Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 4

• 60 768
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, момичета! Изтървах ви последните две теми може би, но се връщам да ви следя  Hug
От 29-и се включвам в предизвикателството на Руми  Peace

# 676
Юхууу, растем  newsm44

# 677
Юхууу, растем  newsm44

Даааааа, обаче аз точно тогава ще почна с фалстарт. Налага се да съм до ранния следобед на училище с едното дете, а като се знам що за фен съм да тренирам следобяд, направо...  ooooh!
Но ще трябва да си го наложа де! 5 точки бонус!  Joy

# 678
Точките са голяма мотивация  Laughing Чудя се дали можем да почнем с минус точки (ако същия ден ядем шоколад)  Joy Ама как развалям строя...

# 679
А-а-а, не така, не така! Stop

Само положителна мотивация, моля Grinning! И без това са ни слаби ангелите.
По-скоро ни надъхвай как да трупаме на ден по точка-две плюс - ходене пеша, качване на стълби, кафе без захар... допълнителни 5-10 минутки към тренировката следобед или вечер... ей такива работи. Ще ни се вземе душата, усещам - но пък наградата ще е сладка (буквално Blush)

# 680
  • София
Ооооо, добре сте тръгнали виждам  Hug

Ама, Мери, вЕрно, недей да разваляш дисциплината преди да сме започнали  Laughing

# 681
Днес пробвах една тренировка от "Божествени тела" и ми се взе душата  Crazy
Едвам докарах до 15 минути. Мисля да направя още 15 минути и така да компенсирам.

А, днес имах и едно качване на стълби (9 етажа). И това да се отбележи, моля Wink
Успокоявам се, че като започна работа ще имам да качвам цели 13 етажа всеки ден.
Ще си заслужа точката, нали? hahaha

# 682
Ох, аз не съм тренирала от 10 дена, поради независещи от мен причини (не ми беше никак добре) и днес мисля да почвам пак т25 бета, ама голям зор, момичета, как да се накарам Laughing

# 683
  • София
Ей така   341uu newsm66

# 684
Ох, аз не съм тренирала от 10 дена ...  ама голям зор, момичета, как да се накарам Laughing

Обещай си някаква награда, действа безотказно  Grinning

# 685
Аааа, няма да се поддавате веднага! Да не видите думичката шоколад... виждам вече течащи лиги  Laughing

Аз мисля да печеля 1 точка от включване на йога всяка събота/неделя, че за сега не ми се получава, ама изобщо  Mr. Green Изкачване на стълби да броим ли, не знам... освен ако не си станеш от Д-то и не слезеш от 13тия етаж до долу и да се качиш обратно само заради точката. Иначе не се брои  Crazy
Идеята е да включим нещо, което до сега не сме правили. Не смятам, че работата се включва тази точка, все пак това ще ти е ежедневие. По-скоро качвай и слизай 2-3 пъти на ден умишлено  Joy Оох, много сме луди  Laughing

Измислих си още една идея за точка - спиране на 3 в 1 (голяма дрога ми е  ooooh! ). Ама! Точка ще имам само ако цяла седмица не го пия, иначе през деня е лесно... ще ме хване абстиненцията по някое време, ще се налея с половин литър вода и ще забравя  Joy Или всеки ден ли да си я давам? Или по половинка?  hahaha

# 686
Merry., а какво да правят тези, които вече усилено тренират навиците? Те без пица и сладко ли да останат? А-а-а, не така! Naughty

Аз от една-две седмици вече тренирам кафе без захар (замествам я с малко мляко и кафето не горчи толкова) Peace

Колкото до качването на стълби - запали ме преди половин година една колежка, но откак съм в отпуск изоставих тоя добър навик, затова настоявам да ми се зачете за нов навик или поне за възстановен добър стар навик (1/2 точка  hahaha), пък ако трябва ще правя по две качвания на ден (на работа и в блока). Виж за слизането по стълби - категорично отказвам да го правя, много се натоварват колената. И асансьорът трябва да поработи малко.

Друг навик, за който се сещам и върху който ще работя е - на всеки 1 час пред компа - 5-минутна тренировка по избор Grinning

И така пак ще "вържа" две точки на ден Hug

# 687
Знаеш ли колко хубава пица с блат от броколи правя?  Laughing С пица трудно ще се изкуша, ама виж сладкото... шоколаааад  Crazy Joy Макар че и без него мога. Ако не го опитам - добре. Ама ако си хапна малко.... замина коня у рЯката за доста време напред.

Хареса ми идеята за 5минутната тренировка на всеки 1 час пред компа Grinning

# 688
Аз пък отсега си събирам точки, та да влезна с актив в Предизвикателството  Mr. Green

# 689
Аз пък отсега си събирам точки, та да влезна с актив в Предизвикателството  Mr. Green
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт