Отговори
# 510
Бях на една лекция от училище за родители и докторката каза, че

Как не сме се разпознали! И аз бях там! Днес пак ходих - в The Mall.

# 511
Dakota, аз бях в Софиямед болницата, в лекциите училище за родители, на тази с д-р Кръшкова. Ти там ли беше?

# 512
Ммоичета, мисля, че тук има много полезна информация http://bremennost.start.bg/%D0%92%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE+%D0%B5 … D0%B5%D1%82%D0%B5!!!-12603

Намерих само инфо за допълнителен безплатен преглед при стоматолог, за други манипулации не знам как стои въпроса. Обаче според мен винаги може да приспадне от цената и да пише преглед.

# 513
Да, там бях, аз съм тази с детето, най-възрастната Embarassed

# 514
Дакота, бегло помня, че влезе жена с едно момченце, русичко такова, но теб не те помня. Аз бях с друга съфорумка точно срещу вратата, с гръб към нея и задавах доста въпроси, с рошава коса и черна блуза на бели и червени точки, с диоптерни очила (и затова питах аз, ако си спомняш)  Flutter Виж как не сме знаели..аз разпространих информацията за лекциите тук и се разбрахме със съфорумка. Ти ще ходиш ли на следващата? Аз мисля до 30-ти поне да ходя.

# 515
адичка, така смятам. На 8.7. от 10:00ч. има две: в Mall of Sofia - Практически урок по къпане, и в The Mall - Храненето от момента на зачеване. Само че аз няма да мога тогава.  Но на 9.7. в Софиямед ще отида. Може да се уговорим предварително (ако искаш, де).

# 516
Днес бях на преглед. Аз за съжаление този път не гледах на екрана пред мен бебето (моят гинеколог всеки път ни гледа на видеозон), но таткото поне имаше тази чест. Мъжка им солидарност  Crossing Arms
Гледа докторът и вика - "ето това е ръчичката (таткото вика: "аа, дава 5"  Stop ), тук еди си какво друго. Всичко е нормално." Аз имах притеснения от една тежест ниско в корема няколко дни, оказа се,че към момента е седалищно и там са му били краката и докторът вика - "ако раздава ритници, нормално е да те наболява". И после... "Сега... не мога да съм на 100% категоричен, ама... тук виждам една пишка"  Joy Joy Joy Joy И таткото като вкара един горд блясък в очите  Sunglasses

Та така... към момента се записвам към графата "мъжка майка"  Wink

# 517
Dakota, разбира се, викам да си пишем предния ден за доуточнения

Мимаса, честити сини гащи  bouquet

# 518
Благодаря. За гордост и радост на таткото Simple Smile Той тайно си се надява на мъжка рожба.

# 519
мимаса, честито! На първото нашия татко казваше "каквото и да е, живо и здраво да е", но като видя пишката...

адичка, ще се разберем.

# 520
Минавам да се отчета с +1 точки за отбора на розовите гащи.  Grinning Бебата е малко над 240 гр. Отговаря по размери на 18 г.с., води се, че сега съм в 17г.с.
Днес бях на преглед, защото имах притеснения относно стяганията в матката. Оказа се, че шийката ми е малко къса за нераждала жена - 3.6, но не знаем колко е била преди това измерване, та засега ще пия магнезий и но-шпа, а ако се скъсява ме чака серклаж, та искрено се надявам това да не се случи. Ако има мами с опит в проблемите с шийката, споделете как са били нещата с вас.

# 521
И аз го питах по-назад това, но не отговаря по какъв повод е тук Thinking

Струва ми се, че kitaristaсе появи, откакто дамата с многото и сериозни болести се разписа тук. Едва ли има конкретен повод да е в тази тема, по-скоро се включва, където му падне във форума.  Rolling Eyes

# 522
stravaganza, честити розови гащи и тук Hug

Линофрина, вярноо, бях я забравила...странна работа Thinking Не знам какъв е, но ако ще влиза само да панира жените и да говори глупости.. Naughty

# 523
Момичета, да ви питам някоя ползвала ли е полижинакс докато е била бременна? Когато правих изследване на урината ми показа бактерии и повишени левкоцити, усъмних се и на следващия ден пуснах нова урина...която беше ок. Докторът ме прегледа, и каза че нищо не вижда да има като проблем. Но за всеки случай да съм си вземела полижинакс за 5 дни по една глобула. Ама на листовката пише, че не става за бременни. Цяла седмица съм в чудене дали да го взимам та реших да попитам и за вашия опит  Hug
Честити розови гащииии....ех, как искам и аз едни!

# 524
Аз съм го ползвала, ама преди, когато не бях бременна. Иначе сега, както бях споменала преди, си слагах глобули "гино певарил", за който обаче сега прочитам, че също не е крайно препоръчителен при бременност. Но в един момент докторите преценяват явно кое е по-добре (поне разчитам на компетентното им мнение) - дали да си караме с теченията / бактериите / кандидата, или да слагаме свещички. Аз определено се доверих на моя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт