Отговори
# 405
Въобще е излишно да се дават примери за опровергаването на тази глупост с подстригването. Ясно е, че връзка между косата и пишката няма.  И майка ми се опита да ми каже да не се подстригвам и само я изгледах и я попитах дали се чувства добре и повече въпросът не е бил коментиран. А пък от млади майки като чуя как вярват на тия глупости и им се чудя на акъла.

# 406
G-style Страхотни сте!  Heart Eyes Много да се обичате!
Адичка-Маслинка Ооо усетила си бебчо! Много се радвам  Hug Аз само като легна по гръб и виждам как ми пулсира корема.

За работата в началото мислех да работя до края, но сега вече ми е много изморено. Искам като другите бременни около мен да поспивам до късно, да си лежа, а не 6 дена в седмицата да ставам в 6 и да ходя на работа...

За подстригването - не съм го направила само защото с тази работа нямам време да стигна до салона, иначе с удоволствие  Simple Smile

Момичета, аз от няколко дни като стоя повече права или се разхождам повечко усещам тежест в корема. Не са болки определено, но се чудя дали не е нещо притеснително... newsm78

# 407
Благодаря ви момичета за милите думи   bouquet Hug. Хората около мен направиха деня ми специален и съм благодарна, че са част от живота ми Simple Smile

И аз усещам тежест постоянно. Права на едно място не мога да стоя. Сега ми е неудобно и на офис стола ми - трябва да намеря с нещо да си подпирам кръста, че имам чувството, че си смачквам корема. И не мога и да ходя вече нито толкова бързо, нито толкова продължително като преди. Не съм се притеснила засега.

# 408
Точно с Продиджи се боядисвах и не ми е паднал цвета,хвана ме,но по принцип аз слагам рядко боя,повече кичури правя  Hug!По принцип се подстригвам на 3 месеца и като ми стане време ще отида,не ми е заради пишката,просто сега косата ми е средна дължина и искам да ми е по-дълга!

# 409
Привет и от мен,

Аз известно време не се боядисвах, реших да изчакам да мине 12 седмица.. Толкова бяла коса имах преди да стигна до фризьорката, че направо се изплаших Shocked Тя ми я боядиса с безамонячна на Матрикс, ако не се лъжа, покри добре. Подстрига ме също  Wink Едва ли ще пропусна всички суеверия покрай ушите си, но това с не-подстригването ми се вижда много смехотворно.

Иначе и аз мисля да работя до 45 дни преди термина. Не че се чудя какво бих правила ако не работя, аз съм направо спец на губенето на време, безцелните разходки и свободните занимания Simple Smile Но просто не искам да си вземам болничен в случай, че се чувствам добре и се надявам да е така. Като бях бременна с дъщеря ми ходех в офиса почти до термина, сега мисля да не е чак така. Ще видим, живот и здраве Simple Smile

Аз имам притеснението, че коремът ми е прекалено голям. Още преди да минат 3 месеца вече ме бяха разконспирирали. И в момента се случва някой да си мисли, че съм в 5-6 месец. Вече се примирих - голям, не голям - това е положението. Не съм качила много килограми, но определено изглеждам много бременна, иначе съм висока... Представям си какъв кит ще стана до декември  #Crazy И с дъщеря ми имах много голям корем, но поне в първите месеци не беше чак толкова. Тогава качих 15 килограма. Не знам сега, ще видим...

# 410
И моя корем е много голям  Laughing И с дъщеря ми беше гигантски, но започна да проличава едва в края на 6 месец, сега е чудо  Laughing
Иначе, пу-пу, не съм напълняла другаде, освен в гърдите и шкембето  Flutter

Да ви питам, чувствате ли парене в дланите и стъпалата? Аз вечер направо имам чувство, че ще полудея, особено снощи, защото и комари ме хапеха и ми беше едно нервно...сто пъти ставах да си поливам краката с ледена вода и чак като ги накиснах в такава мирясах  Laughing

