Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 013
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Моето още вярва в Дядо Коледа. И тази година ще пише писмо. Но той като цяло си е голям дечко - това гаджета и пр. е нещо мноого далече от съзнанието му.
Сигурно ви е попадал този линк: https://www.portablenorthpole.com/
Аз всяка година му правя видео-поздрав, който изглежда много истински (може да слагате снимки на детето, свързани с важни моменти от годината и т.н. всичко се подрежда в една книга нещо като досие на хлапето Laughing, която Дадо Коледа вади от рафтовете с много подобни книги, после води детето да види как се правят подаръците от писмата и "чете" какъв подарък той си е пожелал и т.н.) Накрая всички елфи стискат палци каква лампа ще светне за хлапето - ако е било добро - зелена, ако не - червена. Естествено вие залагате каква да е лампата, за да няма изненади. Много е вълнуващо  Simple Smile Както каза мъжът ми след като го изгледа - без малко и аз да повярвам в дядо Коледа.

# 526
  • София
 *paper cake*, на български език ли говори Дядо Коледа?

# 527
Спунк,
не, на английски е.
Детето се ориентира обаче Wink И му превеждаш.
И аз препоръчвам  Peace . Първият път детето беше супер изненадано. Много хубаво видео изработват.
Всяка година е различно.
До 2-3 клас ще хваща интереса;)))

# 528
Спунк,
не, на английски е.
Детето се ориентира обаче Wink И му превеждаш.
Точно така.
Наистина е много емоционално. Особено когато дядо Коледа вземе книгата от рафта и на нея пише името на детето, отвори я и вътре са снимките, свързани с конкретен повод ... направо магия Laughing. Моят хлапак го гледаше като хипнотизиран първия път. За втория беше вече подготвен, но пак се изненада, защото видеото беше различно.

# 529
  • София
Моля за помощ тези, чиито деца ползват показания учебник по ДБТ. Утре дъщеря ми трябва да носи картон от кашон, за да прави "тумбеста коала". Не помни колко голямо трябва да е парчето, а учебника е в училището и не мога да погледна.

Дано някой се сети да направи подобен сайт и на български. Някак обидно ми е Дядо Коледа да не знае нашия език.  Naughty

# 530
  • Разпиляна във въображението
Коалата е точно пред мен Laughing  Предвиди 30 на 25 за коалата. Всъщност не й трябва учебника, а албума. Самата коала се изрязва от там, залепва се за картона и т.н. Погледни и по-добре ще се ориентираш. Сложих малко отгоре на реалните размери.

# 531
  • София
 Hug  Благодаря, Miriel, изрязвам един правоъгълник и ще видим какво ще ми донесе утре вечер. Няма откъде да погледна, защото всичко е в шкафчето в училище.

# 532
  • Разпиляна във въображението
Hug  Благодаря, Miriel, изрязвам един правоъгълник и ще видим какво ще ми донесе утре вечер. Няма откъде да погледна, защото всичко е в шкафчето в училище.

О, аз разбрах, че само учебникът й е там. Трябва също така един чорап Peace

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 23:02 от Miriel

# 533
  • София
 newsm51
Готово. Нашата панда ще е раирана. Сложих още един комплект за деца на майки, които не пишат във форума.

# 534
  • Бургас
И ние я правихме пандата.Чорапа трябва да е найлонов-за да се разпъва яко.
И аз искам дядо Коледа на български.

# 535
  • Варна
Виждам умора в сина си. С нетърпение очаква спортния празник на у-щето в петък. Дано 3те почивни дни да му се отразят добре!
Списък за Рождество си прави за сега само в ума, все забравя да си записва. Списъка не е за дядото. Макар да не вярва в него не мисля, че е въз голям и детското в него го няма. Двете неща не са свързани според мен.

# 536
  • София
Моят син знае, че няма Дядо Коледа, но е планирал да му пише писмо. Иска си подарък, а и му е хубаво да очаква Simple Smile
Ако заговорим за гаджета - даже се ядосва и се сърди Simple Smile
Сега актуалната му тръпка е кученцето ни (на 3 месеца и половина).
А умората му си личи най-вече в това, че сутрин не мога да го събудя. Но пък и ляга много късно, де - снощи заспа след 23 ч.

# 537
Явно умората е при повече деца. Марти последните 2 седмици едвам става и влизаме между 5 и 2 мин преди часа в училище.

# 538
При нас умора няма още, учи си и по английски е доста по-натоварена от миналата година, защото сме при нова учителка, но на Йоана и е по-забавно и не се оплаква Peace Днес сутринта и двамата с брат си станаха в 6,30  Twisted Evil но и вечер в 22 максимум са по леглата и заспиват почти на момента Peace

# 539
  • София
*paper cake*, не знаех за този сайт. Благодаря,  ще се възползвам и вече си представям увисналите ченета на моите хубавци  Laughing
Ние живеем точно срещу училището, затова го вдигам сутрин в последния възможен момент, така че става относително лесно. Умората е за мен - вдигам единия, изпращам го до училището, после обратно в къщи, вдигам другия, карам го на градина и т.н... Искам ваканция  Mr. Green
Иначе с коледните подаръци се надявам тази година да ми е по-лесно - и двамата са на вълна Лего.

Общи условия

Активация на акаунт