Пазаруване от miniprix.bg - 31

• 62 161
  • 798
  •   1
Отговори
# 510
ЕЕЕЕ, кога са променили в общите условия адреса - M-FASHION COM на адрес село Леденик (облас Велико Търново), улица "Шеста" номер 473.
Върнах им в петък пратка, какво л ще стане сега?

# 511
Леденик е в условия на доставка и връщане, а в правилника пише Русе
от там идва питанката

# 512
Какво е това село пък сега..те затова ли се бавят, уточняват адреси.
Да приемат вече поръчки,
 само удължават агонията ми, шейсет пъти анулирах и си смених желанията...а продължават да бълват красоти  Tired

# 513
  • София

Това се чудя и аз, моята още си стои в офиса на Спиди в Русе в очакване за предаване на клиент.
Надявам се, че все пак ще минат през Русе да си приберат пратките  Confused

# 514

Това се чудя и аз, моята още си стои в офиса на Спиди в Русе в очакване за предаване на клиент.
Надявам се, че все пак ще минат през Русе да си приберат пратките  Confused

И аз съм в тази ситуация. Ако не минат да ги приберат най-много да се набутаме с едно пренасочване на пратката (съгласяваме се с условията на сайта при поръчка, поне аз, без да съм прочела промените...)
Благодаря, че обърнахте внимание на смяната на адреса, тъкмо имам още една пратка за връщане и я забравих у дома, иначе щеше да пътува към стария адрес!  bouquet

# 515
камъче
изчакай, ако имаш време - това пиша на два пъти - в сайта им на две места са посочени различни адреси в правилника Русе, в условията Леденик
куриера на Спиди ми обясни, че Русе и Леденик били един офис  newsm78
та не за момента сме леко в неведение, аз изпратих до Леденик ама знам ли може грешка да е станала на плика, с който ми пристигна стоката миналата седмица си пишеше Русе

# 516
камъче
изчакай, ако имаш време - това пиша на два пъти - в сайта им на две места са посочени различни адреси в правилника Русе, в условията Леденик
куриера на Спиди ми обясни, че Русе и Леденик били един офис  newsm78
та не за момента сме леко в неведение, аз изпратих до Леденик ама знам ли може грешка да е станала на плика, с който ми пристигна стоката миналата седмица си пишеше Русе
Hug
Имам още малко време. Леденик е област В. Търново, не ще да е едно и също. Пък знам ли.....

# 517
нямам си идея и аз се изумих

# 518
  • ...на безопасно
Не удържах фронта и тука, поръчах ги http://www.miniprix.bg/produkt/1114712
Вече не помня от къде и от  какви превозвачи чакам патъци  Whistling

# 519
  • Варна
Имам отговор от Минипри, че това е новия адрес, на който трябва да се връщат нещата. Peace

# 520
Имам отговор от Минипри, че това е новия адрес, на който трябва да се връщат нещата. Peace

благодаря    bouquet

# 521
  • ...на безопасно
Ами пратките от петък, дето са сега в Русе?

# 522
  • Габрово
Аз пък вчера върнах една и пак в Русе я пратих така си пишеше вчера. Даже говорих по телефона с някой от мини , защото от Спиди ме питаха ама сигурно ли е , че е за тяхна сметка и момичето ми каза спокойно пускайте я . Сега ново 20, днес като разбрах питах на мейла, във ФБ-никой не ми отговаря.....

# 523
Тази седмица имало ли е доставки?
Има ли шанс до събота да получа нещо

# 524
  • ...на безопасно
Отговорили ми във фейса да не се притеснявам, пратките щели да бъдат пренасочени към тях.

Общи условия

Активация на акаунт