Отговори
# 450
  • Там някъде
Относно лака за нокти - питах док и тя каза, че анестезиолозите са против (май се гледа цвета на ноктите и са индикатор за недостиг на кислород и проблеми със сърцето), но каза че ако ми е чак толкова важно може френски. Е, аз реших за себе си, че ще съм без лак (както на ръцете, така и на краката) с късички нокътчета.

# 451
  • Sofiq, Bulgaria
Да се отчета и аз Simple Smile

Вчера бях на преглед и моя бебешок,който по цял ден и нощ не спира да ме ръчка на записите на тонове заспа,неможем да го събудим Simple Smile.Вече съм 38+1г.с. а нямам и грам разкритие и ниндикация че ще раждам.....а толкова време се пазя  и треперам да не ходя много,с контракции от 7 месец.Бебчо е вече 3040гр.,на мен ми се вижда голям,даже се притесних че ако изкарам до термин как ще раждам нормално  newsm78
Вече съм +12,5кг и много ми тежът(стартирах с 51,5),съм само 157см

А как се възхитих на големите бебешоци на Лейди Април и на Другата мама(извинявам се забравих коя беше)

# 452
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Снощи с ММ бяхме на гости на едно приятелско семейство, на което преди 2 седмици им се роди дъщеричка и още ми е много развълнувано. Heart Eyes Бебка е толкова мъничка и крехка, чак ми е трудно да си представя как след около 2 седмици и ние ще си имаме такова съкровище вкъщи. Майката ми разказа подробно за раждането и ме обнадежди още повече, че всичко ще бъде наред. Мен поначало не ме е страх от раждането, по-скоро си представях как ще си имам разправии с намусени доктори и акушерки, но тя ме увери, че всички са много мили и на разположение по всяко време. И бебчето си е постоянно при тебе в стаята. Heart Eyes Ох, още съвсем малко и ще изпитам и аз щастието да стана майка. Heart Eyes

kalata2011, пиши ми лично съобщение с линк към профила си и ще те добавя във Фейсбук групата. Hug

# 453
  • Пловдив
Добро утро.

И на мен вече много ми тежи корема,а съм последна  ooooh! .Имам още хляб да изям докрая

Големи наводнения,голямо чудо.Имаме познати в Аспарухово и вчера не отговаряха.Днес вече се свързахме с тях

Варненки,добре ли сте?

# 454
  • Варна
Аз съм добре. Моят квартал е разположен доста на високо ш тук беше сравнително спокойно.
Тази сутрин ходих за кардиограма и изследвания за секциото, което ще е в сряда. Вече започва да ме хваща шубето, но и нямам търпение да свършва тази бременност, много ми тежи вече и едвам ставам от леглото.
И все пак се моля да изтраем до датата, че днес ме е хванало рядкото щастие и оремът ми се е смъкнал още. Надявам се да устискаме още малко.

# 455
  • Пловдив
Добро утро и от мен Simple Smile
bebe2 завиждам ти за съня Simple Smile
Искам вече всичко да свършва много некомфортно е последния месец.Представям си ако бях качила много какво щеше да е  Sad   може да ме мислите за егоист,но наистина не ми е хубаво вече  Sad
Дано всичко е наред с Варна и всички мами от там  Praynig
Лек и спокоен ден на всички   bouquet

# 456
Добро утро момичета   food010
то вече на добър ден отива де ама айде  Flutter Сестричката ми е на гости и си пием кафе ей тука и аз реших ей така да си поръчам стикери за стена за бебока да му е красивичко около леглото

За п1ви път поръчвам от ибей пък да видим дали съм направила всичко както трябва или съм вътре 17лв. дано не  Mr. Green
Вярно във Варна страшна работа дано няма повече жертви и да се овладее положението  Sad

Ооооо за малко да забравя да ви кажа поръчах Бу-то  1stroller  Реших в крайна сметка да я взема на изплащане понеже сега не мога да отделя 850лв. точно баш преди бебето да се роди понеже купуваме и ел уреди за квартирата и ще ни трябват супер много нови неща и така го реших. Знамм че ще се оскъпи много, но това е положението. Пък като се роди бебо и родата като вземат да снасят ще вснасям по повече и ще ми намалят лихвата. Сега чакам да ми пратят документите за кредита и като им ги подпиша ще ми пратят количката. Тя между другото е Camarelo Carerra цвят зелен и другата седмица трябва да е при мен  yes  ураааа ура

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 11:00 от Avencis

# 457
Добро утро мамчета! Ей не спряха тези дъждове пууууу  ooooh!

# 458
Да питам каква е връзката между рядкото щастие и родилния процес? Питам защото и на мен ми се е забързал метаболизма от 2-3 дена, чак ми е странно. А нямам промяна в това дето го ям, в смисъл не съм яла нищо разхлабващо newsm78
По тоя повод въпреки че съм 14 кг напред вчера направих баница и и се насладих много пълноценно eat

# 459
  • Варна
И ние сме добре, в нашия квартал няма поражения.  Peace

Бебе2, доколкото знам едни и същи хормони отговарят за позивите при голяма нужда и тръгване на менструация, както и раждане. На мен винаги като ми идва цикъла ми се прихожда до тоалетна. При раждането стана същото.  Peace

# 460
  • София
Ай стига бе. Ся като имам и аз, хм, забързан метаболизъм, да не искате да кажете, че ще раждам?  newsm78

# 461
Здравейте! Реших да пиша тук. От тази сутрин ме боли адски едната гърда и е доста твърда. Някоя да има такива болки? С първото дете не ми се е случвала. Абе много неща ми се случват сега за първи път. Помислих си , че може би млечните канали се активират вече, но се питам възможно ли е да се получи запушване сега преди раждането?

# 462
  • София
Аз скоро писах, че ме болят гърдите, но не беше чак адска болка. Може наистина да е някаква подготовка, не знам. По добре звънни на док, ако трябва и да погледне. Не е добре да те боли така.

bebe2, ти купи ли си ваучера за почистване? Чудя се дали да не взема и аз един, да дойдат да поизчистят докато съм в болницата.

# 463
Здравейте и от мен!

Размишлявам си и искам да попитам някоя от вас мисли ли да използва лятно чувалче за спане на бебето? Изобщо има ли толкова малки? На една лекция, на която ходих- първи грижи за новороденото, акушерката каза, че е много добре бебето да спи в чувалче вечер. Така ще си изгради навик, че след като се сложи в чувалчето е време за сън. Има ли нещо вярно в това и как бебчо ще се движи спокойно в чувала?

# 464
Здравейте мами  Hug ние сме вече при мама,ама нещо вместо да се успокоявам май ме хвана пред родилната паника.към 3-4ч се събуждам вече втора вечер и ме обзема паника,като каустрофобия,тъмнината,тясното пространство,въздуха....търча към терасата.Дишам дълбоко,пия вода ,самоуспокоявам се и после пускам ТВ и заспивам.Има ли и някоя друга мама в такова положение?Иначе се запознахме с нашата си док,харесахме я,имах контракции ,кито тя засече може би от тия 500км път и по-интензивните движения навън които мисе налагаше да правя дори с клата.Сега ще пия магнерот и хапченца за хемогл че е паднал и да избегнем кръвопреливане.Имаме си дата и дано дребния се успокои и я дочакаме  Praynig .

Общи условия

Активация на акаунт