Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 133

• 72 941
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • ÇapulcuLand
E, те така те искам, Лакун  Party

Айде на усмивките:
Аз съм туркиня, аз съм свободна. Защо ми забраняваш да се смея

# 331
Разглеле!!!  

Лакуна,     bouquet така цветущо се описа  Joy Joy разсмя ме  Joy Joy  с две думи наредих се и аз при неблагочестивите.  Mr. Green

И още малко от предстоящото...

Скрит текст:
Старият ми приятел - 3 рекламен клип

Скрит текст:
Чудо - промо-трейлър

# 332
 newsm10

Аде, стига усмивки  Stop задава се нова трагедия и СедеФчето  Cry

ÇiÇEK Tanıtım Fragmanı - 2

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 00:07 от petan

# 333
Аз пък ся кат ида в Истанбул ще ходя полугола по сокаците и нон-стоп ще цвиля кат пача  Joy Joy Joy Ади бакалъм  Wink

Сакън, дръж се прилично! Peace

# 334
  • Разград

Скрит текст:
ТАЙНАЯ ЛЮБОВЬ!!!

- Стало известно что Ибрагим Челикколь и Синем Кобал, вместе отдыхают в Эге. К Синем, которая вместе с подругами Бурчин Терзиоглу и Джансу Дере, находятся в Айвалыке, присоединился и Ибрагим Челикколь. Один из работников отеля, попросил сфотографироваться с актером, на что актер согласился, фотография распространилась по всему интернету. Комментарий к фото: "Он приехал к Синем". Значит все таки же, отношения есть, но до сих пор не разглашают.

# 335
г.георгиева08, за промото Hug, вкл. Миленка
мерсаж Peace

Така, като гледам пак сЮпер драма, мъка, мъка и рев чака тези, които ще го гледат newsm78

# 336
Ванче Hug тая новина за "отношения есть" на Ибрахимчо със Синем я спрягат от преди два месеца.....пък ако се разделят и Мурат ще е свободен вече за Синем или по-друг начин ще се завърти колелото....когато се срещнат с полуглата, цвилеща Лакунка Hug

# 337
То, ако човек чете само нас, ще вземе да реши, че при комшиите е настанал векът на любовта, пък то нещо не е съвсем така...  Crazy Тоест, не ме разбирайте погрешно и даже не мен, а вицепремиера Арънч, който онзи ден в обръщението си по случай байрама напомни на народа, че любов може да има, но е за предпочитане много-много, да не кажа даже хич, да не се афишира публично  Naughty Напомни, че жените трябва да са облечени скромно, за да не изкушават мъжете и е за предпочитане първите да си седят вкъщи и да си гледат домочадието. А когато им се налага излизат навън, да внимават как говорят, но най-вече (!) да не са посмяли да се смеят, когато са между хора, щото не било благочестиво  ooooh!  Sick

#direnkahkaha

Ето и реакцията на Ханде Д.

gülmek güzeldir hele kahkaha atmak en güzeli bir de kadınsan..

Хубаво е да се смееш, особенно, когато се кикотиш , а най-хубавото е, когато си и жена , ако си и жена.
Скрит текст:

Да са живи и здрави новото семейство и бебенцето !

Hug

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 00:14 от krasi_anna - ламаринено око

# 338
  • Разград
Ванче Hug тая новина за "отношения есть" на Ибрахимчо със Синем я спрягат от преди два месеца.....пък ако се разделят и Мурат ще е свободен вече за Синем или по-друг начин ще се завърти колелото....когато се срещнат с полуглата, цвилеща Лакунка Hug

Знам, че ги спрягат, но сега са ги издали от хотела че пристигнали двамата. А кой Мурат ще е свободен за Синем, това не го разбрах.

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/sinem-kobal-sevgilisinin-ailesiyle-tanisti

Скрит текст:
Sinem Kobal sevgilisinin ailesiyle tanıştı!

