СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 596
  • 679
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
във Варна явно редът за записване е различен- първо си взехме отпусното от старото училище и с него отидохме да се запишем в новото! добра организация, любезни  и приветливи госпожи, красиво и светло училището от вътре! много съм доволна, дай Боже всичко да върви гладко и безпроблемно и занапред! записани сме! Grinning

# 196
Тия у-форми са направо златни, бе.
Аз цялата гимназия изкарах с една престилка за няколко лева.  Simple Smile

Не съм съвсем наясно, но в друга тема от форума  четох, че училището определя само цветовете (жълто, розово, лилаво, синьо) и после родителите ги купуват откъдето решат.  Ако има посочени фирми - те са само за удобство.  newsm78

ПП И аз мисля, че вероятността за грешка (загуба) на заявление за второ класиране е нищожна.
Ако все пак се притеснявате - вземете свидетел (приятел, колежка и т.н.)  Peace

# 197
  • София
И ние днес подадохме заявление за 2 класиране в 32 СОУ.И аз искам да благодаря на всички, които помагаха и се отзоваваха винаги.След 3 години отново ме чака същото, но този път с младеж. Simple Smile

# 198
Здравейте, мами!  Simple Smile Тъй като повечето от вас са майки на отличници, бих искала да ви попитам вашите слънца къде са ходили на курсове по математика. Аз много бих искала госпожата да идва у дома. Моля ви не игнорирайте въпроса ми   Praynig.
При мама, без други уроци, но тя много  ми помогна!

# 199
Един въпрос много ме тревожи: класирани сме в желаното от държавните 51 СОУ с паралелка по изобразително изкуство и трябва да се запишем до 1 юли. Обаче сме с висок резултат от изпит в училище по изкуствата и чакаме първо класиране, евентуалното записване за което е между 4 и 11 юли. Имате ли информация как се процедира в тези случаи? Дали трябва да се запишем в 51 СОУ, а ако сме приети на първо или второ класиране в специализираното у-ще да изтеглим документите от СОУ-то? Ще съм безкрайно благодарна ако някой знае как стоят нещата и сподели с мен тази информация.

# 200
Един въпрос много ме тревожи: класирани сме в желаното от държавните 51 СОУ с паралелка по изобразително изкуство и трябва да се запишем до 1 юли. Обаче сме с висок резултат от изпит в училище по изкуствата и чакаме първо класиране, евентуалното записване за което е между 4 и 11 юли. Имате ли информация как се процедира в тези случаи? Дали трябва да се запишем в 51 СОУ, а ако сме приети на първо или второ класиране в специализираното у-ще да изтеглим документите от СОУ-то? Ще съм безкрайно благодарна ако някой знае как стоят нещата и сподели с мен тази информация.

Ако става въпрос за училище "Св. Лука", там първото класиране трябва да излезе на 30.06., така че ще имате време да решите дали на 01.07 да се запишете в 51 или в другото

# 201

Ако става въпрос за училище "Св. Лука", там първото класиране трябва да излезе на 30.06., така че ще имате време да решите дали на 01.07 да се запишете в 51 или в другото

Първоначално и на мен задържането до 1 юли ми се стори добро решение, само че дотогава ще се обявяват резултатите, а те все още не означават класиране, първо записване по наредба се извършва между 4 и 7 юли и освен това може да не влезе в списъка на първо, а на второ класиране. Така че изчакване не върши работа. Sad

# 202
  • София
Тук основно се разписват приетите на първо класиране. Моля майките, които ще чакат второ класиране да се включат с малко инфо и мнения. Ние сме приети в 18-то, но дъщеря ми много се разстрои и не иска да учи там. Може ли някой да сподели за второ класиране какви биха могли да са разместванията и в какъв интервал, защото за желаното училище не и достига повече от 1-ца и се чудим има ли шанс или просто да си се запишем в 18-то.

Винаги има шанс да мръднете нагоре, нали сте подреждали по желаност! В най-лошия случай си оставате в 18-то, а и може детето да има време да свикне с мисълта, че ще учи там. Човек не се оставя, намира начин да се адаптира. Аз бих опитала на второ классиране, пък каквото дойде!

# 203

Първоначално и на мен задържането до 1 юли ми се стори добро решение, само че дотогава ще се обявяват резултатите, а те все още не означават класиране, първо записване по наредба се извършва между 4 и 7 юли и освен това може да не влезе в списъка на първо, а на второ класиране. Така че изчакване не върши работа. Sad
Записването- да, но класирането излиза на 30.06., след 13 часа - така пише в сайта на училището. Т.е. на 30.06 вече ще знаете дали сте приети там и ще решите къде да се записвате
http://ngpisvetiluka.com/static.html

# 204
  • София
Да се отчетем и ние като записани. Peace  Толкова ми олекна сред цялото това нервене през годината, та си седнах на открито  с приятелка, хапнах си, наслаждавах се на басейна пред мен и душата ми се отпусна...
Стискам палци на оставащите  на второ класиране  и дано на 04.07 и те са доволни и да имат повод да празнуват с облекчение. Simple Smile

# 205
  • София
Момичета, нали утре приемат заявления за второ класиране??? В 133 СОУ ще ходим newsm78

# 206
  • София
Е, ние ще с попотим до другата седмица. А може и на 3то класиране, ако хлапето реши нещо друго.
АК са поканили още деца за прием, ТУЕС и те приеха още, та да се надяваме да мръднем.

За утре само някои училища приемат, едва ли всички.

# 207
Е, ние ще с попотим до другата седмица. А може и на 3то класиране, ако хлапето реши нещо друго.
АК са поканили още деца за прием, ТУЕС и те приеха още, та да се надяваме да мръднем.
Е, ще ни зарязвате значи. Тъкмо щях да ходя за патладжани.  Sad А детето се гласеше да намачка котака.  Joy

# 208
  • София
Няма бе. Аз съм сигурна, че ще сме в един клас.

# 209
В понеделник ще затворим страницата 7 клас и ще  запишем дъщеря ми във ФЕГ.
Последния 1 месец често ви четях и всичко споделено тук ми беше много полезно, затова благодаря newsm51 на активно включващите се във форума родители и учители.
Желая успех на децата, които ще участват на второ класиране да стигнат до още по-желана паралелка - и много усмивки и горди родители!

Общи условия

Активация на акаунт