Отговори
# 420
Как сте, слънчеви мами?   bouquet
как се справяте с жегите? Понякога мен много ме мъчат.. baby_neutral
можи да добавите в графата /за сега доки си залага главата/ един чифт розови гащетах Blush според него няма накъде да е друго  Blush
живот и здраве пак на изследвания др път,БХС и леко ми е свито докато мине,ама...дано всичко е наред Praynig връщам се да ви дочета,че бяхме в ремонти до сега ииии... Hug

# 421
Anyka на Пиротска 10 е, и се казва Санус, обаче мисля, че за него нямаше табела, но пък предполагам, че тази за обредния дом още стои. Ако тръднеш по Пиротска в посока Хр. Ботев ти се пада от дясната страна в едно като безистен. Да знаеш че е едва забележимо и можеш да го пропуснеш, ако стане така просто се върни и пробвай да го намериш пак  Wink

# 422
Момичета, извинявайте, че нахлувам в темичката ви, но се поразрових из летния ми гардероб и видях, че имам чисто нова http://conti-bg.com/product/87/pola-sara-dankova-lyato.html такава дънкова пола Wink, ако някой си я познае, да пише ЛС /размер М е/

# 423
Ven4e333, надявам се да останеш доволна.  Hug

G-style, много сте хубави! Бъдете много влюбени и щастливи!

Елиас, моите ходила парят в момента. Не са отекли, видимо не са по-различни. Сигурно е заради жегата.

fanFar /Emy/, дано всичко е наред с БХС.

Първите ми опити за боядисване на млади години бяха с безамонячната L'Oreal. Хващаше, но се отмиваха много бързо. Сегашния ми светъл цвят е невъзможно да го постигна с безамонячна.

Леко ми е странно, когато млади и интелигентни жени питат дали могат да се постригват по време на бременността или пък дали на бебето ще му стане нещо, ако не му купят нещо ново.  Rolling Eyes

# 424
Нико, много беше хубаво наистина, но леко насън и само два пъти засега Hug Явно при всеки е различно кога и как ще усети. Аз нямам търпение да започне регулярното подритване Laughing

Ludatakrisi, всеки го описва различно и за всеки е различно. Повечето жени го описват като пърхане на пеперуди. Аз го описах като вълнички отвътре под пъпа някъде.

Ванеса, добре дошла Hug

Еми, честити розови гащииии Hug СУпеер, добавка към скромния розов отбор Blush

Линофрина,  newsm10 Съгласна с последното

# 425
За усещането на бебето е нещо като подбутване или като пукане на балончета. Аз мисля че на този етап бебето се намира ниско долу защото матката не се е качила до пъпа. Около пъпа помръдване то може да е от червата незнам поне аз така мисля а пък Знае ли човек.

# 426
Да, в началото е като пърхане, може да го пропуснеш, а после може да го объркаш с куркане на червата долу ниско. Единичните подритвания няма как да ги подминеш. По това време смятам, че матката още не е стигнала до пъпа, обаче. Доколкото четох по нета, някъде към 18 г.с. ще порасне до там.

# 427
Направо си беше бебето, и не казах до пъпа, а под пъпа, в смисъл по-надолу. Аз мисля, че всеки го усеща различно, едни - балончета, други - пеперуди, а аз - вълнички. Проблеми с червата нямам, нито газове, нито нищо, така че сигурно е бебето.. Rolling Eyes Пък и беше достатъчно силно, за да ме събуди през нощта

# 428
adi4ka-maslinka, извинявай, не съм искала да се заяждам, разбира се, че всеки го усеща различно, но под пъпа си го представих там. Моя грешка. Sorry!

# 429
Нищо, споко, аз да си обясня само  Hug Напълно съм убедена, че беше бебето, защото беше различно от другите усещания там и много хубаво (курканията на червата не мисля, че ще са толкова хубави Joy )

# 430
Много бързо пишете - несмогвам да ви изчета Simple Smile
Добре дошли на новите мами  Hug
G-style: много сте готини  Grinning да сте все така щастливи и влюбени!
Аз на работа ще си ходя до последно,  което значи началото на Декември. Термина ми е на 17.12 , но тук не дават майчинство преди това. .. а и след това - само 16 седмици та си пестя отпуската за тогава.
Иначе корема ми не е много голям - е, аз си го виждам огромен,  ама колегите още не са ме разконспирирали. И на тези на които съм казала си мислеха че ги бъзикам. А ми се иска да ми личи - поне като ходя по магазините да гледам колички - да не се чувствам неудобно  Wink
Бебока още не съм го усетила или поне не съм сигурна това което усещам дали е мърдане или си внушавам.

# 431
И аз не съм искала да те обидя Adi4ka просто тези дни ми мериха матката с напипване и беше доста под пъпа .  Може при теб да е по високо! Както и да е дай боже да усещаме все повече ритници!

# 432
sunny-bunny, 16 седм отпуск вместо майчинство си е нещастие! После какво ще правиш?

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 21:20 от Dakota

# 433
Anyka на Пиротска 10 е, и се казва Санус, обаче мисля, че за него нямаше табела, но пък предполагам, че тази за обредния дом още стои. Ако тръднеш по Пиротска в посока Хр. Ботев ти се пада от дясната страна в едно като безистен. Да знаеш че е едва забележимо и можеш да го пропуснеш, ако стане така просто се върни и пробвай да го намериш пак  Wink

Благодаря, задължително ще ги потърся. Днес и на бъдещия ... му казаха същото изследване за Сифилис - Вайсерман, а и за СПИН му прибавиха. А на мен само за Вайсерман ми казаха. Странна работа. Но ние и двамата със сигурност нямаме спин, нали скоро ми правиха изследвания, но неговият GP бил категоричен.

# 434
Здравейте момичета! Днес върнах се от прегледа. Бебето е добре и на ехографа никакви аномалии не се виждат. АГ казал че повече никакви БХС! Само фетална морфология. newsm78 Сега се чудя, какво да правя... Иначе бебето е добре, ама на ехографа как да видиш евентуални генетични проблеми??? Направо нямам представа какво да правя. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт