Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 389
  • 336
  •   1
Отговори
# 225
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, аз не се чудя, живея в настоящия момент (и настоящо отворения форум Mr. Green)
http://www.youtube.com/watch?v=F7jSp2xmmEE

# 226
Старата любов ръжда не хващала, казват  Grinning

Скрит текст:

# 227
Много ми пасва на ситуацията в момента тук /колкото и да я мразя тази песен/ :

Скрит текст:

Joy hahaha

# 228
  • София

Скрит текст:

# 229
  • Ямбол
Много ми пасва на ситуацията в момента тук /колкото и да я мразя тази песен/ :

...
Много ми е любопитно как точно пасва? Кой се строява тук и кой се уволнява?
Къде е приликата на бг-мамма с казарма?
Извинявай, но нещо не ти се получава.

# 230
Който трябва ще разбере смисъла  Wink , много си е прозрачно даже  Mr. Green .  Ти не си от хората, които изобщо някога ме разбират , нито аз теб...не ми се започват спорове наново  Peace

# 231
Доколкото разбрах в редиците им са все най-високоинтелигентните, та вярвам няма да се затруднят от нетрадиционния език Grinning.

И съответното признание : I have never been clever 'çause need it never

# 232
  • Ямбол
ОК, Кари не желае да ми обясни, затова моля, онзи, който прозре дълбокия смисъл на връзката на казармената песен с темата, да ми я опише с няколко думи, може и на ЛС.

А за онези, които напускат и отиват при плагиатите, да се подготвят с това парче:
Скрит текст:

# 233
И после кажете, че Лиляна няма чувство за хумор "и пак във чашата се давя всяка нощ"  Joy

# 234
Скрит текст:
Тя е. Опитват се пак някаква мъст да леят срещу нея. Не се получи предния път, но важното е опитите да продължават.
Скрит текст:
Всички леят мъст, а тя сипе рози и ухае на Шанел, така ли?! Интересно Thinking

Понеже сме тръгнали с поздравите и изпратихте отиващите си, аз пък ще поздравя оставащите, да не се чувстват пренебрегнати   bouquet  Hug
Скрит текст:

Доколкото разбрах в редиците им са все най-високоинтелигентните, та вярвам няма да се затруднят от нетрадиционния език Grinning.

Mně a mému manželi se to líbí  Laughing
Доста хора в този форум имат нужда от gel na prdel, че все едни криви и вкиснати  Laughing

# 235
Подозирах, че Лиляна е виден чалга поклонник. Сигурно и по масите в Биад е танцувала, но тук се прави на интелектуалка.

# 236
# 237
Аз пък се изненадах от чалгарските познания на Лиляна, но сега като се замисля, отива ѝ.

плагиатите  Joy
За мен плагиатите са тези, които правят пари от нещата, които хиляди потребителки са споделяли тук от личен и професионален опит. Но това си е в реда на нещата, така че не го коментирам.

# 238
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Калинка, как добре се разбираме Grinning. И за целите на съпружеската (форумската) вярност също е идеален Whistling.

Още един поздрав, за тази, която все бълнува за чуждия алкохолизъм
Скрит текст:

# 239
Не е песен, но не можах да се въздържа:

Скрит текст:

Пък като се обичате толкова, хайде вземете се, де. Ние, старите, ще помагаме, с каквото можем...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт