Търся електронна книга - тема 12

• 136 223
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Кърджали
Търся "Аз преди теб" на Джоджо Мойс. Знам, че я има в MailBooks, поисках си я от там веднъж.Обаче се падна много гадно - в смисъл пропуснати думи, изрази оставени наполовина, трудна ми е за четене така... Ако някой я има в по - свестен вариант ще съм му много благодарна да ми я прати. Ако може във формат epub.

Email : aleksm@abv.bg

# 541
  • София
Присъединявам се към молбата за" Аз преди теб" на Джоджо Мойс в epub формат на български.
kopeika@abv.bg

# 542
Издирвам "Бъди с мен" и " Заплетени"

# 543
  • Кърджали
"Бъди с мен", ако някой я има, ще съм му много благодарна и аз. "Ще те чакам" доста ме очарова, та затова съм решила дори и да не намеря "Бъди с мен" в електронен вариант, да посетя книжарницата при първа възможност и да си я купя, дано не ме разочарова...

# 544
Момичета качих всякакви нови книжки които имам от скоро. Доста са има фентъзи, романтични и други. Ето от този линк може да си свалите каквото ви хареса Wink Wink

http://dox.bg/files/dw?a=af3615bb4e

Приятно четене от мен Wink Wink

# 545
Издирвам "Бъди с мен" и " Заплетени"

И аз ги търся.... А също и поредицата Лукс от ик Егмонт Sad ето имейл ако някой ги намери някъде : desi_kostadinova2@abv.bg  Wink

# 546
Момичета качих всякакви нови книжки които имам от скоро. Доста са има фентъзи, романтични и други. Ето от този линк може да си свалите каквото ви хареса Wink Wink

http://dox.bg/files/dw?a=af3615bb4e

Приятно четене от мен Wink Wink

Благодаря.

# 547
Взех да се замислям за организиране на група с цел събиране на пари и купуване на ел.книгите (новите).. Почти съм сигурна, че ще има желаещи.
P.S Благодаря за книгите !

# 548
Взех да се замислям за организиране на група с цел събиране на пари и купуване на ел.книгите (новите).. Почти съм сигурна, че ще има желаещи.

На мен идеята ми допада  Peace

# 549
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, търся следната книга HTML5 & CSS3 - практическо програмиране за начинаещи на Денис Колисниченко. Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне в откриването и

# 550

По принцип става, но при условие, че онзи който я купи се справя и с ДРМ защитата, щото само той, може чрез  програма да свали ДРМ-а. Или съм отървала някакви нови възможности?

# 551
Здравейте, търся "Изборът" на Кийра Кас в еpub вариянт. Нямам достъп до Майлбоокс, ще се радвам някои да ми я изпрати ако я има разбира се.
Благодаря

# 552

По принцип става, но при условие, че онзи който я купи се справя и с ДРМ защитата, щото само той, може чрез  програма да свали ДРМ-а. Или съм отървала някакви нови възможности?

Е, то  е ясно това. В крайна сметка съм сигурна че ще се намери човек, който да се оправя със защитите. За мен е важно накрая да получа книгата, за да я прочета...

# 553
Във фейсбук има една група, в която качват книги, разбира се не е толкова пълна, колкото мейлбукс.
с участници: 11 904

Мейлбукс, набира скорост...
потребители: 4 280

Cheti.ME, също
потребители: 13 945

Читанка, всеки я знае
потребители: 23 262

приблизително

сега си представете - ако всеки, който влезе или регистрира трябва предостави по една книга(периодично), която я няма до момента. Колко книги биха се събрали, независимо електронни, сканирани и/или обработени...
Звучи, утопично, знам. Crazy
Някъде, това си съществува, под една или друга форма.

Казвате електронни книги, а колко са те на пазара и колко редовно излизат?
В един момент, ще стане така, че изборът ще е между Сизър Милан, Вече не пуша и Осъзнато сънуване(нищо против тях Simple Smile ).

п/с DRM е последна грижа

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 14:40 от life is easy

# 554
Здравейте! Бих искала да попитам дали някой има в електронен вариант "Робинята" от Максим Якубовски и  трилогията "Кросфаиър"  Wink Wink

П.П. Идеята за този форум ми допада! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт