Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 791
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Горгона, благодаря ти за отговора! Ще изключа балсама като опция, ще му взема директно автър шейв. (Тъкмо бях набелязала няколко балсама на Нивея,но се отказвам)
алкохола в афтършейва допълнително ще изсуши и раздразни кожата. Най-добре след бръснене да ползва термална вода - пръска върху кожата и тя е успокоена и няма раздразнения.
Иначе е по-добре балсам, отколкото афтършейв, но да е без алкохол ( Нивеа имат такъв, понеже ги спомена ).
Зависи от какво му се раздразва кожата - може да е от алкохола, може да е от маслото в балсама. Така че ми се вижда малко прибързано да отсичате какво да ползва и да не ползва.

# 406
  • Седмото небе
Здравейте момичета,от скоро взе да ми се завръща косопадът(все още е лек).По принцип и преди съм имала този проблем,но от повече от половин година нямах.По странното сега е,че ми падат къси косъмчета (дълги около 4-5 пръста) Rolling Eyes.Някакви препоръки за лосион,ампули,шампоан,хранителна добавака попадащи в графа евтини?
Не знам дали си внушавам,но началото съвпадна с първия ми плаж,точно след наводненията(от Варна съм).
П.П Нарочно не питам в косопадната тема,защото обикновено препоръките там са за малко по-скъпички продукти.
Виж в някоя добре заредена аптека продуктите от серията FITOVAL.Има за изтощена коса и за косопад,може да видиш и инфо в нет-а.Тези продукти са ме спасявали и в двата случая.Само си спомням като недостатък,че ми правеха косата 1 идея по твърда от обикновенно и си взимах тази маска
Скрит текст:
,а като за финиш нещо омекотяващо за връхчета Wink

# 407

И на мен Фитовал ми действа добре, използвала съм таблетките и шампоана. Тая година най-неочаквано се оказа, че и Калмацин форте добре ми влияе - спря падането на косата, съживи се, имам чувството, че се сгъстява дори. Не знам защо реших точно него да купя, съвсем импулсивно го направих. Peace

# 408
  • София
Здравейте момичета,от скоро взе да ми се завръща косопадът(все още е лек).По принцип и преди съм имала този проблем,но от повече от половин година нямах.По странното сега е,че ми падат къси косъмчета (дълги около 4-5 пръста) Rolling Eyes.Някакви препоръки за лосион,ампули,шампоан,хранителна добавака попадащи в графа евтини?
Не знам дали си внушавам,но началото съвпадна с първия ми плаж,точно след наводненията(от Варна съм).
П.П Нарочно не питам в косопадната тема,защото обикновено препоръките там са за малко по-скъпички продукти.
Аз писах за ш-на на Евтерпа за изтощена коса с масло от жожоба 3 в 1: подхранващо действие, против косопад, за боядисана и накъдрена коса. 1.73 лева.
Още не мога да преценя дали е ОК, но косопада значително намаля.
Скрит текст:
Пия и ревалид, 4 пъти правих мезотерапия

# 409
  • Сливен
да споделя за едни нови продукти на фикосота http://www.allnature.eu/ .ползвам балсама за коса от тази серия http://www.allnature.eu/bg/products/hair-series/fig-and-olive-oil и този душ гел http://www.allnature.eu/bg/products/body-series/lavender-and-almond-oil.има ги в ДМ ,а от темата за перилните препарати разбрах,че се предлагат и в Карфур.Много съм доволна от тях.

# 410
  • Варна
Момичета,благодаря ви за споделеното,ще се възползвам Hug
Аз лично през времето съм ползвала различни продукти п/в косопад.Сякаш най-доволна съм останала от серията на DUCRAY-Анакапс и Неоптид,но те определено не са евтини.

# 411
Има шампоан и тоник за коса на Билка срещу косопад. Не знам обаче колко са ефективни. Ето така изглежда тоника, шампоана е в подобна опаковка. Може да има и др. продукти от същата серия.

Относно проблемът с обрива след бръснене. Мисля, че това се нарича razor bumps. или pseudofolliculitis barbae. На тази картинка е показан механизма на образуването на пъпките.

# 412
Аз съм ползвала тоника на Билка срещу косопад.при мен не подейства особено ...И така си стоят,което ме подсеща ,че вече трябва да ги хвърля  Laughing

# 413
  • Sofia, Bulgaria
Да питам за маска или нещо подобно, много са ми сухи краищата, а в корените все едно яйца съм си пържила на главата, казаха ми да се мажа със яйце и зехтин, но не си падам по такива мацаници и търся нещо от близката дрогерия - до 10лв съм склонна да дам, тъй като поне година ще я ползвам...

# 414
  • Пловдив
Да питам за маска или нещо подобно, много са ми сухи краищата, а в корените все едно яйца съм си пържила на главата, казаха ми да се мажа със яйце и зехтин, но не си падам по такива мацаници и търся нещо от близката дрогерия - до 10лв съм склонна да дам, тъй като поне година ще я ползвам...

Онзи ден бях в Елитис и видях че има такъв шампоан на Шаума, за мазни корени и сухи краища, за съжаление не мога да кажа дали е ефективен, но нищо не ти пречи да пробваш
Скрит текст:

Иначе краищата може да ги мажеш с някакво масло, примерно от макадамия....

# 415
  • Варна
За Билка-та п/в косопад и аз съм срещала повече негативни коментари.

# 416
  • Варна
Този ББ крем на Гарниер да сте виждали някъде в момента на промоция?

Скрит текст:

# 417
Има шампоан и тоник за коса на Билка срещу косопад. Не знам обаче колко са ефективни.

При мене тоникът имаше обратен ефект.  Laughing След употреба, на следващото къпане (и вчесване съответно) косата ми започва да пада на кичури. Ядосах се и половин-неполовин шише го хвърлих направо в кофата за боклук.

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 19:20 от Анонимен

# 418
Аз съм много доволна от:
Масло за нокти на Икаров
Антицелулитен серум на Икаров
Серум за коса на Икаров.
Най-скъпото от тези неща мисля ,че беше 6.50 лв,но наистина много помагат.

# 419
Аз съм доволна от ампулите Хербажен на Биофарма-към 10 лева са 8 ампули и такъв шампоан-към 5-6 лева.

Общи условия

Активация на акаунт