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 16:15 от Елиас

# 411
Здравейте и от мен Simple Smile
за подстригването, аз не съм се подстригвала от половин година, но ще изчакам да мине лятото, че тогава много ми се съсипва косата и може би тогава ще се подстрижа, ако ли не със сигурност като родя и започне косопада. Засега е добре косата, не е много нацъфтяла или нещо друго.
А за работата вече направо нямам търпение да ми приключи договора и да спра да ходя на работа - тежи ми, най-вече много ми се спи през деня и като ми се подуят краката не е удобно да ги дигна някъде. После може да си поработвам от къщи, но това е друго.
За медицинското вчера говорих с моето GP каза ми че трябва да си направя изследване за Вайсерман кое струва 15 лв, и после още 20 лв. за самото медицинско. Днес съм пратила бъдещия съпруг Wink ей как звучи да пита неговият GP какво ще каже. И накрая ще го видим. G-style страхотни сте, моите поздравления.
А коремчето - много ми е смешно. Една колежка ме разконспирира още в началото на 3-тия месец, но повечето колежки (тези на които не съм казала) още си мислят че просто съм напълняла. В трамвая понякога хората се усещат и стават да седна, понякога изобщо не забелязват. Когато съм с по-прилепнали дрехи си личи, а когато съм с малко по-широки не си личи. На голо имам очевидно коремче  Laughing но не мога да кажа дали е голямо или малко. Не се чувствам особено напълняла - само на коремче и гърди, даже ей сега като се премерих май съм смъкнала кило и нещо Simple Smile Но нали е лято и ям по-леки манджи и повече плодове, мисля че е нормално. Притеснявам се много да не дигна килограмите, като сестра ми 35 кг. отгоре, че тя после изобщо не можа да си върне предишната фигура и гледам много да ходя пеша.

# 412
Здравейте  Simple Smile Надявам се ,че има място и за мен във вашия отбор   bouquet Моят термин е 29.12,втора бременност ,от София съм , пол неясен засега  Hug Поздрави на всички и леко бременеене  Peace Hug  bouquet

# 413
Здравейте момичета, тъкмо се върнах от преглед при доктора Simple Smile Май и ние ще сме с розови гащи Simple Smile за не толкова голямо въодушевление на таткото, който си мечтаеше за синче, но се успокоява с мисълта,че живот и здраве второто ще е момченце Simple Smile

Пропуснах да кажа ,че термина ми е изчислен за 07.12

# 414
Anyka ние миналата година като се женихме си направихме медицинските в един център на пиротска (забравих как се казва), но е в същата сграда, където преди е бил обредния дом за сватби. Излезна ни по 20лв на човек и ни казаха, че друго не ни трябва. Не знам в коя ритуална ще се жените, ние бях в тази на Красно села, и това медицинско свърши работа

# 415
аааа забравих да ти кажа че става някъде за около час. Не знам дали въобще нещо изследват на взетата кръв, но важното е че стана бързо и сравнително евтино.

G style страхотни снимки. Честито

# 416
  • Пловдив
Здравейте, мами  Hug
За постригването - още не съм се постригвала, но е защото нямам време. Иначе се боядисах сама със SYOSS безамонячна. Хвана ми и не съм забелязала да ми пада по-бъзро.
Простете за възпроса, но как точно усещате малките бебоци? Какво чувствате?

# 417
Благодаря ви момичета  Hug  bouquet.

Елиас - аз и небременна имам проблем с парене на стъпалата през лятото. Направо няма заспиване. И аз ставах по няколко пъти да ги разхлаждам и накрая го измислих- взех една малка хавлийка, намокрих я и я изцедих така че да не капе вода от нея. Преди да заспя като ми запари много си мокря краката с нея, а ако и тя се затопли просто я развяваш малко във въздуха и тя се охлажда. И пак разтриваш краката, носи някакво облекчение и по някое време просто заспиваш.

# 418
ludatakrisi аз лично го усещам като някакво куркане, пърхане нещо такова. Усещам го като мърда, понякога в ляво, понякога и в средата. Различно е . Доколкото знам още е рано за ритници, но се усещат движенията Simple Smile Много е приятно Simple Smile

# 419
Anyka ние миналата година като се женихме си направихме медицинските в един център на пиротска (забравих как се казва), но е в същата сграда, където преди е бил обредния дом за сватби. Излезна ни по 20лв на човек и ни казаха, че друго не ни трябва. Не знам в коя ритуална ще се жените, ние бях в тази на Красно села, и това медицинско свърши работа

Ние сме решили в бившата Блага Димитрова или нещо подобно беше, на Оборище, където и сега е записването и запазването на часове. Ще мина другата седмица да ги питам там няма ли да кажат нещо по-евтино за медицинските. Иначе като питах Вайсермана става за 1 час готов, та може и да си ви изследвали без да разберете. А помниш ли къде горе-долу на Пиротска е било това да мина и от там да питам ?

Общи условия

Активация на акаунт