На море в ТУРЦИЯ - тема 32

• 116 327
  • 777
  •   1
Отговори
# 195
Да, вярно, явно съм гледала нещо друго. Но защо има само от 12 септември. Моят син също не биха го пуснали да отсъства от училище.

# 196
Нормално е след започване на учебната година децата да не ги пускат от училище. Какво би станало ако всеки си отсъства по 1 седмица когато си поиска? Все пак си има училищни правила и ваканции. И на мен не ми е удобно например да учат големите до края на юни, че ми трябва детето за пътуване, но се съобразявам. Няма как.

# 197
До HOR и Dess.d,автобусите на Турс Клуб са чисти и удобни,а шофьорите са опитни.Две години пътувам с тях и съм доволна.Фирмата превозвач е Цветина.

# 198
Нормално е след започване на учебната година децата да не ги пускат от училище. Какво би станало ако всеки си отсъства по 1 седмица когато си поиска? Все пак си има училищни правила и ваканции. И на мен не ми е удобно например да учат големите до края на юни, че ми трябва детето за пътуване, но се съобразявам. Няма как.
Аз не казвам, че е ненормално, още повече, че работя в инспектората по образованието. Просто регистрирам, че няма как да се възползвам от подобна оферта заради детето.

# 199
Може ли някой почивал в Green Nature Мармарис да сподели как се осъществява трансфера до плажа и обратно? Ако идем сутринта ще ни върнат ли за обяд, примерно? Хотелът е пуснат на добри цени от втората половина на септември и ако е измислено удобно посещението на плажа, то мъжът ми може и да склони за там  Hug

# 200
Топ - оферти и предложения, за вашата мечтана почивка!
http://partner-travel.com
Предлагам незабавен бан за горния "потребител"! #Cussing out

# 201
Може ли някой почивал в Green Nature Мармарис да сподели как се осъществява трансфера до плажа и обратно? Ако идем сутринта ще ни върнат ли за обяд, примерно? Хотелът е пуснат на добри цени от втората половина на септември и ако е измислено удобно посещението на плажа, то мъжът ми може и да склони за там  Hug
Алинна ще Ви отговори,но от мен-голяма ДА за този хотел. Навивайте Вашия мъж да склони. Laughing

# 202
  • Сoфия
Може ли някой почивал в Green Nature Мармарис да сподели как се осъществява трансфера до плажа и обратно? Ако идем сутринта ще ни върнат ли за обяд, примерно? Хотелът е пуснат на добри цени от втората половина на септември и ако е измислено удобно посещението на плажа, то мъжът ми може и да склони за там  Hug
Не съм alinnna, ние така и не ходихме до плажа, но доколкото си спомням имаше разписание, което беше нещо от рода - сутрин 9:30, 10:00, 10:30, а на връщане 16:00, 16:30  newsm78 (трябва да погледа дали си пазя брошурката вкъщи с точните часове), но нека alinnna да потвърди със сигурност   bouquet

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 16:25 от BeRrY_GiRl

# 203
Здравейте Simple Smile Следя редовно темата и чета всеки пост. Искрено се радвам за тези, които са прекарали незабравими почивки в Турция и благородно завиждам на тези, на които тя предстои.
Ние тази година сме се насочили към Алания и пътуване със самолет (предполагам датата ще е около 13-14 септември). Мислим си за някой от хотелите от веригата Ефталия, много ни изкуши въпросния плажEftalia Island Island, та това малко наклони везните към тях. Чела съм отзивите на първа страница, но те са само за Аквата, а за Ефталия Сплаш не намирам пост от някой, който го е посетил. Та въпроса ми е никой ли не се е насочил или бил, в някоя от Ефталиите ? И имате ли някакво инфо за чисто новия Ефталия Марин ? Знаете ли дали е открит и кога родните ТО ще пуснат оферти за него ? Благодаря предварително на всеки, който ще сподели нещо по въпроса   bouquet
Бяхме  в  Eftalia  Village началото  на  юни ,много  сме  доволни  от  всичко,  като се  има  предвид  и  цената  която  платихме,  бяхме  със   собствен  транспорт

# 204
Здравейте Simple Smile Следя редовно темата и чета всеки пост. Искрено се радвам за тези, които са прекарали незабравими почивки в Турция и благородно завиждам на тези, на които тя предстои.
Ние тази година сме се насочили към Алания и пътуване със самолет (предполагам датата ще е около 13-14 септември). Мислим си за някой от хотелите от веригата Ефталия, много ни изкуши въпросния плажEftalia Island Island, та това малко наклони везните към тях. Чела съм отзивите на първа страница, но те са само за Аквата, а за Ефталия Сплаш не намирам пост от някой, който го е посетил. Та въпроса ми е никой ли не се е насочил или бил, в някоя от Ефталиите ? И имате ли някакво инфо за чисто новия Ефталия Марин ? Знаете ли дали е открит и кога родните ТО ще пуснат оферти за него ? Благодаря предварително на всеки, който ще сподели нещо по въпроса   bouquet
Бяхме  в  Eftalia  Village началото  на  юни ,много  сме  доволни  от  всичко,  като се  има  предвид  и  цената  която  платихме,  бяхме  със   собствен  транспорт
Може ли малко по-подробен разказ за хотела?Чрез коя фирма,аз не виждаам да го предлагат...

# 205
Тоест след 15,09 не пътуват деца след 7 години ли  newsm78
Дано тези 4 дни отстъствие не са мисия невъзможна

# 206
Може ли някой почивал в Green Nature Мармарис да сподели как се осъществява трансфера до плажа и обратно? Ако идем сутринта ще ни върнат ли за обяд, примерно? Хотелът е пуснат на добри цени от втората половина на септември и ако е измислено удобно посещението на плажа, то мъжът ми може и да склони за там  Hug
Не съм alinnna, ние така и не ходихме до плажа, но доколкото си спомням имаше разписание, което беше нещо от рода - сутрин 9:30, 10:00, 10:30, а на връщане 16:00, 16:30  newsm78 (трябва да погледа дали си пазя брошурката вкъщи с точните часове), но нека alinnna да потвърди със сигурност   bouquet

Искаш да кажеш, че обядът се пропуска, щом връщането е след 16.00 часа в хотела?
Ами мъжът ми много обича пясък и море, за него това е важното за лятната почивка. Логиката му е, че и в Пловдив има само басейн Simple Smile Да видим как ще го оборя Simple Smile

# 207
Може ли малко по-подробен разказ за хотела?Чрез коя фирма,аз не виждаам да го предлагат...

Eмералд го предлагат...
И аз съм си го "заплюл" в обозримо бъдеще (както и Ефталия Аква и Ефталия Сплаш), така че много ще се радвам ако някой ходил тази година в Ефталиите сподели нещо повече за условията там.

# 208
Ние не сме ползвали безплатен превоз. Дори не открихме плажа на Грийн нейчър. Ходихме до Ичмилер с оранжевите долмуши, които са 2.50. Просто не искахме да ставаме рано и да гоним организирания превоз и после да чакаме 16 часа да ни вземат обратно. Плажът, който ползвахме в Ичмилер е 5 лири, но има и безплатен плаж, но за да останеш на него трябва да консумираш храна, или питие. В центъра има плаж, който е доста по-добър от централен плаж Варна  Laughing , но няма чадъри и шезлонги  Wink, което не забелязах да е проблем ,дори за "изисканите" холандци......макар, че ние търсим под вола теле, та на българите може и да не им допадне....... с нас пътуваха отбор бабки и дядковци-ама адски свежарки, които години наред пътуват и почиват в Турция и си носеха чадърчетата със себе си.  За мен и Мармарис и Грийн нейчър е вълшебство, защото в грийна е тишинка и няма пиянски изпълнения и простотии.....майка на приятел на сина ми ми беше казала, че е пенсионерски и свръх тихичък....на мен ми допадна и пенсионери почти не видях......но пък и нямаше окъкани до козирката руснаци, нито българи с минерални бутилчици с ракийка.....аз почти не чух българска реч там.....освен 6-те човека с, които пътувахме с автобуса.

# 209

Ефталиите се предлагат от Емералд, вкл. и новия Eftalia Marin

Общи условия

Активация на акаунт