"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 90

• 31 606
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Ей ми го патрона,търси дивеч.И в тоя ред на мисли,гости ли посрещаме  Laughing
Абла лебед  Hug Hug Hug 

# 331
Скрит текст:
Хайде, оставете глупостите на страна, вижте какво пише при рускините

Только что наша ( http://vk.com/medcezir ) администрация связалась с компанией Ay Yapım и стало нам известно что уход Мине Тугай из сериала был запланирован от начала по сценарию Эдже Йоренч. Уход Мине Тугай никак не связан с низкой зарплатой или маленькими сценами как это говорилось в некоторых новостях. А так же нам стало известно что в новом сезоне нас ждут сюрпризы и интересный сюжет.

Излизането на Мине е било планирано от самото начало. Другото са клюки. Аз съм склонна да вярвам на това  Peace, най-малкото защото потвърждава моите писания  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но всъщност както и преди писах, мисля че Едже така е прекроила сценария, че вместо Мира, да умре Ендер. Което дава надежда за щастлив финал  Party Party Party

Да, но кой им е източника?  newsm78 newsm78 То и аз това мога да го напиша.  Hug
Знам ли, пише, че администрацията на групата се е свързала с Ay Yapım  newsm78 Наистина не е сигурно, че е вярно, но пък би могло.  Peace

Shocked Shocked Shocked вай бе, много им порасна работата.  Joy Joy Joy Ако е така, да го бяха написали Ay yapim в изявлението.  newsm78
Ей голям си Тома Неверни  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
На кой му е притрябвало да си измисля такова нещо.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Това обяснява и туита от Мине.  Peace А и тя беше на партито за края на сезона, значи не се разделя с лошо чувство със сериала и екипа.

ами нещо ми е съмнителна Мине  Joy Joy затова.  Joy Joy каквато и да е причината, факт е, че напуска.

# 332
Най-добрият  newsm47 newsm47  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тоя обаче Оркун в туитъра е голям зевзек  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha И него го харесвам  newsm62 newsm62 newsm62

# 333
Страхотни фотки сте спретнали тука.

Дани браво на вас адашките.Сигурна съм,че сте си прекарали страхотно колкото и за кратко да е.Нямам търпение да се съберем живот и здраве всички.

Малката Дани просто е невероятна и прекрасна принцеса на мама.да ти е жива и здрава.

# 334
Hug Hug Hug Здравейте милички  Hug Hug Hug

От няколко дена не мога да ви изчета и за това не пиша,а само си ви чета кротко докато вляза в час.

Липсвахте ми страшно много.Благодаря ви на всички,че сте се сетили за моя имен ден.Прекрасни сте.Обичам ви.    love001  love001
Пуфииии  Hug Hug Hug
И ти ни липсваш многооо  Grinning Grinning Grinning
Хайде вече всичко е наред при вас,нали  Praynig Praynig Praynig

Да Ники да не казваме големи думи,че тази година нещо природата ни е много сърдита.Дай боже при всички всичко да е наред. Praynig Praynig Praynig

# 335
Ей ми го патрона,търси дивеч.И в тоя ред на мисли,гости ли посрещаме  Laughing
Абла лебед  Hug Hug Hug 

Hug Hug HugаБЛА ЛИ СЪМ,Лебед ли съм hahaha hahaha hahaha-с две ,три думи-от отброр Чист като сълза,дето не я слуша хич главата Joy Joy Joy

Мими, вярно разни хора, разни идеали, ама ние нашите "идеали" не ги натрапваме на никого, а на нас всички натрапват своите.  Peace Аз това не мога да разбера. Всичко друго ми е ясно.  Joy Joy Joy Joy

# 336
Добър вечер момичета,абе днес цял ден ми лазят по нервите разни,влизам да си взема глътката спокойствие с вас и  Shocked....как сте  Mr. Green
Пуфиии  Hug Hug Hug
на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
п.с.в отпуск съм  newsm44 newsm44 newsm44

# 337
  • Яко в Матрицата...

Миме нямах възможност да влизам няколко дена и вие сте изписали вселената.След това не мога да ви изчета.И както винаги докато наваксам забравих всичко,което бях решила да ви пиша,но ще наваксвам малко по малко.

Споко, нищо не си изпуснала Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ча беше в неизвестност, ама вече се появи и го нащракаха солидно Joy Joy Joy А нощеска се е постнал от Ла Буум Hug

# 338
  • близо до брега на морето
Пуфче,лека-то и аз съм на тръстиката-но гледам Бехлюл hahaha hahaha

# 339
# 340
Пуфче,лека-то и аз съм на тръстиката-но гледам Бехлюл hahaha hahaha
и аз се бях настроил да го гледам и сега се сетих Joy Joy Joy Joy Joy

# 341
# 342
# 343
Никиии  Hug Hug Hug,как ми е под пушила главата,да не ми се мяркат  Naughty Mr. Green Mr. Green
аааа имам и добра новина,ще си имаме бебе във фирмата,едно от момичетата е бременна,днес сложих забрана,която гласи:
"Забранява се готвенето и разменянето на рецепти по време на работа"
 hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
че те като почнат да се питат "ти как во сготви вчера,кво ша готвиш днеска" и половин ден за ядене говорят  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дани,честито бебче на колежката Grinning  Grinning Grinning предложи й имена -за момче-Яман,за момиче-Мира  Wink Wink Wink
Честита ти отпуска  Peace  ще пътувате ли пак някъде или активно ще си почиваш в къщи  Thinking
Ами добра идея Ники,момичето е туркиня(Нарен) и знае за сериала от мен  Mr. Green,щото я карам да идва в нас да ми превежда в петък,ама на нея и е неудобно,нека се роди живо и здраво ще му измислим име  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
никъде няма да ходим,Жоро е на работа,а ние в нас и по комшиите  Joy
утре ако е хубаво времето отиваме на полянка  Flutter

# 344
  • близо до брега на морето
Дека ЩЕ правим среща на ятото Joy Joy Joy

освен да долетим при вас на морето  Joy Joy Joy Joy Joy
Лошо няма-на морето сме Peace Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт