и тото си пуснах, че пред църквата си намерих четирилистна детелинка
а шефа си спечели левче от едно картонче.Направих му обяд и сега чекам едни техници да им отворя таблото да свържат едни работи на друго място.

Здравейте!
сега седмица лечение и после поредното горене
ПАП 2 съм си "раничката " ми обаче пак почна да напомня за себе си. В моменти като този ми се иска да съм се родила мъж.
по бързо да идва събота вечер 

за всички
Три часа ни разтресоха в крайно неакустичната зала Фестивална. Ама, как може такова нещо, в такава зала да им предложат да свирят, чак ме хващаше срам, срам, срам. Отврат!!! Имаше огромен LED екран зад сцената и там вървеше анимация на всичките им досегашни албуми, на обложките , плюс светлинно шоу. Не спряха да показват уменията си на китарите. За съжаление, звукът беше повече от отвратителен, но това си имаме като зала, на това си посрещаме едни удивителни музиканти. Около час вървяха парчета от последния албум, а след това забиха на по-стари неща. Към 23 ч дойде и краят на шоуто. С една дума, свиреп и чудовищен изпълнен със свирене концерт. Това беше.

и пусни от онези снимки на онова село с многото милионери, поне да си гледам красиви къщи и красиви дворни места, подредени, чисти, абе, какво да ти кажа....живееш на чудно място, само дето климата е малко влажен, но честно ще го преживея. 

Съсипана съм от умора, съсипана. Това е. Утре продължавам, ако успея да стана от кревата сутринта и не ми казвайте , защо не съм повикала жената която ми чисти, ами тази работа сега си е за мен, да си бръкна точно в онзи ъгъл в който тя не бърка, така е. На всичкото отгоре и не съм доволна от цветовете на плочките, защото в магазина на онази светлина са един цвят , а навън , на светло са друг. Стана прекалено светла и ме дразни, но вече е късно, да съм гледала по-добре. ММ ми каза, че съм си свършила мнооого хубаво работата, само да имаше късмет да каже нещо лошо, щях да го усмъртя на момента. Иначе, момчетата с които работих дадоха всичко от себе си, работят повече от прекрасно и мога да ги препоръчам на всяка една от вас съвсем отговорно, ако имате нужда. Плочки се правят всякакви, от бани до тераси. Е, цената....без коментар. 
Споко, гориш раничката - не е приятно, ама се търпи. Марче, прекрасна е групата - интелигентни, професионалисти, не може да не се чуят. Това не е точно и моята музика, но и аз останах очарована като ги слушах в Каварна преди няколко години. Затова ти завиждам сега. Жалко за тъпата зала наистина. Ааа, страшен фъч! Моето дете днес трябва да е пристигнало в Атина сутринта, утре е на концерт на HIM. Поздрави на всички, аз отивам да си кълча тялото в асани и после съм болногледач. Утре ще караме мама в Шкорпиловци за рехабилитация - 1 седмица ще почиваме със сестра ми

след като дълго време закуската включваше топчета( всички разновидности на зърнените им закуски ) с мляко от няколко дни сме на понички.Та сутрин половин час обяснявам че магазина отваря в 8ч и точно в 8 сме на вратата да купим понички.Ама и това ще отмине.Важното е да закусват.
ПАП 3 , последваха колпоскопия, генетични изследвания за високорисковите типове на ЧПВ От там последва електрокоагулация и няколко процедури с солкожин в рамките на 2 г .Е сега предстои още една .Остана обаче едно зацапване около овулацията , ама като че ли вече свикнах с него.Обиколих всички възможни лекари в Бургас , този на който се спрях идва от Плевенската болница . 

Опитай все пак да не й обръщаш внимание
Намирам го, чета но не иска да влезе в профила. Ще гледам първо игри на шефа да инсталирам, после ще се занимавам с друго

Ако не е за това, все за нещо ще намерят да говорят - така, че не се притеснявай
Аз също не съм мислила, че ще живея извън бг, но така се случиха нещата, че на 45г. стегнах куфарите 

Усмихнат ден ви пожелавам 

, поничките значи....

Препоръчани теми