите, надбъбречните жлези и т,н.
Вярно е, че нивата на естрогените през премено- и менопаузата падат, но те са предшествани от срив на прогестерона - който е единсвения балансьор на естрогените. Не може при липсата на Прогестерон да се вкарва Естроген Simple Smile
Консултирай се с лекар Simple Smile

Лично аз се страхувам от тези добавки богати на фитоестрогени и без това храната ни е толкова богата на тях: месо, млечни продукти, овес, ечемик, сусам, соя, пшеница, бира Simple Smile и т.н.
 Е, има и Естроген-потискащи  храни Simple Smile :  Броколи, Елда, Зеле, Цитрусовите плодове, Смокини, Грозде, Пъпеши, Горски плодове

/ако се приема дълго време има опасност от Хипервитаминоза А - този вит. има много дълъг полуживот, освен че се натрупва в тялото/ Става въпрос за ретинола, не за бета-каротина / растителната форма/

detelina_mateva  
Тези добавки топят и мазнини  Peace

Уау, аз това не го разбрах от нета, четейки. Денис  Благодаря  HugЛюцерната и афа (от аква сорс)са ги дали на майка ми, за почистване на организма от бактерии и други гадости  newsm78. Но четейки тези неща, ще ги спирам . Ще  започне  тези, които взех от сайта  маслото и хумата.
За отслабващите добавки, чайове и прочие неща- на мен явно не ми действат. Пих детокс програмата от тук- не свалям,  пих чай като на Денис не свалям, пия Л-Карнитин   и ходя на тае бо- греда. От  скоро съм и вегетарианка и пак нищо  Cry  Cry  Cry . Отчаях се вече  Confused Ако някой е бил така и се е справил да каже как  Hug

# 561
  • София
Deborana
Маслото от вечерна иглика на Jarrow formulas е по-добро  Peace
Може да приемаш и трите неща / Масло от вечрна иглика, Омега 7 и ХК/ - не са много
Може да приемаш и трите на един прием, след хранене.
Аз пия ХК сутрин на гладно с много вода Simple Smile  /една голяма чаша - 300мл./

gold laydi
Преразгледай си храненето  Simple Smile
Когато се смъкват кг., на първо място е храненето, след това спорта и накрая добавките

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 14:03 от denis _

# 562
  • София
stelaartois  

Cod Liver Oil го пия по едно на ден и опаковката стига за 8 месеца, това много време ли е?
а алфа- алфата си я взех предимно за тонус, това ми беше идеята:)

# 563
  • София

[За отслабващите добавки, чайове и прочие неща- на мен явно не ми действат. Пих детокс програмата от тук- не свалям,  пих чай като на Денис не свалям, пия Л-Карнитин   и ходя на тае бо- греда. От  скоро съм и вегетарианка и пак нищо  Cry  Cry  Cry . Отчаях се вече  Confused Ако някой е бил така и се е справил да каже как  Hug

зависи колко кг. имаш да сваляш и за какъв период от време искаш да стане това. Лично аз смъкнах 4 кг. за три месеца, като ям хляб само сутрин- 1 филия, на обяд си ям нормално без да се тъпча, дори и десерт взимам, а последното ми хранене е около 17 ч. Само салата, нищо друго.

# 564
  • София
Cod Liver Oil го пия по едно на ден и опаковката стига за 8 месеца, това много време ли е?
а алфа- алфата си я взех предимно за тонус, това ми беше идеята:)
За маслото от черен дроб на треска  и вит.А - ако ще го приемаш 8 месеца, след това поне 6 месеца почивай от вит.А.
Да, естрогените дават енергия и тонус - но са хормони и не са безобидни Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 565
Можете ли да ми препоръчате крем за околоочен контур ?

Някой да има идея какво се случва с на Мадре лабс нощния и дневния крем. Вече от две- три седмици ги няма...

# 566
  • Пловдив
Денис,това мека кърпа за гушкане ли е? Blush
http://www.iherb.com/Greenpoint-Brands-Miyim-Organic-Lovie-Blankie-Bunny/26703

# 567
  • София
Току що си получих двете пратки от 13.06 и 26.06, едната е на стойност 90$, другата 26$.
И двете ги взех от пощата.

# 568
  • София

Това е мека, еко-памучна играчка - става за гушкане Simple Smile

# 569
Денис, можеш ли да ми препоръчаш някаквa добавка подобна на Артростоп например?

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 22:13 от smile_86

Общи условия

Активация на акаунт