Arda Turan’la evliliğin eşinden dönen Sinem Kobal, bir süre önce Riva’da bir kafede İbrahim Çelikkol’la hayli samimi bir şekilde görüntülenmişti.
Kobal, “Sadece arkadaşız” dedi ama çiftin yeni bir aşka yelken açtığı konuşuldu.
Makaron'un haberine göre Kobal ve Çelikkol bayram tatilinde birlikte İzmir’e uçtu.
Çelikkol’un sevgilisiyle birlikte Dikili’de yaşayan ailesine bayram ziyareti yaptığı öğrenildi.
İzmir’de iki gün kalan sevgililer beraber İstanbul’a döndü.
Çift, 30 Mart’ta Riva’da bir kafede el ele, göz göze yakalanmıştı.
Çelikkol ilişkiyi yalanlamamış, Kobal ‘Arkadaşız’ demişti.

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 00:32 от vania_e

# 339
Ванче Hug, как кой - Мурат Йълдъръм, нали се развеждал, та пак е ерген Wink

# 340
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ах, Мартинова, как ми липсваха твоите красиви картинки! Добре, че си дойде, да ми размечтаваш пак душата.

Лакунче, Фнимавай, майка! Немой с рого Joy Joy
То съвсем на талибанщина ги избива господа комшийските политици...

Беренка е много хубава, нали? Нежничка, женствена, тъничка...да беше океанският вятър й отвял капелата, щеше и да е още по-добре, ама нейсе, и тъй бива.
Младоженецът явно има много скрити екстри и чар в изоблие, щото на външност не го докарва много-много.. .

Нова двойка ли има? Бурак-Фахрие? Йе!

А Седефчето с кого е на тъжната гробищна картинка от промото? Нещо ми е познат, ама се не сещам newsm78

Мартинова, гледам Ифет и като така, всяка вечер се сещам за теб.

# 341
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Светле, за този ли говориш - Emir Benderlioğlu?

На мен ми е познат от Мечтатели, но принципно момчето има длъжка биография  Peace

http://tr.wikipedia.org/wiki/Emir_Benderlio%C4%9Flu

Новото дизи на Седеф ми изглежда интересно на първо четене и като каст. А да видим как ще я подкарат  Wink

g_georgieva08, благодарности  Hug на Миленчето също    bouquet

и аз хвърлям по едно око на Иффет, нал ще се сродяваме с Денизка  Joy трябва да съм в час...

# 342
А така, гледайте, гледайте Иффет и после кажете кой прав и кой крив Wink

Светле Hug, ти гледаш ли още "Момичето с червения шал"? Така ме беше запалила, че е по Айтматов, но не мога ей бога ми, голяма боза....Добър замисъл, но поднесено безумно непоследователно и скучно newsm11

И една фотка, за да не се разстройваш от написаното Joy Joy Joy По-добре чети книжка и гледай през прозореца hahaha

# 343
Лакунич, ми не знам, за него ли говоря newsm78
Ся на тая снимка не ми се види познат...Ма не че е толкоз важно, де.

Ха дано да има нещо интересно през новия сезон, щото изминалият беше доста разочароващ. Ноу сълзи, ноу нещо... И мъжете, уж бабаити, ма и те реват на поразия, за всяко нещо се натъжават и айдеее очите пълни със сълзи и току прелеят. Мислех ги за по-корави тез турци, ма май съм се лъгала. Като гледам, все ги командорят женурята - дали ще са жените им, любимите им или майките им, все някой ги "ръководи" и им дава "насока". Пък те нека си размахват юмруци и ножове, ама са меки Марии.

# 344
Лиа, гледам много рядко, не ми е удобен часът на излъчване. Един път в седмицата ако го хвана...ама нищо не изпускам, всичко се разбира Joy Joy А Айтматов... - колкото аз съм балерина, толкоз и това е по Айтматов. Саде имената останали от него, нищо друго. Аз, честно, казано, не съм и очаквала много, че Айтматов може да бъде почувстван по друт начин, освен с четене. Макар да съм чела, че предишната екранизация с Кадир Инанир била много добра. Ама то и за Перла съм чела, че бил страхотен сериал.
Попоглеждам го сега заради Йозгето и Сечкин, много са ми хубави двамата заедно. А иначе - като гледам, могат да откарат петшеснайсе сезона, както са го подкарали...равничко, кротичко, бърборкат си разни неща, готвят си, папкат си, пийват, кат ги налегне мъка...а бе класика в жанра!То това е сапунка - да можеш да пуснеш две перални, да ги простреш, да изгладиш вчерашното пране, да спретнеш нещо за ядене - без да изпускаш нишката на действието. Удобничко, да минава по-лесно домакинската работа...

Общи условия

Активация на акаунт