Търся електронна книга - тема 12

• 136 230
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Simple Smile
Присъединявам се към молбата за книгите(на български език в epub формат):
 Изневяра на Паулу Коелю
 Забравената градина на Кейт Мортън
 Парижкият апартамент на Мишел Гейбъл

Скрит текст:

Ако има желаещи да сканират и качат в нета книгите да пишат, ще ги предоставя.

# 631
"Бъди с мен", ако някой я има, ще съм му много благодарна и аз. "Ще те чакам" доста ме очарова, та затова съм решила дори и да не намеря "Бъди с мен" в електронен вариант, да посетя книжарницата при първа възможност и да си я купя, дано не ме разочарова...

И аз отчаяно я търся ако някой я има моля да ми я прати-->  asiq_pz@abv.bg Благодаря Ви предварително !  Simple Smile

# 632
Здравейте,
Търся си "Тайната" на Ронда Бърн в различен от pdf формат.
В мейлбукс я има но е само pdf, в читанка, чети.ме, рулит и филбуста не я открих.
Ако някой я има мого моля да ми я изпрати на traqnkabochkova@abv.bg.
Благодаря предварително!  Peace

А няма ли възможност да се конвертира в друг формат? С калибре съм конвертирала pdf-и в epub  newsm78

# 633
Здравейте, търся мобилна версия на книгата на Силвия Дей - ''Открита пред теб''
Ако някой знае от къде мога да я изтегля,ще съм му много благодарна  Simple Smile

# 634
  • София
wachtelin, благодарности за щедрото предложение! Дано някой ги качи книгите.

За съжаление аз нямам скенер. Отдавна трябваше да си купя за вкъщи едно мултифункционално устройство, което да ми върши работа, но все не стигам до там.

# 635
Само да подхвърля, че сканиране става и с фотоапарат, че даже и с телефон с хубава камера  Grinning

# 636
  • София
Ако някой знае от къде мога да я изтегля,ще съм му много благодарна  Simple Smile

Не знам какво разбираш под "мобилна версия", но в МБ я има във всякакви формати. Темата с обяснения за програмата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765631.0;topicrefid=19

# 637
Denim123, aз също, обаче ми изписва, че не е намерен подходящ формат или нещо такова.. Rolling Eyes
Продължавам да я издирвам де.. ако я намеря ще я кача в мейлбукс и ще пиша!  Peace

# 638
Ако някой знае от къде мога да я изтегля,ще съм му много благодарна  Simple Smile
Не ти трябва мобилна версия на книгата, ами програма за телефона която чете различни формати. По-новите телефони имат вградени офиси, а пък може и да се изтегли и от маркета, например OfficeSuite 7
Ако искаш дай е-мейл ще ти я изпратя. Simple Smile

# 639
Търся Мъжът от съседния гроб във формат, различен от pdf. Дала съм заявка в МБ преди месец, но явно съфорумката не влиза често в програмата.

# 640
  • Русе/Germany
Момичета, има ли вече втората книга  Дъблин Стрийт newsm78

# 641
  • София
Момичета, има ли вече втората книга  Дъблин Стрийт newsm78

Да, на пазара е.

Скрит текст:

https://www.orangecenter.bg/london-roud.html

# 642
Аз пък търся бг език и литература ,както и математика за 6 и 7 клас в електронен формат newsm78.Детето има ел книга ,а сега почват входните нива и и трябва 6клас за преговор.Търсих по онлайн книжарниците обаче няма ел формат......

# 643
  • Русе/Germany
Момичета, има ли вече втората книга  Дъблин Стрийт newsm78

Да, на пазара е.

Скрит текст:

https://www.orangecenter.bg/london-roud.html

Много ти благодаря! Аз не живея в България и няма как да си я поръчам Sad Ще я чакам в ел. вариант  Hug

# 644
Здравейте! Търся книгата "Шаферки" на Джейн Костело. Ако някой я има, моля да ми я изпрати на имейла ми: ivetor5fan@gmail.com

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт